Helsinki – Jaroslavľ 4:3 (kon.) | Záhreb – Petrohrad 5:4 (po pr.) | HC Slovan – CSKA Moskva sk 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
KHL Medveščak Záhreb
5:4 (2:1, 1:1, 1:2 - 1:0)
SKA Petrohrad
cz Nedeľa 02.10.2016, 17:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:19
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí poměrně rychle rozhodují dnešní zápas, když se prosadili po přesilovkové kombinaci. První střelu po velkém tlaku Koskinen ještě vyrazil, na tvrdou dorážku GORANA BEZINY byl ale již krátký! Asistence: Jakub Krejčík a Colby Genoway.
     
    57:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Na pravou stranu dostal puk ALEXANDR BARABANOV, jehož bekhendová střela na přední tyč propadla Taylorovi výstrojí! Asistence: Ilja Kovalčuk a Mikko Koskinen.
     
    50:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A máme tu dnes hattrick! Šipačjov přesným pasem mezi beky vyslal do úniku JEVGENIJE DADONOVA, který po trochu kostrbaté kličce nadvakrát protlačil puk za záda brankáře Taylora. Asistence: Vadim Šipačjov a Dinar Chafizullin.
     
    44:12
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hedberg vnikl dobře do útočného pásma a přihrávkou z pravé strany našel najíždějícího SHAONEA MORRISONNA, který z bezprostřední blízkosti přesně zakončil. Asistence: Edwin Hedberg a Francis Paré.
     
    39:51
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen budou do kabin odcházet spokojenější, když se jim podařilo využít přesilovou hru. Puk do brány doslova protlačil TOMÁŠ MERTL!
     
    27:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovková kombinace vyšla hráčům Petrohradu na jedničku a nehlídaný JEVGENIJ DADONOV z mezikruží srovnává na 2:2. Asistence: Nikita Gusev a Anton Bělov.
     
    08:48
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Autorem branky je GILBERT BRULÉ. Asistence: Jakub Krejčík a Francis Paré.
     
    04:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JEVGENIJ DADONOV. Asistence: Nikita Gusev a Vadim Šipačjov.
     
    04:06
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Autorem branky je BOBBY BUTLER. Bez asistence.

    Petr Bílek

    Góly a asistencie: 5. Butler, 9. Brulé (J. Krejčík, Paré), 40. Mertl, 45. Morrisonn (Hedberg, Paré), 62. Bezina (J. Krejčík, Co. Genoway) – 5. Dadonov (N. Gusev, Šipačov), 28. Dadonov (N. Gusev, Belov), 51. Dadonov (Šipačov, Chafizullin)


    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (Hovinen) – Morrisonn, Parlett, J. Krejčík, Bezina, T. Larkin, Katic – Co. Genoway, Bolduc, Mertl – Brulé, Butler, McMillan – A. Giroux, Hedberg, Paré – Smejkal, Glumac, Perkovich – Arkalov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Zubarev, , Čudinov, Chafizullin, Belov, J. Jakovlev, Rykov, Rukavišnikov – S. Plotnikov, Koskiranta, Kovaľčuk – Šipačov, Dadonov, N. Gusev – Prochorkin, Moses, – Ketov, , Dergačov.

    Rozhodca: Olenin, Sidorenko – Lazarev, Sysuyev