Olomouc – Chomutov 1:4 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Vítkovice – Sparta Praha 1:5 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Kladno 0:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)
HC Motor České Budějovice
cz Piatok 07.10.2016, 18:00 • MINI WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V prodloužení rozhoduje ONDŘEJ ŠULEK o tom, že si bonusový bod připíší hosté. Asistence: Jan Bárta.
     
    56:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté krátce před vypršením trestu srovnávají krok poté, co střelu Michala doklepl do sítě JAKUB DOKTOR. Asistence: Michal Michal, Roman Tintěra.
     
    49:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou poprvé v dnešním utkání do vedení. Hladonik našel u pravé tyče DAVIDA KOFRONĚ a domácí kapitán svým druhým gólem obrací zápas ve prospěch třineckého týmu. Asistence: Jan Hladonik.
     
    39:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že tato část hry nic nenabídne, ale opak je pravdou. Hned po vyhraném vhazování se ke kotouči dostal KRYŠTOF STUCHLÍK, jenž se trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Matěj Mach.
     
    29:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se konečně dočkali první branky. Patera se rozhodl nevyjet proti kotouči a to se nakonec ukázalo jako chyba. K puku se tak jako první dostal DAVID KOFROŇ, jenž zasunul puk za záda budějovického gólmana. Asistence: Jan Hladonik, Patrik Hrehorčák.
     
    18:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí ovšem Motor odskakuje již do dvoubrankového vedení. Hosté vytvořili velký závar v brankovišti a puk nakonec do odkryté klece doklepl MIROSLAV TEJKO. Asistence: Ondřej Šulek.
     
    13:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení. V útočném pásmu se ke kotouči dostal MICHAL MICHAL a budějovický obránce zatím jako první dokázal vyzrát na gólmana soupeře. Asistence: Jan Bárta, Štěpán Kadilák.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 30. Kofroň (Hladonik, Hrehorčák), 40. Stuchlík (Mach), 50. Kofroň (Hladonik) – 14. Michal (Bárta, Kadilák), 19. Tejko (Šulek), 57. Doktor (Michal, Tintěra), 62. Šulek (Bárta)


    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Loubal) – Hrachovský, Janiczek, Bartko, G. Radzienciak, J. Adámek, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kofroň, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Lacka, Kalus
    HC Motor České Budějovice: Patera (Hauser) – Babchuk, Tintěra, Svoboda, Farka, Kubeš, Michal, Benda, Radoš – Doktor, Bláha, Káník, Šulek, Tejko, Vochozka, Pixa, Bárta, Kadilák

    Rozhodca: Šutara – Gančarčík, Konvička