Košice – Martin 9:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:4 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 3:2 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:2 (po pr.)
koniec
HC Košice
9:3 (3:1, 4:1, 2:1)
HK VITAR Martin
Nedeľa 02.10.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:12 Peter BARTOŠ - 9:3
     
    55:12
    Košice dali gól!
    Deviaty gól Košíc opätovne rozjasal Steel arénu, tá sa teší z gólu po strele od modrej čiary. Puk prepadol cez lapačku Corbeila, do listiny strelcov sa zapísal rodák z Martina PETER BARTOŠ. Asistencie: Eduard Šedivý, Jakub Suja.
    52:14 Filip NEMČEK - 8:3
     
    52:14
    Martin dal gól!
    Tak gól hostí napokon predsa len prišiel. Kopřiva je prekonaný po tretíkrát, o čo sa po nenápadnej akcii postaral FILIP NEMČEK. Asistencia: Filip Surovka.
    40:48 Peter BOLTUN - 8:2
     
    40:48
    Košice dali gól!
    V poradí už 8. gól Košíc predstavoval ďalšiu hokejovú lahôdku, Bicek poslal milimetrovú prihrávku pred bránkovisko, kam už stačilo len položiť hokejku. Urobil tak PETER BOLTUN. Asistencie: Jiří Bicek, Marek Bartánus.
    36:11 Tibor VARGA - 7:2
     
    36:11
    Košice dali gól!
    Košičania dokázali využiť fakt, že Martin sa do obrannej tretiny nestihol vrátiť s vyšším počtom hráčov a pridali aj 7. gól. Ten bude pripísaný TIBOROVI VARGOVi. Asistencie: Jiří Bicek, Martin Dudáš.
    34:28 Vítězslav BÍLEK - 6:2
     
    34:28
    Martin dal gól!
    Martin sa ale do útočnej tretiny pomerne rýchlo vrátil a počas presilovej hry pridal svoj druhý gól v zápase. Postaral sa oň VÍTĚZSLAV BÍLEK. Ten nedal Kopřivovi šancu na zákrok. Asistencie: Radomír Heizer, Ján Tabaček.
    29:38 Radek DEYL - 6:1
     
    29:38
    Košice dali gól!
    A je z toho uzavretý poltucet, ktorý sa stal v košickej kabíne zrejme obľúbenou položkou. Šiesty gól domácich Košíc pridal RADEK DEYL. Asistencie: Gabriel Spilar, Jakub Suja.
    26:42 Eduard ŠEDIVÝ - 5:1
     
    26:42
    Košice dali gól!
    Presilovka Košíc bola využitá extrémne rýchlo. Postaral sa o to EDUARD ŠEDIVÝ, ktorý prebral puk na svoju hokejku, z modrej čiary sa posunul smerom dopredu a nechytateľnou ranou náprahom nedal Corbeilovi najmenšiu šancu na zákrok. Asistencie: Jiří Bicek, Marek Bartánus.
    20:42 Jakub SUJA - 4:1
     
    20:42
    Košice dali gól!
    Košičania boli v úvode prostrednej tretiny aktívni a dočkali sa tak zaslúženého štvrtého gólu, ktorý Dzubinu definitívne vyháňa z bránky. Presadil sa JAKUB SUJA. Asistencie: Gabriel Spilar, Ladislav Nagy.
    16:46 Vítězslav BÍLEK - 3:1
     
    16:46
    Martin dal gól!
    Martin sa napokon predsa len usadil v útočnej tretine, kde si rozhodili obranu súpera, z čoho napokon ťažil VÍTĚZSLAV BÍLEK. Asistencie: Ján Tabaček, Tomáš Brňák.
    11:29 Jiří BICEK - 3:0
     
    11:29
    Košice dali gól!
    Hokejová exhibícia pokračuje aj naďalej. Marek Bartánus vymyslel famóznu prihrávku cez stred klziska, na opačnej strane sa do puku oprel JIŘÍ BICEK. Na túto strelu už nedokázal zareagovať ani Dzubina, ktorý predievol skok k opačnej žrdi. Asistencie: Marek Bartánus, Jakub Suja.
    09:55 Tomáš KLÍMA - 2:0
     
    09:55
    Košice dali gól!
    Podobná situácia, ako pri prvom góle, avšak tentokrát sa už TOMÁŠ KLÍMA pred bránku nepresúval. Skúsil to ranou švihom a puk sa len zatrepotal v sieti. Ďalší krásny gól domácich Košíc. Asistencie: Radim Hruška, Radek Deyl.
    09:01 Peter BOLTUN - 1:0
     
    09:01
    Košice dali gól!
    Tak to čo teraz predviedol PETER BOLTUN by sme mohli pokojne zaradiť aj do kategórie „frajer na záver“. Boltun na pozícii pravého krídla oklamal obranu súpera a s pukom prilepeným o bekhend sa presunul pred bránku, kde strelou pomedzi betóny nedal Dzubinovi šancu na zákrok. Asistencie: Jiří Bicek, Christián Michalčin.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 10. Boltun (Bicek, Michalčin), 10. Klíma (Hruška, Dey), 12. Bicek (Bartánus, Suja), 21. Suja (Spilar, Nagy), 27. Šedivý (Bicek, Bartánus), 30. Deyl (Spilar, Suja), 37. Varga (Bicek, Dudáš), 41. Boltun (Bicek, Bartánus), 56. Bartoš (Šedivý, Suja) – 17. Bílek (Tabaček, Brňák), 35. Bílek (Heizer, Tabaček), 53. Nemček (Surovka)


    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Vašíček, Deyl, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Šmach – Nagy, Suja, Spilar – Bartánus, Boltun, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Bartoš, Hruška, Klíma
    HK VITAR Martin: Dzubina (21.Corbeil) – Brňák, Tabaček, Rantanen, Pacalaj, Pulli, Leško, Fabian, Rusina – Koyš, Heizer, Bílek – Dírer, Surovka, Pokrivčák – Ambroz, Jurášek, Rzavský – Poliaček, Dvořák, Nemček

    Rozhodca: Snášel – Gajan, Gavalier