Ufa – Perm 1:1 (kon.) | Zenit – S. Moskva 4:2 (kon.) | Rostov – CSKA Moskva 2:0 (kon.)
FK Krasnodar – Kazaň 1:0 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
4:2 (2:2)
Spartak Moskva
cz Nedeľa 02.10.2016, 15:30 • Stadion Petrovskij, Petrohrad. Kapacita: 21,570 diváků. • Ruská Premier Liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
    87. GIULIANO - 4:2
     
    87
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto! GIULIANO si vzal na exekuci pokutového kopu minimální rozběh, na přízemní střelu k tyči ale Rebrov přesto nedosáhl.
    61. Axel WITSEL - 3:2
     
    61
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vyprodaný stadión se potřetí v zápase raduje z vedoucího gólu Zenitu! Giuliano milimetrově přesnou kolmici do šestnáctky poslal míč na nohu AXELA WITSELA, jenž se natlačil přes své hlídače a zblízka rozvlnil síť za zády Rebrova.
    37. Zé LUÍS - 2:2
     
    37
    Spartak právě vstřelil branku!
    K radosti hostujícího kotle je stav opět nerozhodný! Hosté rozehráli nakrátko, Ivelin Popov parádně nacentroval k zadní tyči, kde do balónu trkl ZÉ LUÍS a přesným zakončením nedal Lodyginovi žádnou šanci.
    33. Arťom DZJUBA - 2:1
     
    33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit si bere vedení zpět! Žirkov zleva posunul míč do šestnáctky Makovi, k jehož pasu k malému čtverci se probil urostlý ARŤOM DZJUBA a v pádu nasměroval míč do sítě.
    28. Salvatore BOCCHETTI - 1:1
     
    28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Quincy Promes z velké dálky překvapil Lodygina, který neudržel míč v náruči a vyrazil jej před sebe k SALVATOREMU BOCCHETTIMU, jenž jednoduše doklepl balón za brankovou čáru.
    20. Domenico CRISCITO - 1:0
     
    20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ve dvacáté minutě do vedení! Balón si na penaltový puntík postavil italský obránce DOMENICO CRISCITO a střelou o tyč s trochou štěstí překonal Rebrova.

    Michal Břuchanský

    Góly: 20. Criscito (pen.), 33. Dzjuba (Mak), 61. Witsel (Giuliano), 87. Giuliano (pen.) – 28. Bocchetti, 37. Luís (I. Popov)

    Karty:   31. Criscito (PET), 34. Dzjuba (PET), 90. Neto (PET) – 31. Luís (SPM), 49. Glušakov (SPM), 54. Bocchetti (SPM), 86. Ješčenko (SPM)


    Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Neto, Criscito, Žirkov (88. Lombaerts) – Giuliano, Javi García (C) (82. Maurício), Witsel – Mak (76. Jusupov), Dzjuba, Kokorin.
    Náhradníci: M. Keržakov, Obuchov – Aňukov, Lombaerts, Maurício, A. Keržakov, Jusupov, Mogilevec, Černov.

    Spartak Moskva: Rebrov – Kutěpov, Maurício, Bocchetti, Ješčenko – Promes, Glušakov (C), Fernando, Zobnin – I. Popov (70. Ananidze) – Luís.
    Náhradníci: Pesjakov – Ananidze, Melgarejo, Tasci, Pucko, Davydov, Kutin.

    Rozhodca: Sergej Ivanov