Chomutov – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 1:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (1:0 po s.n.)
Hradec Králové – Liberec 3:2 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Sparta Praha 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
HC Sparta Praha
cz Nedeľa 02.10.2016, 17:15 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga (ČR) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:20 Marek KVAPIL - 6:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají šestou branku a o vítězi je rozhodnuto! MAREK KVAPIL získal kotouč na levé straně a v akci 2 na 1 celou dobu naznačoval přihrávku, až po ledě prudkým švihem k tyči překonal hostujícího brankáře – 6:2! Bez asistence.
    40:13 Martin ERAT - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stějně jako minulou třetinu, i tu poslední otevírá Kometa rychlým gólem. Ondřej Němec našel mezi kruhy MARTINA ERATA, který poslal puk k pravé tyčce a Brno odskakuje do tříbrankového vedení! Asistence: Ondřej Němec.
    36:33 Vojtěch NĚMEC - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa znovu odskakuje na rozdíl dvou branek. Marek Kvapil zavezl puk po pravém křídle do pásma a předložil jej před bránu na hůl VOJTĚCHA NĚMCE, který propasíroval kotouč mezi Pöpperlem a tyčí. Asistence: Marek Kvapil.
    33:08 Jiří ČERNOCH - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají početní výhodu. JIŘÍ ČERNOCH chtěl z levé strany nahrávat na protější kruh, do přihrávky ale padl Tomáš Malec, od kterého se puk nešťastně odrazil až za Vejmelku. Bez asistence.
    26:04 Lukáš PECH - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelu od modré dokázal Karel Vejmelka zastavit, puk ale vyrazil na LUKÁŠE PECHA, který si udělal místo a zasuunul touš do okryté brány. Asistence: Ostap Safin a Richard Nedomlel.
    20:33 Martin NEČAS - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí obraliSpartu při rozehrávce, Erat s pukem sjel od modré na levý kruh a předložil touš MARTINU NEČASOVI před brankovištěm, který jen nastavil čepel a usměrnil puk do sítě. Asistence: Martin Erat.
    19:30 Ondřej NĚMEC - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Marek Kvapil vyslal podobnou přihrávku jako v páté minutě, tentokrát zakončoval z pravé strany ONDŘEJ NĚMEC, který střelou z první rozvlnil síť za Tomášem Pöpperlem. Asistence: Marek Kvapil a Jan Štencel.
    04:31 Martin ERAT - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát to ale vyšlo. Ondřej Němec dokázal udržet puk v pásmu, nahrál na levé křídlo Kvapilovi, který opět našel na protější straně MARTINA ERATA, který pohotovou střelou poslal kotouč do sparťanské klece! Asistence: Marek Kvapil a Ondřej Němec.

    Michal Kuba

    Góly a asistencie: 5. M. Erat (M. Kvapil, O. Němec), 20. O. Němec (M. Kvapil, Štencel), 21. Nečas (M. Erat), 37. V. Němec (M. Kvapil), 41. M. Erat (O. Němec), 55. M. Kvapil – 27. Pech (Safin, Nedomlel), 34. Černoch


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, L. Vágner, Zábranský – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – J. Káňa, Čermák (C), Dočekal – Dvořák, Hruška, Dostálek.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Nedomlel, Eminger, Mikuš, Hrbas, Gernát, Švrček, Barinka, Kalina – Ružička, Cingel, Forman – Černoch, J. Hlinka (C), Ihnačák – Kumstát, Pech, Safin – Komárek, Kudrna, O. Procházka.

    Rozhodca: Hribik, Čech – Flégl, Polonyi

    Diváci: 7700