Winnipeg – Boston 1:4 (kon.) | Washington – Colorado 3:0 (kon.) | NY Islanders – San Jose 2:3 (kon.)
NJ Devils – Anaheim 2:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:4 (kon.) | Tampa Bay – Florida 4:3 (2:1 po s.n.)
Montreal – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Minnesota – LA Kings 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 1:2 (kon.)
Chicago – Philadelphia 7:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 4:3 (po pr.) | Edmonton – Carolina 3:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 2:1 (po pr.)
koniec
New Jersey Devils
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Anaheim Ducks
cz Streda 19.10.2016, 01:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    John Gibson odjel na střídačku, což znamená, že hosté hrají v šesti bruslařích na ledě!
     
    56:56
    Nešťastně je vyloučen domácí obránce John Moore. Ten totiž vyhodil kotouč mimo mantinel a odsedí si tak dvouminutový trest v nejhorší možný moment.
     
    52:51
    Pavel Zacha našel Taylora Halla, který si najel před branku a zakončoval k levé tyčce. Do jeho střely se ovšem na poslední chvíli vložil pozorný obránce!
     
    47:28
    Devils opravdu zamkli svého soupeře a nakonec vymysleli velkou šanci. Střelu Michaela Cammalleriho vyrazil Gibson pouze před sebe, kde se nedokázal prosadit Adam Henrique!
     
    46:18
    Taylor Hall dostal moc prostoru a byl opravdu blízko hattricku. Kanadský útočník si najel zpoza branky do střelecké pozice, ale jeho střela po ledě skončila na betonech brankáře!
     
    45:39
    Domácí hokejisté si vyzkouší další přesilovou hru. Corey Perry atakoval Coryho Schneidera v brance. Povede se domácím utéct na rozdíl dvou branek?
     
    39:51
    Další vyloučení pro hosty. Kevin Bieksa si podržel napadajícího Fiddlera a jde za tento zákrok na trestnou lavici.
     
    38:49
    Wagner to udělal skvěle! Najel si před Schneidera, kterého si položil a mohl zakončovat do odkryté branky. V rozhodující chvíli se mu ovšem nepovedlo zakončit, protože uklouzl!
     
    38:49
    Chris Wagner byl v samostatném úniku faulován Adamem Henriquem. Následovat tak bude samostatné střílení hostujícího útočníka!
     
    37:15
    V souboji před brankou Devils shodil rukavice Ryan Garbutt, jenž se chtěl pustit do Verna Fiddlera. Ten se ovšem nepral. Ve stejný moment míří na trestnou lavici Ryan Kesler, jenž hrál vysokou holí.
    36:46 Taylor HALL - 2:1
     
    36:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Daří se! Nahození Damona Seversona od modré čáry před brankou skvěle tečoval dnes již dvougólový TAYLOR HALL! Tomu se říká domácí debut jako víno. Asistence: Damon Severson a Kyle Palmieri.
     
    35:31
    Nick Sörensen míří na trestnou lavici a domácí budou mít další přesilovou hru. Hostující útočník se provinil podražením.
    32:35 Taylor HALL - 1:1
     
    32:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využita a Devils vyrovnávají na 1:1! Michael Cammalleri se dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry. John Gibson puk vyrazil jen před sebe, kde dorážel do prázdné branky TAYLOR HALL! Asistence: Michael Cammalleri a Travis Zajac.
     
    31:42
    Antoine Vermette následně podrazil právě Jacoba Josefsona, a tak uvidíme chvilkovou přesilovou hru Devils v poměru pět na tři.
     
    31:39
    Jacob Josefson se dostal u levé tyčky do výborné šance, ale ani jedním pokusem nedokázal překonat skvěle připraveného Gibsona!
     
    30:15
    Po komerční přestávce uvidíme také přesilovku domácích. Emerson Etem zahrál vysokou holí, a tak mají Devils šanci na vyrovnání.
     
    26:29
    Devils se konečně dočkali branky, která ale nebude uznána. Reid Boucher totiž míří na trestnou lavici. Před brankou fauloval Kevina Bieksu.
     
    18:33
    Taylor Hall vybojoval přesilovku pro Devils. Jacob Larsson jej na pravém kruhu poslal k zemi, a tak uvidíme první přesilovku domácích.
     
    14:41
    Hodně blízko vyrovnání byl Adam Henrique, jenž projel po levé straně do zakončení. Z kruhu ovšem trefil jen levou tyčku, od které se puk odrazil ven!
     
    09:49
    Devils byli hned blízko vyrovnání. Celé snažení před brankou zakončil svým bekhendovým pokusem Smith-Pelly, jehož bekhend v brance neskončil!
    09:03 Sami VATANEN - 0:1
     
    09:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Toto snažení zavánělo brankou a nakonec jí taky končí. Po kombinační hře se do puku opřel na pravém kruhu SAMI VATANEN, kterému se povedlo zamířit pár centimetrů nad beton Schneidera! Asistence: Corey Perry a Ryan Getzlaf.
     
    07:15
    Kyle Palmieri posílá svůj celek opět do čtyř. Domácí útočník v pádu zasáhl Ryana Garbutta a rozhodčí tento souboj posoudili jako podražení.
     
    06:44
    Zajímavá akce domácího celku! Jeden z hráčů objel branku a posílal kotouč do brankoviště. John Gibson se tam válel, ale touš nakonec v jeho brance neskončil!
     
    03:55
    Uvidíme první přesilovou hru. Adam Henrique sekl do hokejky zakončujícího Nicka Ritchieho, a tak uvidíme přesilovku Anaheimu.
     
    01:11
    Devils jsou v úvodu utkání pod tlakem. K puku se před brankou dostal Nick Ritchie, který ovšem v předbrankovém prostoru nepřekonal pozorného Schneidera!
     
    00:30
    Oba kohouti míří pochopitelně na trestnou lavici, kde si odsedí pětiminutové tresty za tuto bitku.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 33. Hall (Cammalleri, Zajac), 37. Hall (Severson, Palmieri) – 10. Vatanen (Perry, Getzlaf)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – Severson, A. Greene, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Auvitu – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Smith-Pelly, Zacha, B. Bennett – Josefson, Fiddler, Boucher.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Manson, Fowler, Vatanen, Ja. Larsson, Bieksa, Stoner – Silfverberg, Getzlaf, N. Ritchie – Perry, Vermette, Cogliano – Sörensen, Kesler, Garbutt – Boll, Wagner, Etem.

    Rozhodca: L’Ecuyer, Furlatt – Pancich, MacPherson.

    Diváci: 16 514