Empoli – Juventus 0:3 (kon.) | Bergamo – Neapol 1:0 (kon.) | Bologna – CFC Janov 0:1 (kon.)
Cagliari – Crotone 2:1 (kon.) | Sampdoria – Palermo 1:1 (kon.) | AC Miláno – Sassuolo 4:3 (kon.)
Turín – Fiorentina 2:1 (kon.) | AS Rím – Inter 2:1 (kon.)
koniec
Empoli FC
0:3 (0:0)
Juventus Turín
Nedeľa 02.10.2016, 12:30 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Talianska Seria A • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie, v ktorom sa proti sebe postavia mužstvá Empoli FC a Juventus Turín. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 12:30!

    V nedeľu pokračuje opäť aj najvyššia futbalová súťaž v Taliansku, teda Talianská Seria A! Pred reprezentačnou prestávkou sa odohrá jej 7. kolo. Od 12:30 sa diváci môžu tešiť na stretnutie, v ktorom Empoli privíta na svojom štadióne Juventus.

    Empoli FC:
    Domácemu mužstvu sa v úvode sezóny vôbec nedarí. Po 6. kolách majú domáci futbalisti na svojom konte len 4 body a tak im patrí predposledná 19. priečka! V poslednom kole futbalisti Empoli prehrali na pôde Lazia 2:0.

    Juventus Turín:
    Tradičný kandidát na majstrovskú trofej je v opačnej situácii a so ziskom 15 bodov mu patrí 1. miesto! Pred druhým Neapolom má náskok jeden bod. V poslednom kole sa Juventus predsavil na pôde Palerma a vyhral 1:0.

    Favorit:
    Jasným favoritom tohto zápasu sú hostia. Uvidíme, či sa im napokon podarí túto úlohy naplniť.
     
    Úvodné zostavy:

    Empoli FC: Skorupski – Zambelli, Bellusci, Ćosić, Pasqual – Tello, J. Mauri, Croce – Krunić – Maccarone, Pucciarelli

    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Dimarco, Dioussé, Mčedlidze, Saponara, Veseli, Maiello, Gilardino, Pereira, Marcel Büchel, Marilungo

    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Cuadrado, S. Khedira, Hernanes, Pjanić, Sandro – Higuaín, Dybala

    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Mandžukić, Lemina, Pjaca, Dani Alves, Lichtsteiner, Sturaro, Evra

    Rozhodca: Mazzoleni – Barbirati, Lo Cicero
     
    Príjemné popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu, v ktorom sa predstavia mužstvá Empoli FC a Juventus Turín už veľa času neostáva. Zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Mazzoleni – Barbirati, Lo Cicero.

    Na Stadio Carlo Castellani už je všetko pripravené, tesne, pred výkopom sa Vám opäť prihlásime.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, úvodný výkop patril hosťom. Juventus sa tak už skúša prebojovať na útočnú polovičku.
     
    2
    Lopta však v týchto chvíľach patrí domácim futbalistom, ktorí to už tiež skúšajú smerom dopredu. Juventus musel rodiacu sa akciu domácich zastaviť len za cenu faulu.
     
    3
    Hostia sa s loptou po výkope od svojho kapitána ďaleko nedostali a už ju majú na svojich kopačkách domáci. Ani im sa však nedarí v prechode na útočnú polovičku.
     
    4
    Juventus sa dokázal prepracovať ku bráne domácich, Cuadrado však pri spracovaní lopty fauloval a tak hlavný rozhodca toto ťaženie hostí prerušil.
     
    5
    Empoli sa po rýchlom brejku dostalo ku centru do pokutového územia hostí, tam však lopta našla len obrancov Juventusu a tak domáci z tejto akcie nič nevyťažili.
     
    6
    Podobnú situáciu sme teraz sledovali aj na druhej strane, loptu pred Dybalom odhlavičkoval do bezpečia jeden z obrancov domácich. Od úvodu sledujeme celkom svižný futbal.
     
