Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.) | B. Bystrica – Martin 6:2 (kon.) | Košice – Nové Zámky 0:1 (kon.)
Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 6:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:4 (1:2, 0:2, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 16.10.2016, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:40 SEMORÁD - 2:4
     
    43:40
    Poprad dal gól!
    Domáci to predsa len ešte nevzdávajú a aktuálne strieľajú dôležitý gól, ktorý pre nich môže znamenať prípadný návrat do zápasu! Kroták z pravého kruhu posunul smerom na stred JANOVI SEMORÁDOVI. Jeho zakončenie šlo popod Nagyov betón!
    Asistencie: Arne Kroták, Ľubomír Dinda.
    35:00 STÜMPEL - 1:4
     
    35:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci ešte zlepšujú svoj náskok. Kriška z rohu klziska videl približujúceho sa JOZEFA STUMPELA pred bránku. Poslal mu úplne presný puk a Stümpel z prvej prekonal Šúreka, ktorý sa márne presúval, ale strelu nezastavil. Pekná akcia dvoch hráčov, ktorí sa skvelo videli na ploche.
    Asistencia: Martin Kriška.
    27:19 SUKEĽ - 1:3
     
    27:19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci zvyšujú svoje vedenie v tomto stretnutí! Po predchádzajúcej Uramovej strele posunul Uram puk do opačného rohu Kriškovi, ktorý ho prihral pred bránku MATÚŠOVI SUKEĽOVI a jeho strela z prvej už skončila v Šúrekovej bráne!
    Asistencie: Martin Kriška, Marek Uram.
    17:37 URAM - 1:2
     
    17:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia v priebehu niekoľkých sekúnd získavajú vedenie v zápase! Liptákom sa podarilo získať puk v útočnom pásme, na hokejku ho potom dostal MAREK URAM, ktorého strela spomedzi kruhov prepadla Šúrekovi!
    Asistencia: Martin Kriška.
    16:44 Ri. HUNA - 1:1
     
    16:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia vyrovnávajú stav stretnutia gólom po nečakanom priebehu akcie! Po buly v útočnom pásme sa hráči bili o puk, napokon sa puk dostal na RICHARDA HUNU, ktorého okamžité prízemné zakončenie prepadlo Šúrekovi pomedzi akúsi medzierku pri betóne a tyčke!
    Bez asistencie.
    09:25 ZAGRAPAN - 1:0
     
    09:25
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Rozohrávka obrancovi Mikuláša nevyšla dôkladne. Spoza brány prihral do medzikružia presne na hokejku MAREKA ZAGRAPANA, ktorý následne si to namieril k bráne a trafil perfektne ponad vyrážačku brankára Križana!
    Asistencia je napokon pripísaná aj Adamovi Lapšanskému.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Zagrapan (Lapšanský), 44. Semorád (Kroták, Dinda) – 17. Ri. Huna, 18. Uram (Kriška), 28. Sukeľ (Kriška, Uram), 35. Stümpel (Kriška)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Pokovič, Chaloupka, Cutting – Lapšanský, Mlynarovič, Zagrapan – Kroták (C), Ježek, Semorád – Bondra, Troliga, Lichanec – Štrauch, Paločko, Výhonský – Danielčak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: A. Nagy (Križan) – Mezovský (A), Šiška, Oravec, Stehlík, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Brezniak – Ru. Huna. Ro. Huna, Ri. Huna – Kriška (A), Matúš Sukeľ, Uram – Lištiak, Piatka, A. Laco – Števuliak, Stümpel (C), Kabáč

    Rozhodca: Dipietro, Müllner – Výleta, Vyšný

    Diváci: 1 162