Znojmo – Moser Medical Graz 99ers 8:1 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
8:1 (3:0, 2:0, 3:1)
Moser Medical Graz 99ers
cz Nedeľa 02.10.2016, 14:40 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    59:49
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Svatuška – 2 min., hákování).
     
    57:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Růžička – 2 min., podražení).
     
    53:55
    Jan Jambor se dostal do samostatného úniku, kotouč chtěl protlačit do brány mezi pravou tyčí a betonem hostujícího brankáře, ten ale jeho záměr prokouknul.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Pichler – 2 min., napadení).
     
    51:26
    Graz právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen dokázali ze signalizovaného trestu něco vytěžit. Do hry jim naskočil šestý hráč, což domácí překvapilo. Toho využil MARCO HIRSCHBERHER, jenž pohotově zavěsil kotouč za Slavíkova záda.
    Asistence: Moritz Stradner.
     
    47:51
    Orli právě vstřelili branku!
    PATRIK BULÍN si připisuje další přesnou střelu v tomto utkání. Z mezikruží výborně zamířil a poslal kotouč do sítě těsně pod rukou hostujícího brankáře.
    Asistence: Jan Bulín, Michal Kruckovyč.
     
    46:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí nyní odskočili Grazu již na sedmibrankový náskok, to hostující celek už s určitostí nedožene. Autorem sedmého gólu je JIŘÍ KUNTOŠ.
    Asistence: Jiří Lander.
     
    41:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Ze zdánlivě volného tempa dokázali bratři Bulínovi vytěžit maximum. PATRIK BULÍN po výborné mířené přihrávce rychle zareagoval a prudkou střelou z těsné blízkosti prostřelil hostujícího brankáře.
    Asistence: Jan Bulín.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Svauška – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:00
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Hirschberger – 2 min., faul loktem).
     
    35:47
    Patrik Bulín poslal krásnou přihrávku od mantinelu přímo k levé tyčce hostující klece na hůl Jonáše Růžičky, jeho teč však mířila vedle. Velká škoda pro Znojmo.
     
    31:53
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu už pátou branku! Jejím autorem je MICHAL MANDÁT, který prudkou střelou z vrcholu levého kruhu prostřelil hostujícího brankáře.
    Asistence: Jan Jambor, Michal Kruckovyč.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Egger – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:15
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (De Pauli – 2 min., hrubost).
     
    26:53
    Po ne zrovna příjemném zákroku zůstal v útočném pásmu ležet jeden z domácích hráčů. Rozhodčí však hru nepozastavili a hosté získali značnou výhodu. Hirschberger si vytvořil náskok a vydal se společně s Pichlerem na Slavíka. Ten však předvedl fantastický zákrok! Prvně si poradil s prudkou střelou z mezikruží od prvně jmenovaného střelce a následně výborně vykryl pravým betonem i Pichlerovu dorážku!
     
    20:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná branka v podání FILIPA JEŘÁBKA! Ten najížděl do útočného pásma s mírným náskokem, nakonec se ale rozhodl dát si na čas, najel si do pravého kruhu a z otočky nádherně zavěsil kotouč přímo do pravého růžku Pölzlovy branky.
    Asistence: Bronislav Fruhwirt, Michal Kruckovyč.
     
    16:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácím se v prvním dějství výborně daří, což ostatně dokazuje i další vstřelená branka za stavu 4/4. BRONISLAV FRUHWIRT objel hostující bránu a v přesnou chvíli propasíroval kotouč do brány těsně kolem levé tyčky.
    Asistence: Filip Jeřábek.
     
    15:57
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Mitsch – 2 min., sekání).
     
    15:13
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Oščádal – 2 min., faul kolenem).
     
    06:50
    Orli právě vstřelili branku!
    JAN BULÍN ukázkově prokličkoval přímo před hostující bránu a bez sebevětších potíží už podruhé přehodil kotouč přes beton bezmocně ležícího hostujícího gólmana.
    Asistence: Patrik Bulín.
     
    04:55
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kruckovyč – 2 min., hákování).
     
    00:51
    Orli právě vstřelili branku!
    První branka dnešního utkání na sebe opravdu nenechala čekat moc dlouho. JAN BULÍN šikovně prokličkoval mezi hostující obrannou a nakonec zavěsil kotouč do brány prostorem mezi betonem hostujícího brankáře a pravou tyčkou.
    Asistence: Jonáš Růžička.

    Marcela Procházková

    Góly a asistencie: 1. Bulín J. (Růžička), 7. Bulín J. (Bulín P.), 17. Fruhwirt (Jeřábek), 21. Jeřábek (Fruhwirt, Kruckovyč), 32. Mandát (Jambor, Kruckovyč), 42. Bulín P. (Bulín J.), 47. Kuntoš (Lander), 48. Bulín P. (Bulín J., Kruckovyč) – 52. Hirschberger (Stradner)


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža (Slavík) – Lander, Kruckovyč, Kuntoš, Hrubý, Brabec, Mandát, Peří – Jeřábek, Fruhwirt, Jambor – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Oščádal, Svatuška, Niederhafner – Šlégl, Fruvirt, Minarčík.
    Moser Medical Graz 99ers: Pölzl (Jeromel) – Färber, Atzl, Brozovsky, Stuhlpfarrer, De Pauli, Egger, Nikolic – Stradner, Pichler, Hirschberger – Pirker, Mitsch, Krammer – Atamanchuk, Kanyo, Lennkh – Hnatkovic, Jell, Meixner.

    Rozhodca: Pokorný – Horký, Rampír