    7
    Túto akciu hostí pre zmenu zastavil ofsajd, v ktorom sa ocitol Higuaín. Pomaličky sa začína prejavovať väčšia aktivita hostí, čo sa napokon aj čakalo.
     
    8
    Domácemu mužstvo to zatiaľ skúša cez rýchle brejky, avšak tie hostia dokážu eliminovať ešte v zárodku. Zatiaľ však ešte čakáme na prvú vážnejšie príležitosť v tomto zápase.
     
    9
    Napokon prišla teraz! Domáca obrana si teraz nedala pozor a za svoj chrbát pustila do zakončenia Khediru, ten v otočke pálil na bránu domácich, lopta však bola zblokovaná na rohový kop! Empoli tak teraz malo veľké šťastie.
    9. Sami Khedira (JUV)
     
    10
    Po rohovom kope budeme svedkami aj priameho kopu, pretože Pucciarelli zastavil loptu rukou. Je to v tesnej blízkosti brány a tak si brankár domácich bude musieť dať veľký pozor.
     
    11
    Skorupski si napokon so strelou z priameho kopu poradil, Dybala pálil tvrdo, ale brankár domácich si s touto situáciou poradil. Na prvý gól v tomto zápase si tak ešte budeme musieť počkať.
     
    12
    Hostia začínajú dostávať domácich futbalistov pod menší tlak, Skorupski teraz našťastie včas vybehol z brány a loptu pred Higuaínom schoval do svojho náručia.
     
    13
    Lopta je momentálne v držaní hostí a tak sa domáci celok musí brániť na svojej polovičke. Domáci síce vstúpili do zápasu sympaticky, avšak už sa začína prejavovať nátlak hostí.
     
    14
    Pri tejto akcii domácich brankár domácich zasahovať nemusel, pretože hostia chybovali vo svojej kombinácii a do zakončenia sa napokon nedostali.
     
    15
    Teraz to hostia prehnali so svojou aktivitou a dopustili sa útočného faulu. Domáci celok tak získava v strede pola loptu na svoje kopačky.
     
    16
    Hra teraz začína troška opadať, ani jednému z tímov sa nedarí ohroziť bránu svojho dnešného súpera. Domácim to však určite vyhovuje, z tohto zápasu by jeden bod určite brali.
     
    17
    Momentálne sú v držaní lopty hostia, ktorí sa presunuli na útočnú polovičku a snažia sa vymyslieť, ako by sa dalo zaútočiť na bránu domácich.
     
    18
    Opäť máme možnosť sledovať, ako hostia tlačia na domácich futbalistov. Juventus sa však ku strele zatiaľ nedostal.
     
    19
    Cuadrado sa teraz dostal ku zaujímavej strele z mierneho uhla, Skorupski však dokázal aj s miernou námahou tento jeho pokus vyraziť do bezpečia na rohový kop!
    19. Juan Cuadrado (JUV), Łukasz Skorupski (EMP)
     
    20
    Rohovému kopu sa napokon domáci bez problémov ubránili, avšak pri lopte je aj naďalej Juventus. Ten však svoj ďalší útok zakladá zo svojej polovičky ihriska.
     
    21
    Brankár domácich sa teraz musel opäť poriadne natiahnuť, ale strelu Dybala, ktorá smerovala do hornej časti brány dokázal zneškodniť. Skorupski sa tak zatiaľ na nedostatok práce sťažovať nemôže, na druhej strane Buffon však ešte žiadnu prácu nemal.
     
    22
    Empoli napokon ustálo aj tento tlak svojho dnešného súpera a momentálne je pri lopte. Domácim futbalistom sa však nedarí prekročiť stred pola. Juventus ich navyše vysoko napáda.
     
    23
    Dostali sme sa už za prvú polovičku prvého polčasu, zatiaľ sme gól nevideli. Podľa očakávania sú aktívnejší hostia, zatiaľ však domáci vďaka výbornému brankárovi Skorupskimu neinkasovali.
     
    24
    Juventus však často chybuje vo svojej kombináci, bolo tomu tak aj teraz, keď prihrávka na Higuaína bola nepresná. Hostia však ostávajú na svojej útočnej polovičke.
     
