Palermo – Turín 1:4 (kon.)
koniec
US Palermo
1:4 (1:3)
FC Turín
cz Pondelok 17.10.2016, 20:45Talianska Seria A • 8. kolo
Predzápasové kurzy
    50. Daniele BASELLI - 1:4
     
    50
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Hřebíček do rakve přidává DANIELE BASELLI. Ten číhal v šestnáctce, kde využil nákop Falqueho. Posavec sice balón vytěsnil, byl už ale za brankovou čáru, což potvrdilo následně i video.
    45+1. Marco BENASSI - 1:3
     
    45+1
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Krásná kombinační souhra hostí nese ovoce. Jedná, druhá, třetí přihrávka, až se k míči dostal MARCO BENASSI. Ten neváhal, vyslal nechytatelný projektil, za kterým Posavec plachtil marně.
    40. Adem LJAJIĆ - 1:2
     
    40
    FC Turín právě vstřelil branku!
    ADEM LJAJIČ dává dnes již svůj druhý gól a otáči tak vývoj zápasu ve prospěch svého velku. Zmiňovaný hráč si přehodil míč z jedné nohy na druhou a poté z právé strany vyprodukoval nádhernou ránu, která zaplachtila ke vzdálenější tyči.
    25. Adem LJAJIĆ - 1:1
     
    25
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Předchozí neuznaný gól ale hosty mrzet nemusí. O pouhou minutu později je totiž vyrovnáno. ADEM LJAJIĆ dostal hodně prostoru na hranici velkého vápna. Míč si zpracoval a poté nádherně mířenou ranou ho poslal do horního pravého růžku domácí branky.
    6. Ivajlo ČOČEV - 1:0
     
    6
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou rychle do vedení. Rohový kop sice hosté odvrátili, jenže se k němu dostal Aleesami jehož následný centr zužitkoval IVAJLO ČOČEV, který hlavičkou poslal balón do dolního rohu k pravé tyči.

    Martin Doležal

    Góly: 6. Čočev (Aleesami) – 25. Ljajić (Falqué), 40. Ljajić (Zappacosta), 45+1. Benassi (Baselli), 50. Baselli

    Karty:   34. Vitiello (PLM), 37. Čočev (PLM), 57. G. González (PLM), 69. Anđelković (PLM) – 41. Ljajić (TUI)


    US Palermo: Posavec – Vitiello (77. Cionek), G. González, Anđelković – Rispoli, Bruno Henrique, Čočev, Aleesami – Diamanti (C), Nestorovski – Bentivegna (15. Hiljemark, 46. Quaison).
    Náhradníci: Goldaniga, Cionek, Pezzella, Morganella, Lo Faso, Hiljemark, Gazzi, Quaison, Sallai, S. Rajković.

    FC Turín: Hart – Zappacosta, Rossettini, Castán, A. Barreca – Benassi (C), Valdifiori (85. Lukić), Baselli (67. Obi) – Falqué, Belotti, Ljajić (55. Boyé).
    Náhradníci: Ichazo – Bovo, De Silvestri, Samuel Gustafsson, Vives, De Luca, Acquah, Moretti, Boyé, Josef Martínez, Obi, Lukić.