Košice – Martin 9:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:4 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 3:2 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:2 (po pr.)
koniec
HK Poprad
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HK Nitra
Nedeľa 02.10.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Nitra dala gól!
    A je vymaľované! Domáci opäť ťažko rozohrávali v obrannom pásme. Piačka posunul puk v medzikruží na DÁVIDA KONIGA, ktorého strela smerovala pomedzi Šúrekove betóny!
    Asistencia: Edmund Piačka.
    41:43 KRIŠTOF - 1:3
     
    41:43
    Nitra dala gól!
    Nitra v podstate z ničoho nič sa opäť vzďaľuje na rozdiel dvoch gólov! Bondra príliš vymýšľal na modrej čiare, König mu vypichol puk, posunul ho MICHALOVI KRIŠTOFOVI, ktorý strelou švihom prekonal Šúreka!
    Asistencia: Peter König.
    29:22 DINDA - 1:2
     
    29:22
    Poprad dal gól!
    Domácim sa podarilo využiť presilovú hru! Kurali nabil na modrej čiare ĽUBOMÍROVI DINDOVI a jeho delovka skončila v bráne. Valent veľa toho nevidel, keďže Lichanec šikovne clonil.
    Asistencia: Mário Kurali.
    26:42 RAIS - 0:2
     
    26:42
    Nitra dala gól!
    Nitra zvyšuje svoje vedenie! Rais zachytil puk v strednom pásme, vnikol do pásma, prenechal Blackwaterovi, ktorý šiel na pravý kruh a následne práve nakorčuľovaného MATÚŠA RAISA našiel pred bránkou a na jeho strelu z prvej už nemal Šúrek nárok!
    Asistencia: Judd Blackwater.
    07:20 VERSTEEG - 0:1
     
    07:20
    Nitra dala gól!
    Nitrania idú do vedenia, keďže využívajú presilovku! Blackwater zachytil puk v rohu klziska a následne prihrávkou na modrú čiaru našiel MITCHA VERSTEEGA, ktorého strelu Šúrek vôbec nevidel!
    Asistencie: Judd Blackwater, David Laliberté.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 30. Dinda (Kurali) – 8. Versteeg (Blackwater, Laliberté), 27. Rais (Blackwater), 42. Krištof (P. König), 60. D. König (Piačka)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Cutting, Kurali, Dinda, Fabian (A), Potekin, Pokovič, Šterbák – Lapšanský, Zagrapan, Lichanec – Kroták (C), Ježek, Paločko – Bondra, Troliga (A), Müller – Vašaš, Výhonský, Danielčak
    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Versteeg, Mezei, Rais, Pupák, P. König, Kuzma – Blackwater, Slovák, Laliberté – Bajtek, Krištof, H. Ručkay – Paukovček, Štefanka, Macík – Chalupa, Piačka, D. König

    Rozhodca: Lauff, Valach – Korba, Riš

    Diváci: 896