    25
    Teraz sa však domácim podarilo preniknúť na útočnú polovičku a po faule na Ćosića budp zahrávať zaujímavý priamy kop. Hostia sa tak už formujú v zadných radoch.
     
    26
    Loptu smerujúcu do pokutového územia Juventusu napokon hostia bez problémov odvrátili do bezpečia. Domáci sa tak rýchlo sťahujú späť na svoju polovičku ihriska.
     
    27
    Hostia sa napokon dostali ku bráne domácich, o loptu tam však prichádzajú. Do hry ju uvedie brankár domácich Skorupski. Domáci v posledných chvíľach mierne ožívajú.
     
    28
    Empoli napokon vyrazilo do rýchlej útočnej akcie po pravej strane a hostia museli loptu odvrátiť na rohový kop. Juventus sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    29
    Juventus však bez problémov ubránil rohový kop domácich a získava loptu na svoje kopačky. Empoli sa tak sťahuje späť na svoje územie.
     
    30
    Domácim futbalistom sa však darí hostí vytláčať preč zo svojho územia a tak Juventus musí útočné akcie zakladať až od svojho brankára. Je za nami pol hodina hry, na gól ešte stále čakáme.
     
    31
    Empoli zatiaľ nemá problém pokrývať útočné akcie hostí, hrá sa prevažne na obrannej polovičke domácich, avšak momentálne je brankár domácich bez práce.
     
    32
    Domáce mužstvo sa po zisku lopty snaží rýchlo presunúť na útočnú polovičku. Aj keď sa im to podarí, dlho sa tam nezdržia. Domáci fanúšikovia ich však výrazne povzbudzujú.
     
    33
    Teraz sa však domáci dokázali usadiť na útočnej polovičke, napokon prišiel aj center do pokutového územia hostí od kapitána domácich Maccaroneho, jednalo sa však o veľmi nepresný center.
     
    34
    Pri lopte sú tak už hostia, ktorí sa snažia o prechod na útočnú polovičku. Domácim sa však darí dobre brániť stred pola.
     
    35
    Juventus sa napokon dokázal prepracovať do zaujímavej príležitosti! Cuadrado sa dostal ku odrazenej lopte a postupoval sám na brankára domácich, Skorupski však dokázal jeho strelu vyraziť do tyčky a následne sa lopta dostala do bezpečia. Brankár domácich je tak svojmu tímu zatiaľ veľkou oporou.
    35. Juan Cuadrado (JUV)
     
    36
    Domáci tak ustáli aj ďalší nápor svojho dnešného súpera, momentálne sú pri lopte a skúšajú sa dostať na útočnú polovičku. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého do konca prvého polčasu dočkáme.
     
    37
    V pokutovom území hostí sa ku strele na bránu Juventusu dostal Pucciarelli, Buffon však s touto strelou nemal žiadne problémy. Kapitán hostí už rýchlo rozohral loptu na svojich spoluhráčov.
     
    38
    Juventus postupne preniká pred bránu domácich, Empoli však všetko zvláda úspešne a hostí do ničoho nepúšťa. Tempo hry je však v posledných chvíľach veľmi vysoké.
     
    39
    Hosťom sa napokon z ich pobytu na útočnej polovičke nepodarilo nič vyťažiť a pri lopte sú tak už domáci futbalisti. Juventus sa tak sťahuje na svoje územie.
     
    40
    Empoli napokon zo svojej útočnej aktivity na polovičke Juventusu dokázalo vyťažiť rohový kop. Juventus sa tak bude musieť teraz brániť.
     
    41
    Pri rohu sa však domáci futbalisti dopustili útočného faulu a tak pripadne lopta Juventusu. Domáci sa tak rýchlo sťahujú späť na svoje územie.
     
    42
    Avšak domáci zachytili loptu a ihneď vyrazili do rýchleho brejku, po Krunićovej strele zahrávali ďalší rohový kop, avšak ani ten sa ničím prevratným neskončil.
     
