Třinec – Příbram 2:2 (kon.) | Sparta Praha – Brno 4:1 (kon.) | Karviná – Slavia 3:1 (kon.)
Jablonec – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 4:2 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
4:1 (2:1)
FC Zbrojovka Brno
cz Pondelok 03.10.2016, 13:05 • TC Sparta, Vaníčkova • Juniorská liga (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
    84. - 4:1
     
    84
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dešťové kapky domácímu klubu evidentně svědčí a ten možná i díky této živé vodě odskakuje svému moravskému soupeři na rozdíl tří gólů. Dlouhá přihrávka byla před hranicí vápna mírně přistrčena a zakončující VOJTĚCH ČMELÍK, jenž se jako blesk z čistého nebe zjevil před Záleským, neselhal.
    57. - 3:1
     
    57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Akce zavánějící ofsajdovou situací byla zakončena gólem. Precizní přihrávka za obranu směřovala do pravé části pokutového území a tam se YOUSSOUF DAO po převzetí míče prosadil tvrdou ranou k bližší tyči, s jejímž přispěním balon zapadl do sítě.
    39. - 2:1
     
    39
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané z ojedinělé šance vsítili kontaktní gól, díky němuž se vrátili zpátky do zápasu. Čtvrtečka vyběhl proti útočícímu hráči, který ale našel lépe postaveného ANTONÍNA RŮSKA a tan z hranice malého vápna rozvlnil síť zakončením mezi dvěma obránci. Gólman Sparty se do své brány nestihl vrátit včas a kapituloval.
    35. - 2:0
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    U koncové čáry na levém okraji pokutového území došlo k souboji, po kterém sudí Váňa nařídil penaltu! Tu FILIP CÍSAŘOVSKÝ proměnil střelou do pravé části brány, a protože Záleský skočil úplně na opačnou stranu, byl strážce brněnské svatyně naprosto bez šance na jakýkoliv zákrok.
    13. - 1:0
     
    13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jak se ale záhy ukázalo, sparťanským fotbalistům nepřízeň počasí vůbec nevadí. Ba naopak. TIEMOKO KONATE vnikl do pokutového území a z jeho levé části poslal balon kolem Záleského k zadní tyči.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 13. Konate, 35. Císařovský (pen.), 57. Dao, 84. Čmelík – 39. Růsek

    Karty:   75. Penc (SPA) – 60. Sokol (BNO), 61. Vintr (BNO)


    Rohy: 9:7.
    AC Sparta Praha: Čtvrtečka – Kadlec (K), Penc, Sváta, Palečko, Cabadaj, Špaček, Traore (55. Kitanovič), Císařovský (79. Čmelík), Rajmon (46. Dao), Konate (87. Balvín)
    Náhradníci: Štorc – Dao, Pavlík, Balvín, Kitanovič, Wala, Čmelík

    FC Zbrojovka Brno: Záleský – Weber, Šustr, Praks (K), Sokol, Růsek, Buchta (78. Ulbrich), Zukal, Lacko, Sedláček, Vintr O. (64. Koláčný)
    Náhradníci: Mrázek – Vintr M., Hykš, Ulbrich, Koláčný

    Rozhodca: Váňa – Kříž, Matějček

    Diváci: 100