Metallurg Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Ufa – Jekaterinburg 5:1 (kon.)
Togliatti – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Helsinki 4:3 (po pr.) | Kazaň – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižnekamsk – Red Star Kunlun 4:3 (kon.) | Novgorod – Omsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Dinamo Minsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Novosibirsk 6:2 (kon.) | S.Moskva – Novokuzneck 2:3 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HC Dinamo Riga
cz Štvrtok 13.10.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:16 Steve MOSES - 4:1
     
    56:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A další branka Petrohradu! Sergej Plotnikov se prodral do útočného pásma, objel branku Rigy a zadovkou předložil kotouč pro STAVA MOSESE, jež zápěstím dopravil kotouč do sítě! Asistence: Sergej Plotnikov, Jegor Jakovlev.
    51:50 Ilja KOVALČUK - 3:1
     
    51:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět své dvoubrankové vedení! Alexandr Barabanov vybojoval puk v souboji u mantinelu, vyvezl jej a předložil jej mezi kruhy, kde se do kotouče položil ILJA KOVALČUK a dělovkou mezi betony propálil bezmocného brankáře! Asistence: Alexandr Barabanov.
    50:10 Mikelis REDLIHS - 2:1
     
    50:10
    Riga právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Hosté přeci jen dramatizují závěr dnešního utkání! Po nenápadném útoku Dinama si mezi kruhy sjel MIKELIS REDLIHS, připravil si puk na střelu a ránou mezi betony překonal Šesťorkina! Asistence: Lauris Darzinš, Georgijs Pujacs.
     
    47:17
    Další závar před brankou Dinama! Ilja Kovalčuk pozměnil směr nahození od modré čáry a kotouč proskákal těsně vedle pravé tyčky!
    46:25 Vadim ŠIPAČJOV - 2:0
     
    46:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přeci jen využívá přesilovou hru! Domácí se po vyhraném buly před vlastní brankou hnali do přečíslení! Alexandr Chochlačjov krásnou přihrávkou našel volného VADIMA ŠIPAČJOVA a ten s přehledem zavěsil do odkryté branky! Asistence: Jevgenij Dadonov, Nikita Gusev.
     
    46:02
    Velká šance Petrohradu! Kotouč se povaloval na brankovišti, Janis Kalninš už ležel na ledě, jenže nikdo v modrém dresu nedostal puk do odkryté klece!
     
    45:10
    Bude se vylučovat! Petrohrad si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Patrick Mullen!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:10
    Vadim Šipačjov se hnal do přečíslení 2 na 1! Domácí útočník se tentokrát rozhodl pro přihrávku, ale žabičkou trefil jen hokejku připraveného obránce!
     
    34:23
    Domácím se sice podařilo vsítit branku, ale Pavel Dacjuk ani neslaví! Domácí útočník totiž ví, že se kotouč do branky dostal dírou v síti!
     
    33:28
    Bude se vylučovat! Petrohrad si zahraje svou čtvrtou přesilovku! Dvě minuty za podražení vyfasoval Tim Sestito!
     
    32:08
    Další veledůležitý zákrok hostujícího brankáře! Před brankou Dinama tečoval Dacjukovo nahození osamocený Vadim Šipačjov, ale Janis Kalninš znovu předvedl zázračnou lapačku!
     
    31:32
    Janis Kalninš vytáhl fantastický zákrok! Vadim Šipačjov obdržel krásnou přihrávku na zadní tyč, kde střílel úplně osamocený, zvedl kotouč nad beton, ale Kalninš máchl lapačkou!
     
    30:20
    Domácí si navíc zahrají další přesilovku! Dvě minuty za podražení si odsedí Georgijs Pujacs!
     
    26:16
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahraje Petrohrad! Hráčská lavice hostů je potrestaná za hru v šesti!
    25:13 Jarno KOSKIRANTA - 1:0
     
    25:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se přeci jen ujímá vedení! Domácí se po chybě hostující obrany ve středním pásmu hnali ve třech na jediného obránce! JARNO KOSKIRANTA vzal odpovědnost na sebe a jeho táhlá rána propadla hostujícímu brankáři za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    19:25
    Nikita Gusev poslal puk přes brankoviště na úplně volného Dadonova, který se do puku opřel bez přípravy, ale střela mu nesedla a puk minul odkrytou klec!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    15:52
    Bude se vylučovat! Petrohrad si vyzkouší první přesilovku! Miks Indrašis dostává dvě minuty za hákování!
     
    14:09
    Dinamo se málem ujalo vedení! Jeden z hostů se dostal k odraženému kotouči, který okamžitě nasměroval na branku a trefil horní tyč!
     
    10:42
    Další velká šance Petrohradu! Pavel Dacjuk se od mantinelu elegantně probil mezi kruhy, odkud vyslal svižnou ránu zápěstím! Janis Kalninš udržel puk mezi betony!
     
    02:00
    První závar před brankou Rigy! Na prudkou přihrávku od mantinelu si najel Vadim Šipačjov, který chtěl puk sklepnout ze vzduchu, ale Janis Kalninš vyrazil kotouč hokejkou!

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 26. Koskiranta, 47. Šipačov (Dadonov, N. Gusev), 52. Kovaľčuk (Barabanov), 57. Moses (S. Plotnikov, J. Jakovlev) – 51. M. Redlihs (Darzinš, Pujacs)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Zubarev, , Čudinov, Chafizullin, Belov, J. Jakovlev, Rykov – S. Plotnikov, Daciuk, Kovaľčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Barabanov, Koskiranta, Moses – Chochlačov, Prochorkin, – Dergačov.
    HC Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Mullen, Pujacs, Galvinš, Freibergs, Jerofejevs, K. Redlihs, Zile – Meija, Gillies, Shugg – Darzinš, Sčastlivyj, M. Redlihs – Indrašis, Sestito, Skvorcovs – Pavlovs, Bičevskis, Toluzakov.

    Rozhodca: Kulakov, Rogačjov – Gorděnko, Tomilov