    43
    Juventus sa dostal do ďalšej zaujímavej príležitosti! Higuaín sa dostal ku odrazenej lopte, odcentroval ju pred bránku domácich, tam však loptu z bránkovej čiare dokázal jeden z obranocov vyhlavičkovať do bezpečia.
    43. Gonzalo Higuaín (JUV), Juan Cuadrado (JUV)
     
    44
    V závere prvého polčasu sú pri lopte hostia, avšak nedarí sa im zaútočiť na bránu domácich. Uvidíme, či hlavný rozhodca nastaví aj nejaké minúty navyše.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas tohto zápasu, gól sme v ňom napokon nevideli! Aktívnejší však boli hostia, ale domácich viac krát podržal svojimi výbornými zákrokmi brankár Skorupski. Domáci sa tiež dostávali na útočnú polovičku, ale Buffona nijak výrazne nezamestnali.

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 13:31!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Oba tímy nastupujú do druhého polčasu bez zmien v základnej zostave.
     
    47
    Hostia zachytili loptu a vyrazili do rýchleho brejku, domáci sa hneď v úvode budú musieť brániť rohovému kopu Juventusu.
     
    48
    Pjanić napokon zahrával rohový kop, domáci futbalisti sa však bez problémov ubránili a loptu dostali do bezpečia. Juventus však začína opäť útočiť.
     
    49
    Na druhej strane sa podarilo domácim založiť rýchly útok, prízemný center z ľavej strany napokon hostia bez problémov odvrátili do bezpečia.
     
    50
    Juventus sa dostal do pokutového územia domácich, Higuaín sa následne prepracoval aj ku strele, trafil však len pred ním stojaceho obrancu domácich. Následne Empoli vyviezlo loptu do bezpečia.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Hernanes (Juventus Turín).
     
    51
    Loptu majú momentálne na svojich kopačkách domáci futbalisti, ktorí sa snažia o prienik na útočnú polovičku. Oba tímy sú si určite vedomé, že kto dá prvý gól tak sa dostane do lepšej psychickej výhody.
     
    52
    Domáci zahrávali priamy kop, v pokutovom území hostí sa však kapitán domácich Maccarone dopustil útočného faulu a tak sa do zakončenia dostať nemohol. Lopta tak už pripadla Juventusu.
     
    53
    Juventus založiť rýchly útok, dostal sa s loptou až pred pokutové územie domácich a tam bol Pjanić faulovaní. Hostia tak budú zahrávať zaujímavý priamy kop.
     
    54
    Pjanić napokon vypálil strelu z priameho kopu, lopta však letela len mimo brány domácich. Loptu od svojej brány tak bude vykopávať brankár Skorupski.
     
    55
    Lopta je momentálne v držaní domácich futbalistov, hostia sa tak stiahli na svoju polovičku. Zatiaľ sledujeme zaujímavý priebeh hry v druhom polčase.
     
    56
    Domáci však nič zaujímavého nevymysleli a tak sú už pri lopte hostia, ktorí prenikajú na útočnú polovičku. Juventus má väčšiu chuť po víťazstve a hrá aj veľmi aktívne.
     
    57
    Hra sa však teraz prerušila, pretože Khedira bol faulovaní. Domáci sa snažia aspoň takto zastavovať útoky hostí. Uvidíme, kedy padne prvý gól tohto zápasu a či vôbec padne.
     
    58
    Empoli získava po rýchlom brejku rohový kop. Buffon mal trošku s týmto pokusom domácich problémy, ale napokon si s nebezpečnou loptou poradil.
     
    59
    Juventus rohový kop ubránil, následne sa do hostia dostali do rýchleho brejku, Cuadrado dostal loptu do brány domácich, ale bolo to z jasného ofsajdu. Loptu tak získavajú domáci futbalisti.
     
    60
    Striedanie v tíme Empoli FC: z ihriska odchádza Massimo Maccarone, prichádza Guido Marilungo.
     
    61
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Sami Khedira, prichádza Mario Lemina.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Manuel Pasqual (Empoli FC).
     
