Kadaň – Litoměřice 0:2 (kon.) | Frýdek-M. – Most 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:1 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 2:5 (kon.)
Prostějov – Slavia 13:0 (kon.)
koniec
LHK Jestřábi Prostějov
13:0 (2:0, 2:0, 9:0)
HC Slavia Praha
cz Sobota 08.10.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují v oslabení na 13:0! JAN RUDOVSKÝ získal kotouč na útočné modré. Následně se dostal až před Šorfa a střelou pod horní víko nedal Šorfovi žádnou šanci. Asistence: Bez asistence.
     
    56:20
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí vedou 12:0! Novák se dostal ke kotouči těsně před Šorfem. Překonat ho však ještě nedokázal, neboť Šorf kotouč dokázal vyrazit mimo tři tyče. Následně se však k němu dostal MATOUŠ VENKRBEC a ten už neměl problém vstřelit dvanáctý gól domácích. Asistence: Martin Novák a Jan Rudovský.
     
    51:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    JIŘÍ PŮHONÝ se dostal podél pravého mantinelu až do útočného pásma. Následně objel branku a zasunul k levé tyči. Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    50:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tomáš Protivný napřáhl ke střele z levého kruhu. Jeho pokus však Šorf vyrazil pouze před JIŘÍHO PŮHONÉHO a ten se střelou do odkryté klece nemýlil. Asistence: Martin Novák a Jan Káňa.
     
    49:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je to 9:0! LUKÁŠ LUŇÁK se po skvěle individuální akci dostal s kotoučem až před Šorfa a toho dokázal prostřelit střelou mezi betony! Asistence: Patrik Moskal.
     
    47:53
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Švec se dostal s kotoučem od pravého mantinelu až do levého kruhu. Následně našel chirurgicky přesnou přihrávkou na hranici brankoviště JANA KÁŇU a ten se nadvakrát dokázal střelecky prosadit. Asistence: Marek Švec a Lukáš Luňák.
     
    44:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí deklasují svého soupeře už 7:0! Vokurka napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus ještě tečoval před Šorfem MAREK ŠVEC a kotouč tak skončil v pravém horním růžku branky. Šorf neměl proti této tečované střele žádnou šanci. Asistence: Jiří Vokurka a Jan Káňa.
     
    43:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je to 6:0! MATOUŠ VENKRBEC převzal kotouč v mezikruží. Následně se s ním dostal až před Šorfa a kotouč zasunul do branky pod jeho pravým betonem. Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    41:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí vedou již 5:0! Moskal se dostal s kotoučem podél levého mantinelu až před Šorfa. Toho však nedokázal překonat, ale kotouč se následně dostal k ONDŘEJI FIALOVI a ten se střelou do odkryté klece nemýlil. Asistence: Patrik Moskal.
     
    34:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují už na 4:0! LUKÁŠ KREJČÍK prostřelil Dominika Šorfa střelou mezi betony a poslal svůj tým do čtyřbrankového vedení. Asistence: Bez asistence.
     
    33:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a zvyšují na 3:0! MARTIN NOVÁK se dostal ke kotouči u pravé tyčky Šorfovy branky. Následně naznačil střelu, objel brankáře, který se položil na zem a zakončil do odkryté klece. Asistence: Lukáš Luňák a Jan Rudovský.
     
    16:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. Martin Novák naznačil střelu, poslal kotouč doprava na úplně volného ONDŘEJE FIALU a ten už neměl problém kotouč poslat do sítě. Asistence: Martin Novák.
     
    07:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Jan Rudovský napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus Šorf vyrazil pouze k LUKAŠOVI LUŇÁKOVI a ten se střelou do poloodkryté branky nemýlil. Asistence: Jan Rudovský.

    Martin Penker

    Góly a asistencie: 8. Luňák (Rudovský), 17. Fiala (M. Novák), 34. M. Novák (Luňák, Rudovský), 35. L. Krejčík (t.s.), 42. Fiala (Moskal), 44. Venkrbec (L. Krejčík), 45. Švec (Vokurka, J. Káňa), 48. J. Káňa (Švec, Luňák), 50. Luňák (Moskal), 51. Půhoný (M. Novák, J. Káňa), 52. Půhoný (L. Krejčík), 57. Venkrbec (M. Novák, Rudovský), 60. Rudovský


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Kantor) – A. Holík, T. Kvapil, Protivný, D. Kolář, Vokurka, V. Zadražil – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – M. Novák, Moskal, Fiala – L. Krejčík, J. Káňa, Půhoný – Švec, Hozák.
    HC Slavia Praha: Šorf (Vacula) – Zderadička (C), Chvála, Novák, Chládek, Krásný – Mareček, Netolický, Šteiner – Heldák, Hradil, Furch – Šmerha, Kolouch, Kohút – Matějka, Fiala.

    Rozhodca: Kubičík – Rožánek, Konvička