Košice – B. Bystrica 3:2 (kon.) | Trenčín – Orange 20 5:2 (kon.)
koniec
HC Košice
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Utorok 18.10.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:16 Tomáš HRIČINA - 3:2
     
    45:16
    Košice dali gól!
    Dokonalá otočka je na svete! Ladislav Nagy nedal pokoj dvojici obrancov za súperovou bránkou, vypichol im puk, ten sa následne dostal na hokejku Hručinu a TOMÁŠ HRIČINA sa už otočil okolo žrde a poslal Košice do vedenia. Asistencia: Ladislav Nagy.
    43:52 Jakub SUJA - 2:2
     
    43:52
    Košice dali gól!
    A máme vyrovnané! Košičania vyvinuli v tretej tretine na svojho súpera veľký tlak, výsledkom čoho je ich druhý gól. Strela od modrej bola ešte zrazená, na pohyb puku ale nebol Bacashihua absolútne pripravený. Vyrovnal JAKUB SUJA. Asistencia: Martin Dudáš.
    30:45 Ladislav NAGY - 1:2
     
    30:45
    Košice dali gól!
    Košičania boli počas vlastného oslabenia aktívni a využili fakt, že ich súper mierne podcenil. Aj preto sa do zakončenia dostal LADISLAV NAGY, ktorý nedal Bacashihuovi šancu na zákrok.
    16:18 Alex TAMÁŠI - 0:2
     
    16:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Košičania boli smerom dopredu aktívni, ani to im ale nestačilo na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Naopak, sami inkasujú po druhýkrát, a to z hokejky ALEXA TAMÁŠIHO. Asistencie: Martin Andrisík, Vjačeslav Truchno.
    10:21 Petr KAFKA - 0:1
     
    10:21
    Banská Bystrica dala gól!
    A jeho výsledkom je prvý gól v stretnutí. Banská Bystrica neukázala počas tejto presilovky prakticky nič svetoborné, avšak jedna z minima striel predsa len skončila za chrbtom Habala. Postaral sa o to PETR KAFKA. Asistencie: Mislav Rosandič, Vjačeslav Truchno.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 31. Nagy, 44. Suja (Dudáš), 46. Hričina (Nagy) – 11. Kafka (Rosandič, Truchno), 17. Tamáši (Andrisík, Truchno)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Dudáš, Šmach, Jankovič, Vašíček, Šedivý, Michalčin, Matejka – Nagy, Suja, Bartánus – MIlý, Klíma, Bicek – Varga, Boltun, Hričina – Bartoš, Hruška, Šoltés
    HC´ 05 Banská Bystrica: Bacashihua (Košarišťan) – Wishart, Maione, Matuškin, Mihalik, Ďatelinka, Kubka, Bezúch, Rosandič – Buc, Surový, Hickmott – Kafka, Bortňák, Skalický – Lunter, Češík, Matoušek – Truchno, Tamáši, Andrisík

    Rozhodca: Stano, J. Konc – Gajan, M. Korba