    63
    Hra sa teraz častejšie prerušovala, videli sme striedania na oboch stranách a aj fauly. Momentálne sú pri lopte hostia, ktorí sa snažia vytvoriť tlak na domácich. Je jasné, že Juventusu z tohto zápasu remíza nestačí.
     
    64
    Obrovská šanca v ktorej sa ocitol Higuaín! Po zmätkoch v pokutovom území domácich sa ku odrazenej lopte dostal Higuaín, ocitol sa sám pred brankárom domácich Skorupskim, toho však prekonať nedokázal! Vynikajpci zákrok domáceho brankára, ktorý loptu vyrazil na rohový kop!
    64. Gonzalo Higuaín (JUV), Łukasz Skorupski (EMP)
     
    65
    Juventus Turín dal gól!
    Avšak teraz už musel brankár domácich kapitulovať! Hostia zahrávali rohový kop, ten síce domáci odvrátili, ale Juventus ostal ešte na útočnej polovičke. Výbornú prihrávku dostal od svojho spoluhráča DYBALA, ten podišiel bližšie ku bráne domácich a strelou pod brvno nedal brankárovi domácich žiadnu šancu na zákrok – 0:1!
    65. Paulo Dybala (JUV) - 0:1
     
    66
    Hostia sú po góle aj naďalej veľmi aktívny, loptu majú na svojich kopačkách a dostávajú domácich pod tlak. Empoli sa z gólu spamätáva veľmi ťažko, Juventus gól zase dostal na koňa.
     
    67
    Striedanie v tíme Empoli FC: z ihriska odchádza Andres Tello, prichádza Levan Mčedlidze.
     
    68
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci tím prehráva o dva góly! Zakrátko prichádza aj druhý gól hostí, keď sa Juventus dostal na útočnú polovičku, loptu dostal GONZALO HIGUAÍN, ktorý neváhal a vyslal na domácu bránu presnú a tvrdú strelu, ktorá zapadla ku pravej tyčke brány domácich – 0:2!
    68. Gonzalo Higuaín (JUV) - 0:2
     
    69
    Žltú kartu dostáva José Mauri (Empoli FC).
     
    70
    Juventus Turín dal gól!
    Ďalší gól v bráne domácich! Tak to je už pre domácich veľmi kruté, padá to na nich doslova z každej strany. Z futbalistov Juventusu opadla taká ťažoba a momentálne sa bavia futbalom. GONZALA HIGUAÍNA využil veľkú chybu domácej obrany a strieľa svoj druhý gól v tomto zápase – 0:3!
    70. Gonzalo Higuaín (JUV) - 0:3
     
    71
    Tak po neskutočných pár minútach, ktoré previedli hostia a strelili tri góly už o víťazovi zápasu niet pochýb. Navyše sa domáci ku lopte dostávajú len sporadicky, Juventus kontroluje priebeh celej hry.
     
    72
    Striedanie v tíme Empoli FC: z ihriska odchádza Rade Krunić, prichádza Assane Dioussé.
     
    73
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Paulo Dybala, prichádza Marko Pjaca.
     
    74
    Lemina takmer potrestal ďalšiu veľkú chybu domácej obrany! Skvelo si nabehol dopredu, dostal výbornú prihrávku do behu, následne postupoval sám na brankára domácich, Skorupski však skvelým zákrokom zabránil ďalšiemu gólu v bráne domácich!
    74. Mario Lemina (JUV), Łukasz Skorupski (EMP)
     
    75
    Rohový kop hostí napokon žiadnu zaujímavú príležitosť nepreniesol a tak domáci vyviezli loptu do bezpečia.
     
    76
    Loptu majú momentálne na svojich kopačkách domáci futbalisti, Juventus troška upustil zo svojej hry a momentálne necháva hrať futbalistov Empoli. Zatiaľ sa však domáci celok do ničoho zaujímavého nedostal.
     
