Washington – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – NJ Devils 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
Ottawa Senators
cz Utorok 04.10.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    59:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ EHLERS pět sekund před koncem dostal krásnou přihrávku do jízdy od Blakea Wheela a řítil se sám na bránu. Útočník Winnipegu byl poté stažen k ledu Mattem Bartkowskim a puk zamířil vedle levé tyče, rozhodčí ale ukázali do brány a Nikolaj Ehlers vstřelil nejsnadnější gól v kariéře! Jets po technické brance vítězí 4:2. Asistence: Blake Wheeler a Andrew Copp.
     
    59:05
    Andrew Hammond vystartoval na střídačku a Ottawa to zkouší necelou minutu před koncem při hře bez brankáře!
     
    56:50
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Ryan Dzingel – 2 min., sekání).
     
    55:57
    Dustin Byfuglien si srovnal puk na hůl a od modré čáry napřáhl k další prudké střele, která ještě navíc byla tečována, na bránu ale nakonec nezamířila a byla sražena mimo. Dobrou práci v obraně odvedl Ryan Dzingel!
     
    53:57
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Matt Bartkowski – 2 min., podražení).
     
    51:15
    Nic Petan se ocitl po krásné přihrávce z pravého křídla na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci, jenže puk do zdánlivě prázdné brány uklidit nedokázal! Andrew Hammond vytáhl senzační zákrok a po bleskovém přesunu puk vleže zastavil.
    47:02 Kyle CONNOR - 3:2
     
    47:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    KYLE CONNOR si v blízkosti pravé tyče srovnal puk na hokejku po přihrávce Mathieua Perreaulta a z ostrého úhlu poté těžkou střelou nad levým ramenem Andrewa Hammonda zamířil do bližšího horního rohu brány. Jets využívají druhou přesilovou hru a poprvé v zápase se ujímají vedení! Asistence: Mathieu Perreault a Toby Enstrom.
     
    45:26
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Max McCormick – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    45:26
    Ottawa se snažila v blízkosti pravé tyče dostat do zakončení, Michael Hutchinson ale rychle přikryl puk na ledě lapačkou a po následném tvrdém hitu se za bránou strhla obrovská mela!
     
    41:56
    Marko Daňo skvěle tečoval před bránou nahození svého spoluhráče z pravého křídla, Michael Hutchinson ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a pravým betonem puk vyrazil!
    39:54 Blake WHEELER - 2:2
     
    39:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets v závěru druhé třetiny vyrazili do rychlého protiútoku, a přestože se Mathieu Perreault v mezikruží mezi dvojicí protihráčů před bránu neprotáhl, puk se dostal k Dustinovi Byfuglienovi, který přenesl hru doleva a BLAKE WHEELER tvrdou střelou s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazovaní zamířil mezi betony Andrewa Hammonda ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Dustin Byfuglien a Mathieu Perreault.
    36:16 Tom PYATT - 1:2
     
    36:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Phil Varone si vyměnil třikrát puk na pravém křídle s Michaelem Kostku a přihrávkou z úhlu poté našel před bránou TOMA PYATTA, který puk z blízkosti usměrnil po ledě k levé tyči. Ottawa využívá přesilovou hru 5 na 3 a bere si zpět své ztracené vedení. Asistence: Phil Varone a Michael Kostka.
     
    36:04
    Dustin Byfuglien usedl na trestnou lavici za sekání a Ottawa Senators má k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která potrvá 50 sekund!
     
    36:04
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., sekání).
     
    34:54
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brenden Kitchon – 2 min., podražení).
     
    34:54
    Brenden Kitchon uprostřed ledové plochy sestřelil tvrdým hitem Thomase Chabota a na ledě se strhla velká mela!
     
    33:53
    Ben Chiarot zkusil tvrdě vypálit od modré čáry a mířil do levého horního rohu brány, Andrew Hammond ale jeho pokus pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    32:04
    Michael Hutchinson měl po krátké reklamní přestávce co dělat, aby puk po nebezpečné teči u své levé tyče vleže zastavil!
    30:49 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    30:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets krásně sehráli přesilovou hru a po diagonální přihrávce Nikolaje Ehlerse z vrcholu pravého kruhu pro vhazování puk dopravil do sítě na vzdálenější levé tyči z úhlu MARK SCHEIFELE. Asistence: Nikolaj Ehlers a Dustin Byfuglien.
     
