Philadelphia – Anaheim 2:3 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 3:2 (kon.) | Boston – NJ Devils 2:1 (kon.)
Montreal – Arizona 5:2 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Tampa Bay – Colorado 0:4 (kon.)
Minnesota – Toronto 3:2 (kon.) | Dallas – LA Kings 3:4 (po pr.) | Calgary – Carolina 2:4 (kon.)
Edmonton – St. Louis 3:1 (kon.) | Vancouver – Buffalo 2:1 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
3:2 (0:0, 0:2, 3:0)
San Jose Sharks
cz Piatok 21.10.2016, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:02 Patrick HÖRNQVIST - 3:2
     
    54:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRICK HÖRNQVIST se dostal před bránou k odraženému puku a krásnou střelou po ledě orazítkoval pravou tyč, od níž se kotouč podél brankové čáry odrazil k té levé, a definitivně puk dorazil do brány Chris Kunitz. Gól byl nakonec připsán Patricovi Hörnqvistovi. Penguins ve třetí třetině dokonali fantastický obrat a po využití první přesilové hry v zápase jdou do vedení 3:2! Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.
    49:01 Scott WILSON - 2:2
     
    49:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Brenden Dillon se ocitl v levém rohu obranného pásma pod tlakem Patricka Hörnqvista a Matta Cullena a puku se ujal SCOTT WILSON, který si z levého křídla vybruslil před bránu a bekhendem zamířil mezi betony Martina Jonese. Stav utkání je rázem vyrovnaný 2:2! Asistence: Matt Cullen a Patric Hörnqvist.
    46:47 Jevgenij MALKIN - 1:2
     
    46:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN se mezi kruhy pro vhazování dostal k odraženému kotouči a z otočky ho krásnou střelou nad pravým betonem dezorientovaného Martina Jonese, který nevěděl kam dřív skočit, poslal k levé tyči.
    36:15 Patrick MARLEAU - 0:2
     
    36:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Logan Couture mohl v mezikruží pálit, jenže v blízkosti pravé tyče našel krásnou diagonální přihrávkou PATRICKA MARLEAUA, který si puk nejprve zpracoval a poté ho po ledě poslal pod Marcem-Andrem Fleurym z úhlu do brány. Sharks přečkali před pár okamžiky kritický moment a nyní se ujímají vedení 2:0! Asistence: Logan Couture.
    25:04 Tomáš HERTL - 0:1
     
    25:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski na pravém křídle z ostrého úhlu mířil střelou po ledě mezi betony Marca-Andreho Fleuryho, který měl co dělat, aby si puk na brankové čáře nesrazil do vlastní brány, nakonec se tak ale přece jen stalo! TOMÁŠ HERTL se dostal v blízkosti pravé tyče k dorážce a o levý beton brankáře Penguins puk dopravil do sítě. Asistence: Joe Pavelski a Brent Burns.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 47. Malkin, 50. S. Wilson (Cullen, Hörnqvist), 55. Hörnqvist (Kessel, Malkin) – 26. Hertl (Pavelski, Burns), 37. Marleau (Couture)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury – Dumoulin, Daley, Cole, J. Schultz, Määttä, Pouliot – Kunitz, Malkin, Rust – Hagelin, Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Hörnqvist – Sestito, Fehr, Kühnhackl.
    San Jose Sharks: M. Jones – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Donskoi – Marleau, Tierney, J. Ward – Nieto, Wingels, M. Karlsson.

    Rozhodca: Kevin Pollock, Jake Brenk. Čároví: John Grandt, Lonnie Cameron

    Diváci: 18511