    77
    Napokon domáci futbalisti zahrávali priamy kop, Pasqualov pokus však brankár hostí Buffon bez problémov zneškodnil. Uvidíme, či ešte do konca zápasu príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    78
    Aj naďalej majú v posledných chvíľach loptu častejšie domáci, ale stále sa im nedarí dostávať sa do šancí. Juventus pohodlne kontroluje priebeh zápasu.
     
    79
    Juventus sa dostal do rýchleho brejku, napokon však prišla len nepresná prihrávka do pokutového územia domácich. Dopredu to tak opäť môžu skúsiť domáci futbalisti.
     
    80
    Empoli sa napokon dostalo až na dostrel brány hostí a získava aspoň rohový kop. Juventus sa tak bude musieť teraz brániť.
     
    81
    Ani rohový kop však domácim nič zaujímavé nepriniesol a hostia sa bez problémov ubránili. Momentálne je tak lopta na kopačkách Juventusu.
     
    82
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Miralem Pjanić, prichádza Stefano Sturaro.
     
    83
    V tíme Juventusu prebehlo posledné striedanie v tomto zápase. Do konca zápasu už veľa času neostáva, Juventus sa s loptou na svojom území snaží kontrolovať záver tohto zápasu.
     
    84
    Hostia však dokážu ešte aj zaútočiť, zatiaľ sa však do výraznej šance nedostali. Domáci do prvého gólu pôsobili sympatickým dojmom, ale predsa len sa prejavila aktivita hostí, ktorá napokon rozhodla o osude tohto zápasu.
     
    85
    Napokon sa Empoli presunulo na útočnú polovičku, z následného nepresného centru od Zambelliho nič nevyťažilo. Dopredu to tak už skúša Juventus.
     
    86
    Juventus sa dostal pred bránu domácich, Pjaca sa dostal aj do zakončenia, ale jeho tvrdú strelu brankár domácich Skorupski vyrazil na rohový kop!
    86. Marko Pjaca (JUV), Łukasz Skorupski (EMP)
     
    87
    Cuadrado napokon zahrával rohový kop, ale po ňom už nič zaujímavého neprišlo. Loptu tak už majú domáci futbalisti.
     
    88
    Pomaličky už čakáme aj na údaj o nastavenom čase, zrejme to už hlavný rozhodca Mazzoleni dlho predlžovať nebude. Môžme už konštatovať, že sa jedná o zaslúžené víťazstvo Juventusu.
     
    89
    Momentálne sú pri lopte hostia, ktorí sa postupnými prihrávkami presúvajú na útočnú polovičku. Domáci futbalisti im však veľa priestoru na útočenie neposkytujú.
     
    90
    Nastavený čas v druhom polčase: 2 minúty!
     
    90+1
    Záver zápasu sa prakticky už len dohráva, o jeho osude je už dávno rozhodnuté. Čakáme na hvizd hlavného rozhodcu Mazzoleniho, ktorý ukončí toto stretnutie.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase na napokon prejavila väčšia aktivita hostí a v rozmedzí 5 minút dokázal Juventus streliť tri góly a rozhodnúť tak o osude tohto zápasu.

    Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok víkendu a úspešný štart do pracovného týždňa! (14:19:53)

    Miroslav Revaj

    Góly: 65. Dybala, 68. Higuaín, 70. Higuaín

    Karty:   62. Pasqual (EMP), 69. J. Mauri (EMP) – 51. Hernanes (JUV)


    Empoli FC: Skorupski – Zambelli, Bellusci, Ćosić, Pasqual – Tello (67. Mčedlidze), J. Mauri, Croce – Krunić (72. Dioussé) – Maccarone (C) (60. Marilungo), Pucciarelli.
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Dimarco, Dioussé, Mčedlidze, Saponara, Veseli, Maiello, Gilardino, Pereira, Marcel Büchel, Marilungo.

    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Cuadrado, S. Khedira (61. Lemina), Hernanes, Pjanić (82. Sturaro), Sandro – Higuaín, Dybala (73. Pjaca).
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Mandžukić, Lemina, Pjaca, Dani Alves, Lichtsteiner, Sturaro, Evra.

    Rozhodca: Mazzoleni – Barbirati, Lo Cicero