    30:21
    Jets se v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, jako poslední pálil od modré čáry Marko Daňo, jehož střelu Andrew Hammond po pěkném zákroku ukryl ve své lapačce!
     
    29:56
    Mathieu Perreault na pravém křídle vypálil téměř z nulového úhlu a puk se od přední tyče odrazil zpět do hry!
     
    29:25
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Nick Paul – 2 min., hákování).
     
    27:57
    Tom Pyatt se ocitl těsně před bránou v obrovské šanci po šťastném odrazu puku, Michael Hutchinson ho ale na brankové čáře dokázal zastavit a Pyatt se ke střele nedostal!
    23:59 Ryan DZINGEL - 0:1
     
    23:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mark Borowiecki tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Buddyho Robinsona nepřesně a za bránou se poté dostal k puku RYAN DZINGEL, který se rychle zorientoval a zpoza ní kotouč zasunul k pravé tyči. Asistence: Mark Borowiecki a Buddy Robinson.
     
    21:19
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Ryan Dzingel – 2 min., hákování).
     
    21:18
    Kyle Connor se řítil do samostatného úniku, na poslední chvíli ho ale dokázal o puk připravit skvělým a čistým zákrokem vracející se Fredrik Claesson!
     
    19:54
    Dustin Byfuglien se v blízkosti levé tyče ocitl v závěru první třetiny v obrovské šanci, puk ale za záda Andrewa Hammonda, který zasahoval po delší době, dopravit nedokázal!
     
    17:01
    Phil Varone se nádherně uvolnil na pravém křídle po nabrání velké rychlosti, vyhl se dvěma protihráčům a poté z prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke střele letící těsně nad ledem, kterou Michael Hutchinson výborně vyrazil pravým betonem!
     
    16:04
    Ryan Dzingel z levého křídla napřáhl k pěkné střele, jenže Michael Hutchinson vytáhl ještě hezčí zákrok a puk ukryl po pěkném semaforu v lapačce!
     
    11:01
    Phil Varone před bránou skvěle tečoval střelu svého spoluhráče z pravého křídla a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Michael Hutchinson k ní ale skvěle vymrštil svůj pravý beton a jeho pokus vyrazil!
     
    10:16
    Matt Puempel nabral na levém křídle velkou rychlost a z kruhu pro vhazování se snažil zamířit do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Michael Hutchinson ovšem jeho pokus vyrazil levým ramenem a předvedl skvělý reflexivní zákrok!
     
    09:32
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brian Strait – 2 min., držení protihráče).
     
    08:10
    Thomas Chabot se dostal v blízkosti pravé tyče k odraženému puku a bekhendem se ho snažil umístit do bližšího pravého horního rohu brány, Andrew Hammond ovšem skvěle zasáhl levým ramenem a jeho pokus vyrazil!
     
    05:30
    Blake Wheeler nabral na levém křídle obrovskou rychlost a po sjetí před bránu se mu málem puk pokusilo zasunout vedle pravého betonu Andrewa Hammonda do brány, puk ale zůstal stát na brankové čáře a Senators ho odpálili do bezpečí!
     
    03:56
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Chris Wideman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:15
    Quinton Howden se na opačné straně ledové plochy z levého křídla krásně natlačil před bránu a snažil se zamířit mezi Hammondovy betony, ten ho ale dokázal vychytat!
     
    01:50
    Borowiecky krásně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, Michael Hutchinson ale vytáhl krásný zákrok a puk ukryl ve své lapačce!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 31. Scheifele (Ehlers, Byfuglien), 40. Wheeler (Byfuglien, Perreault), 48. Connor (Perreault, Enstrom), 60. Ehlers (Wheeler, Copp) – 24. Dzingel (Borowiecki, Robinson), 37. Pyatt (Varone, Kostka)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Chiarot, Byfuglien (A), Stuart, Enstrom, Czuczman, Kichton – Ehlers, Wheeler (C), Scheifele (A) – Perreault, Connor, Stafford – Copp, Howden, Petan – Kosmachuk, Roslovic, Daňo. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Bartkowski, Wideman, Borowiecky (A), Claesson, Kostka, Chabot – Dzingel, Pageau, Pyatt – Robinson, Nehring, Puempel – Neil (A), Kelly (A), Varone – Blunden, McCormick, Paul. Hlavní trenér. Guy Boucher.

    Rozhodca: Trevor Hanson, Justin StPierre. Čároví: Brandon Gawryletz, Brian Mach

    Diváci: 15294