Trnava – Detva 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Skalica 2:4 (kon.) | Martin B – Prešov 2:9 (kon.)
Pov. Bystrica – Michalovce 3:7 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
HK DOXXbet Detva
Streda 05.10.2016, 17:00 • Zimný štadión Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Trnava odpaľuje puk na zakázané uvoľnenie, domáci si berú oddychový čas na vydýchanie.
     
    59:00
    Igor Cibuľa smeruje na striedačku, Detva v šiestich!
     
    56:29
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (P. Fekiač – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    54:48
    Detva dala gól!
    Už pri Juraškovej šanci bol Juríček vytiahnutý z brány, ale ešte odolal, no ležiac na ľade už nemal nárok na dorážku BRANISLAVA SRNKU, ktorý mu puk dvihol pod brvno!
    Asistencie: Michal Juraško a Frederik Fekiač.
     
    50:56
    Detva si berie oddychový čas. Vilima Rosandića nahradí v bráne Igor Cibuľa.
     
    50:56
    Trnava dala gól!
    Teraz to už Mrázikovi vyšlo a je z toho krásny presilovkový gól! Z pravého kruhu prihral na druhú žrď a ROMAN JURÁK využíva prihrávku na strelu z prvej, Rosandić nemal šancu stihnúť sa presunúť.
    Asistencie: Andrej Mrázik a Jozef Reho.
     
    49:28
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Škvaridlo – 2 min., podrazenie).
     
    48:40
    Trnava dala gól!
    Opäť to nebol presilovkový signál, ale Juraška z trestnej posiela von po prihrávke Poláčka JURAJ KAMENICKÝ, ktorý tak pretrhol streleckú smolu!
    Asistencia: Pavol Poláček.
     
    47:15
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Juraško – 2 min., podrazenie).
     
    43:59
    Detva dala gól!
    Tak som to asi zakríkla, trnavská obrana teraz zaspala a hostia využili skôr prečíslenie než presilovkový signál. VIKTOR FEKIAČ po prihrávke z pravej strany zakončoval už do prázdnej brány.
    Asistencia: Rastislav Gašpar.
     
    39:53
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Čunderlík – 5 min + osobný trest do konca zápasu, napadnutie). Trest odpyká Lukačovič. Napokon sa k faulu priznal Martin Čunderlík a Kamenický sa teda čudoval zbytočne.
     
    39:53
    Mačkovič a Petro pomáhajú organizátorom a lekárovi za mohutného potlesku odniesť spoluhráča z ľadu do ošetrovne. Valjent je pri vedomí a komunikuje, videli sme že hýbe rukami a taktiež keď ležal na ľade hýbal aj nohami. Ale určite to bude vyšší trest pre domáceho útočníka.
     
    39:53
    Kamenický už je na trestnej a snaží sa vysvetliť jednému z časomeračov, že to faul nebol, ale protihráč sa naňho nejako položil, ale časomeračovi to môže byť šumafuk. Medzitým na ľad nesú nosidlá, pretože Valec sa nemôže sám postaviť, a rozhodcovia medzi sebou komunikujú spolu s kapitánom domácich.
     
    39:53
    Beták neustál osobný súboj a spadol na ľad, nezachytil tak prihrávku a dopredu šli opäť hostia. Po faule ale ostal ležať na kruhu Michal Valjent a je viditeľne otrasený.
     
    28:52
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Lukačovič – 2 min., podrazenie).
     
    26:24
    Trnava dala gól!
    Tak to je neuveriteľné, tento bek hádam ešte od icingu v 26. minúte nezišiel z ľadu! Teraz ale zaprel akúkoľvek únavu, akú na ňom bolo badať, prešiel s Okoličánym do prečíslenia, mladík mu vrátil priťuknutie a JOZEF REHO strieľa gól!
    Asistencia: Dávid Okoličány.
     
    17:39
    To je neuveriteľné, čo už túto sezónu Juraj Kamenický pozahadzoval! Čunderlík pripravil prihrávku spoza brány, ale jeho strela na odkrytý priestor bola zablokovaná, zrejme Sládkom!
     
    17:21
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (V. Fekiač – 2 min., nedovolené bránenie). Okoličány v rozbehu po jeho faule ostal bez hokejky.
     
    11:19
    Detva dala gól!
    A predsa sa to teda hosťom podarilo! Z tlaku napokon vyťažili vyrovnávajúci gól, keď sa po vhadzovaní presadil TOMÁŠ PALEČEK.
    Asistencia: Patrik Fekiač.
     
    11:06
    Výborná práca pri clonení Hrušíka, Jakubík ale netrafil dobre priestor brány. Neskôr po vyšachovaní brániacich hráčov ostal pred Juríčkom Videlka sám, ale puk ho neposlúchol.
     
    08:33
    Jakubík dostal dobrú prihrávku a dostal sa až do zakončenia! Pred Juríčkom ale musel voliť už niečo na bekhend a napokon jeho strela nebola tak hrozivá.
     
    04:31
    Trnava dala gól!
    Strela Reha skončila na prekvapenie viacerých za chrbtom brankára! Po ceste od modrej čiary puku šikovne pomohol tečom DÁVID SCHMIDT!
    Asistencie: Jozef Reho a Dávid Okoličány.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Schmidt (Reho, Okoličány), 27. Reho (Okoličány), 49. Kamenický (Poláček), 51. Jurák (Mrázik, Reho) – 12. Paleček (P. Fekiač), 44. V. Fekiač (Gašpar), 55. Srnka (Juraško, F. Fekiač)


    HK Gladiators Trnava: M. Juríček – A. Mrázik, Reho, Poláček, Roth, Mihalko, Vojtas, Keleši, Bohucký – Jurák, D. Schmidt, D. Okoličány – Brzák, Hrbáčik, S. Ševčík – Beták, Čunderlík, Kamenický – Mrava, Kratochvíla, M. Lukačovič.
    HK DOXXbet Detva: V. Rosandić (51. I. Cibuľa) – Sládok, M. Juraško, Valjent, M. Šimon, F. Fekiač, Mačkovič, Gábor – Škvaridlo, V. Fekiač, R. Gašpar – Říha, Balko, I. Jakubík – L. Hrušík, Videlka, J. Petro – F. Šedivý, P. Fekiač, Paleček – Srnka.

    Rozhodca: M. Valachovič – Frimmel, J. Šefčík

    Diváci: 195