Brno – Sparta Praha 3:3 (kon.) | Liberec – Teplice 2:0 (kon.) | Plzeň – Hr. Králové 4:1 (kon.)
koniec
FC Zbrojovka Brno
3:3 (1:2)
AC Sparta Praha
cz Nedeľa 02.10.2016, 14:30 • Srbská - Brno • ePojisteni.cz liga (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na Srbské vypuklo obrovské nadšení! Velký zmatek vznikl po rohovém kopu Vávry, který poslal hlavou na branku Jan Polák, míč však srazil Karavayev rukou, ale míč si našel ALOIS HYČKA a poslal jej z bezprostřední blízkosti za záda Koubka! Zdálo se však, že branka padla z ofsajdového postavení, sudí ovšem branku uznali – 3:3!
     
    88
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta v závěru převažuje misky vah na svou stranu! MATĚJ PULKRAB dostal krásný centr z levé strany od Michala Kadlece na zadní tyč a zakončoval do prázdné branky pod horní tyč! – 2:3! Asistence: Michal Kadlec.
     
    80
    Brno právě vstřelilo branku!
    A ten končí vyrovnávací brankou Zbrojovky! Rohový kop odvrátili Sparťané na kopačku střídajícího JAKUBA PŘICHYSTALA, který z poza vápna propálil vše co mu stálo v cestě a trefil se k pravé tyči a zaznamenává svou premiérovou branku v nejvyšší soutěži! – 2:2!
     
    42
    Sparta právě vstřelila branku!
    BOŘEK DOČKAL posílá pražskou Spartu do vedení! Z pravé strany dostal ideální míč od Vyacheslava Karavaeva, zpracoval jej a krásným způsobem přehodil vyběhnutého Melichárka! – 1:2! Asistence: Vycheslav Karavaev.
     
    34
    Sparta právě vstřelila branku!
    A hosté srovnávají! Rohový kop Dočkala byl sice přetažený, ale akci dohrál Daniel Holzer, který poslal další centr do vápna Zbrojovky, ten domácí odvrátili pouze za vápno k ONDŘEJI MAZUCHOVI, který míč uklidil po zemi k levé tyči. Melichárek se natahoval marně! – 1:1!
     
    4
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod pro domácí jak z říše snů! MICHAL ŠKODA zvedá fanoušky ze sedadel a připisuje si již čtvrtou branku v této sezoně! Z pravé strany jej přihrávkou našel Jakub Řezníček a Michal Škoda se skvěle obtočil kolem Michal Kadlece a poslal míč zkušeně po zemi na zadní tyč, kde byl Koubek bez šance! – 1:0! Asistence: Jakub Řezníček

    Tomáš Suchánek

    Góly: 4. Michal Škoda (Řezníček), 80. Přichystal (Lutonský), 90+2. Hyčka – 34. Mazuch, 42. Dočkal (Karavajev), 88. Pulkrab (Michal Kadlec)

    Karty:   31. Jakub Šural (BNO) – 49. Mazuch (SPA)

    Nepremenená penalta: 51. Řezníček (BNO), mimo


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:5.
    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural (78. Lacko), Vraštil, Polák (C), Lutonský – Sedlák, Krejčí – Hyčka, Michal Škoda, Štohanzl (74. Přichystal) – Řezníček (79. Vávra).
    Náhradníci: Veselý – R. Buchta, Přichystal, Weber, Vávra, Lacko, Pašek.

    AC Sparta Praha: Koubek – Karavajev, Mazuch, Mario Holek, Michal Kadlec – Sáček, Mareček (83. Lafata) – Čermák (83. Pulkrab), Dočkal (C), Holzer (79. Juliš) – V. Kadlec.
    Náhradníci: Miller – Lafata, Pulkrab, Juliš, Milan Kadlec, Köstl, Havelka.

    Rozhodca: Královec – Kotík, Ratajová

    Diváci: 9223