Sampdoria – CFC Janov 2:1 (kon.) | AC Miláno – Juventus 1:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:0 (0:0)
Juventus Turín
Sobota 22.10.2016, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Krásny futbalový moment na záver! Sami Khedira sa moho stať hrdinom svojho tímu! Nemecký reprezentant totiž napriahol z veľkej diaľky, Gianluigi Donnarumma ale vytiahol fantastický zákrok!
     
    90+3
    Dnešný zápas sa končí pre Carlosa Baccu, ktorého na posledné okamihy nahradí Gianluca Lapadula.
     
    86
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Hernanes, prichádza Stefano Sturaro.
     
    84
    Juventus vytvoril obrovský tlak pred bránoou Gianluigiho Donnarummu, lietal tam jeden center za druhým, no a domáci brankár napokon doplatil na svoju veľkú obetavosť zrážkou s Gonzalom Higuaínom, po ktorej zostáva ležať na hracej ploche.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Andrea Poli (AC Miláno).
     
    81
    Vincenzo Montella sťahuje z ihriska strelca zatiaľ jediného gólu zápasu. Manuel Locatelli má nadnes odpracované a nahradí ho Gustavo Gomez.
     
    79
    Domáci ale túto štandardnú situáciu vôbec nezvládli a následný protiútok Juana Cuadrada musel aj za cenu žltej karty prerušiť Manuel Locatelli.
     
    76
    Dani Alves potvrdil svoju povesť mimoriadne nekompromisného hráča, keď teraz "prebrúsil" nohy Giacoma Bonaventuru a vyslúžil si od rozhodcu Nizzoliho žltú kartu.
     
    75
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Mehdi Benatia, prichádza Mario Mandžukić.
     
    72
    Domáci teraz musia ruky-nohy bozkávať Alessiovi Romagnolimu. Sami Khedira totiž poslal do jasnej príležitosti Juana Cuadrada, toho ale v poslednej chvíli od lopty odstavil práve stopér Milánčanov.
     
    70
    Mohlo byť vyrovnané! Hernanes skúsil šťastie spoza šestnástky peknou technickou strelou, lopta však len tesne minula ľavú žrď Donnarummovej brány!
     
    69
    Vincenzo Montella prvýkrát v zápase strieda. Z ihriska odchádza M'Baye Niang a na posledných niečo viac ako 20 minút ho nahradí Andrea Poli.
    65. Manuel Locatelli (ACM) - 1:0
     
    65
    AC Miláno dalo gól! Domáci sa ujímjú vedenia! Suso zakombinoval na pravej strane s Ignaziom Abatem, kapitán AC posunul loptu na MANUELA LOCATELLIHO, a ten nikým nekrytý trafil skutočne výstavne!
     
    51
    Gianluigi Donnarumma dostáva zbytočnú žltú kartu za zdržovanie hry, keď neumožnil vhadzovanie Danimu Alvesovi.
     
    47
    Juventus založil protiútok, Dani Alves vymslel ďalší krásny center na hranicu päťky, kde loptu len zľahka pohladil Gonzalo Higuaín, a tá tesne minula pravú žrď Donnarummovej brány.
     
    44
    Pokračujeme v nastolenom trende. Sledujeme skutočne mimoriadne tvrdý futbal. Teraz to Juraj Kucka prehnal s aktivitou v hlavičkovom súboji s Hernanesom, ktorý navyše veľmi škaredo dopadol na trávnik. Slovenský stredopoliar domácich vidí žltú kartu.
    36.
     
    36
    Tak toto je neuveriteľné! Juventus sa už tešil z gólu, keď po centri Miralema Pjanića zo štandardnej situácie loptu do siete nasmeroval Leonardo Bonucci, hlavný rozhodca však po chvíľkovej konzultácii s kolegom na bránkovej čiare gól neuznal!
     
    33
    Tak toto je veľký škrt cez plány hostí. Paulo Dybala nie je schopný pokračovať v hre a nahradí ho Juan Cuadrado.
     
    30
    Po polhodine hry tu máme prvú žltú kartu zápasu. Leonardo Bonucci totiž zasiahol v hlavičkovom súboji Carlosa Baccu lakťom do tváre, čo neušlo pozornosti rozhodcu Nizzoliho.
    10.
     
    10
    Tak teraz sa musel činiť už aj Gianluigi Buffon. Milánčania prešli rýchlo do protiútoku a po centri od Nianga pekne zakrútil loptu Suso!
    5.
     
    5
    Tak zatiaľ vidíme obrovský tlak Juventusu. Hostia teraz rozohrávali štandardnú situáciu, k lopte sa postavil Miralem Pjanić a zakrútil ju tak, že Gianluigi Donnarumma musel predviesť všetko svoje majstrovstvo, aby zabránil prvému gólu vo svojej sieti!
     
    1
    Hneď z nasledujúcej akcie sme videli veľkú príležitosť Paula Dybalu, ktorý bol ale v momente teču strieľaného centra Alexa Sandra v tesnom postavení mimo hry.

    Jakub Kocourek

    Góly: 65. Locatelli

    Karty:   44. Kucka (ACM), 51. G. Donnarumma (ACM), 79. Locatelli (ACM), 84. A. Poli (ACM) – 30. Bonucci (JUV), 76. Dani Alves (JUV)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 1:15. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 19:14.
    AC Miláno: G. Donnarumma – Abate, Paletta, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Locatelli (81. G. Gomez), Bonaventura – Suso, Bacca (90+3. Lapadula), Niang (69. A. Poli).
    Náhradníci: Gabriel – Luiz Adriano, Ely, Gomez, Honda, Lapadula, Pašalić, Plizzari, Poli, Sosa

    Juventus Turín: Buffon – Benatia (75. Mandžukić), Bonucci, Barzagli – Dani Alves, S. Khedira, Hernanes (86. Sturaro), Pjanić, Sandro – Higuaín, Dybala (33. Cuadrado).
    Náhradníci: Audero, Neto – Cuadrado, Evra, Kean, Lemina, Lichtsteiner, Mandžukić, Marchisio, Rugani, Sturaro

    Rozhodca: Nicola Rizzoli