Trenčín – Prešov 1:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:1 (0:1)
FC Tatran Prešov
Nedeľa 02.10.2016, 17:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Prešov mohol potrrestať súpera, brejk hostí priniesol prečíslenie 2 na 1, Ashiru ale veľmi zle prihral povedľa posledného obrancu na voľného Leška.
     
    90+1
    Domáci mohli dať gól, dostali loptu do šestnástky, kde sa postupne traja Trenčania dotkli, nakoniec pálil z dobrej pozície Janga, ale dnes už druhýkrát do brvna.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Dávid Keresteš (1. FC Tatran Prešov).
     
    88
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Erik Streňo, prichádza Jozef Bujňák.
     
    86
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Denis Jančo, prichádza Uche Nwofor.
     
    79
    Po rohu sa dostal k odrazenej lopte Petko, z diaľky to skúsil a dobre. Jemne tečovanú strelu musel Šemrinec boxovať spod brvna na ďaľší roh.
     
    78
    Ashiru od polovice šprintoval s loptou po pravej strane, v šestnástke sa rozhodol pre strelu, vybehnutý Šemrinec vyrazil na roh.
     
    76
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jeffrey Ket, prichádza Erik Prekop.
     
    75
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Hector Tubonemi, prichádza Jakub Rolinc.
     
    71
    Trenčín dal gól!
    Ket poslal loptu po výške na Jangu, ten si obhodil posledného obrancu, ten ho síce ešte tieňoval pri nákazde do šestnástky, ale RANGELO JANGA pravačkou po zemi prudko prepálil Penksu.
    Asistencie Jeffrey Ket.
     
    69
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Richard Kačala, prichádza Peter Katona.
     
    66
    Micherda fauloval prenikajúceho Gabriela, tesne pred šestnástkou. Žltá karta a priamy kop pre pre AS.
     
    63
    Čo teraz spálil trenčiansky útočník, nad tým, hlava zastáva. Kalu sa výborne uvoľnil, strelu mu Penksa pokryl, lopta sa odrazila pred úplne voľného Jangu, ten trafil brvno.
     
    56
    Ďaľší trenčiansky roh, na prvej žrdi loptu trafil hlavou Lawrence, namieril len do bočnej siete.
     
    56
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Aliko Bala, prichádza Denis Jančo.
     
    55
    Ďaľší nebezpečný útok Prešovčanov do rozhodenej obrany AS, center Ashirua z prava dokázal odhlavičkovať Kleščík, ale hostia ešte dostali loptu do vápna, z voleja Leško pálil mimo bránu.
     
    52
    Po ďaľšom z rohov Prešovčania chceli založiť rýchly brejk, Ashirua na stredovom kruhu rukami zastavil Bala – žltá karta.
     
    45
    V samotnom závere polčasu snaha Trenčanov, lopta skákala medzi hráčmi AS v šestnástke, potom ju získali hostia a Tubonemi mohol ísť sám na posledného obrancu ešte na svojej polovici. Prišiel absolútne necitlivý hvizd rozhodcu Smoláka, ktorý ho v akcii zastavil pred polkou a odpískal koniec polčasu.
     
    43
    Ďaľšia obrovská tutovka hostí. Stopéri domáceho tímu hrali zrejme ofsajd pascu, ale vyhol sa jej Ashiru Olansunjami a mieril sám mieril z ľavej strany na bránu. Vybehnutého Šemrinca sa snažil obstreliť, trenčiansky brankár výborným zákrokom udržal šancu svojich na body.
     
    40
    Prešov dal gól!
    Ket stratil loptu v strede ihriska a nestihol sa vrátiť na svoju pozíciu krajného obrancu. Prešovčania viedli síce útok druhou stranou, ale po zákroku brankára Šemrinca sa lopta odrazila práve do miest, kde mal brániť Ket DÁVIDA LEŠKA, lenže prešovský hráč tam bol osamotený a skóroval do prázdnej brány.
     
    33
    Bala dobre prihral z pravej strany šestnástky naľavo Kaluovi, ten si obhodil obrancu a prudko vypálil na bránu, výborný zákrok Penksu dostal loptu na roh.
     
    24
    Micherda vynikajúcou uličkou medzi obrancov vysunul Tubonemiho, ten po prechode šestnástkou chcel obstreliť vybehnutého Šemrinca, ale trenčiansky brankár predviedol dobrý zákrok a loptu vytesnil na roh.
     
    23
    Tutovka domácich. Po ľavej strane unikol Janga, ideálne predložil na zadnú žrď Balovi, ale ten nepochopiteľne netrafil z prvej takmer prázdnu bránu.
     
    20
    Leško napriahol z diaľky a riadne natiahol Šemrinca, ktorý musel na zem a loptu dočahoval končekmi prstov.
     
    12
    Prešovčania sa vysunuli vo veľko počte na roh, ale domáci získali loptu a zahájili rýchly brejk. Bala si na polovici obhodil posledného obrancu, lenže pred šestnástkou si predkopol príliš ďaleko, takže Penksa mohol vybehnúť a loptu zaľahnúť. Balovi ešte šprintoval na druhej strane voľný Kalu, pýtala sa tu prihrávka.
     
    11
    Aj Prešovčania sa vyhli ofsajdovej pasci a Tubinemi šprintoval s loptou za obrancov AS, nemal však dostatočnú rýchlosť a v šestnástke ho dostihla dvojica Skovajsa-Kleščík a šancu mu zmarila.
     
    10
    Prvýkrát sa Trenčania dostali za obranu hostí, Bala si výborne sklepol vysoký nákop povedľa Petka, posunul na hranicu šestnástky nabiehajúcemu Halgošovi, ale ten trafil loptu veľmi zle a nádejnú akciu tímu pokazil.

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 71. Janga (Ket) – 40. Leško

    Karty:   52. Bala (TRE) – 66. Micherda (PRE), 90. Keresteš (PRE)


    AS Trenčín: Šemrinec – Ket (76. Prekop), Skovajsa, Kleščík, Lawrence – Gabriel, Halgoš, Paur – Bala (56. Jančo, 86. Nwofor), Kalu – Janga.
    Náhradníci: Chovan – Nwofor, Diks, Udeh, Jančo, Prekop, Kvocera.

    FC Tatran Prešov: Penksa – Jacko, Petko, Dzurík, Micherda – Leško, Olansunjanmi, Streňo (88. Bujňák), Keresteš – Tubonemi (75. Rolinc), Kačala (69. Katona).
    Náhradníci: Talian – Bujňák, Dupkala, Katona, Rolinc, Straka, Jacko.

    Rozhodca: Smolák -Pozor, Štrbo