Columbus – Nashville 3:2 (po pr.) | Toronto – Buffalo 0:1 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – NJ Devils 3:1 (kon.)
Tampa Bay – Florida 2:0 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
New Jersey Devils
cz Piatok 30.09.2016, 01:10 • Madison Square Garden, New York • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Krásné ráno přeji všem fanouškům nejkvalitnějšího hokeje na světě. Od jedné hodiny ranní se proti sobě postaví v Madison Square Garden celky New Jersey a Rangers. Půjde tak o první derby o řeku Hudson, která oběma státy protéká. Čeká nás zajímavé utkání.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     


    NEW JERSEY DEVILS
    3 zápasy, 2 výhry, 1 prohra

    Ďáblové vstoupili do přípravných zápasů dvěma utkání v jeden den. Zatímco jeden celek si v Prudential Center poradil s Philadelphií, ten druhý vybojoval těsnou výhru v Montrealu. Den před utkáním s Rangers se mladý celek Devils vydal na půdu Flyers, kde prohrál 0:2.
     


    NEW YORK RANGERS
    1 zápas, 1 výhra


    Jezdci vstoupili do ročníku výhrou v newyorském derby. Rangers vyzvali na svém ledě Islanders, které porazili 5:2. Premiérovou brankou se v modročerveném dresu prosadil například Brandon Pirri.
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně
    4 utkání, bilance: 1:3


    1. New York Rangers 1:2pp. New Jersey Devils
    4. Stepan – 22. Henrique, 65. Stempniak (Henrique, Greene)

    2. New Jersey Devils 3:2 New York Rangers
    22. Stempniak (Gelinas, Henrique), 44. Blandisi (Greene, Severson), 52. Schlemko (Stempniak, Kennedy) – 14. Miller (Brassard, Fast), 43. Miller (Yandle, Boyle)

    3. New York Rangers 2:1 New Jersey Devils
    25. Klein (Zuccarello, Staal), 45. Miller (Brassard, Fast) – 58. Zajac (Henrique)

    4. New Jersey Devils 5:2 New York Rangers
    5. Kennedy (Severson, Kalinin), 31. Palmieri (Blandisi, Josefson), 39. Stempniak (Blandisi, Larsson), 58. Kalinin (Greene, Henrique), 60. Larsson – 9. Hayes (Stålberg), 10. D. Moore (Yandle, Hrivík)
     
    Předpokládané sestavy:

    New York Rangers: Raanta (Skapski) – Holden, Klein, Graves, Summers, Gilmour, McIlrath – Vesey, Hayes, Nash – Gerbe, Pirri, Bučněvič – Grabner, Hrivík, Fast – Tambellini, Lapierre, Jensen.

    New Jersey Devils: Wedgewood (Blackwood) – Greene, Lovejoy, Auvitu, Santini, Mozík, MacWilliam – Cammalleri, Zajac, Lappin – Kalinin, Zacha, Bennett – Gibbons, Fiddler, Smith-Pelly – Pietila, McLeod, Coleman.
    Domácí nastupují na rozbruslení

     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Raanta (Skapski) – Holden, Klein, Graves, Summers, Gilmour, McIlrath – Vesey, Hayes, Nash – Gerbe, Pirri, Bučněvič – Grabner, Hrivík, Fast – Tambellini, Lapierre, Jensen.

    New Jersey Devils: Wedgewood (Blackwood) – Greene, Lovejoy, Auvitu, Santini, Mozík, MacWilliam – Cammalleri, Zajac, Lappin – Kalinin, Zacha, Bennett – Gibbons, Fiddler, Wood – Pietila, McLeod, Coleman..
     
    Krásné ráno všem fanouškům kvalitního hokeje. Za pár minutek bude v MSG rozehráno utkání mezi domácím celkem a hosty z New Jersey. Porazí Rangers i svého druhého rivala z okolí New Yorku?
     
    Začínat budeme klasicky o pár minutek později. Poprvé dnes uvidíme Jimmyho Veseyho, o kterého týmy NHL sváděly urputný boj a nakonec jej ulovili newyorčané.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhráli hokejisté Devils, jenž se hned vydali do prvního útoku, jenž nebyl zakončen přesnou střelou Cammalleriho.
     
    00:27
    Tak to mohl být debut! Jimmy Vesey dostal přihrávku do jízdy a unikal sám na Wedgewooda, kterého ale bekhendovým pokusem po ledě nepřekonal!
     
    00:27
    V zakončení byl domácí mladík sekán Nickem Lappinem, jenž míří na trestnou lavici jako první.
     
    01:05
    První pokus vyslal Brandon Pirri, který svým pokusem zamířil pouze vedle branky připraveného hostujícího brankáře.
     
    02:06
    Po sérii menších šancí se dostali domácí do jedné větší šance. Nahozený kotouč se kutálel brankovištěm, kde jej ale Wedgewood vyrazil mimo své ohrožení!
     
    02:13
    Patnáct sekund budou mít domácí přesilovku pěti proti třem. Andy Greene se provinil krosčekem na jednoho z domácích borců.
     
    02:36
    Již ve čtyřech hrající Devils vyhodili puk mimo obranné pásmo, a a tak se alespoň na pár sekund osvobodili.
     
    03:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dlouhá kombinační hra Rangers nakonec končí úvodní brankou. Přesilovkové snažení bylo zakončeno přihrávkou na JOHNA GILMOURA, který tvrdou ránou od modré čáry překonal bezmocného Wedgewooda! Asistence: Kevin Hayes a Brandon Pirri.
    03:21 John GILMOUR - 1:0
     
    03:40
    Bude tu také první přesilovka hostů. Pronikajícího hráče nedovoleně zastavoval Chris Summers.
     
    04:20
    Ďáblům se ovšem zatím nepovedlo udržet se v útočném pásmu, a tak vidíme hru spíše ve středním pásmu. Domácí se povedeně brání.
     
    05:04
    Celá snaha bíločerných byla zakončena nahozením od modré čáry. Puk byl ovšem sražen jen do ochranné sítě za brankou finského brankáře.
     
    05:22
    A když už to vypadalo na nějakou kombinaci a přihrávku na modrou čáru, nebyl puk zpracován a skončil až za brankoiu Wedgewooda.
     
    05:40
    Domácí v plném počtu.
     
    06:13
    Nahození od modré čáry mělo hledat hokejku hostující hráče. Tomu se ale nepovedlo hůl nastavit tak, aby puk zapadl do branky.
     
    06:55
    Domácí byli pod lehčím tlakem. Jeden z hráčů tak puk jen vyhodil za branku dnes již jednou překonaného brankáře. Vhazování po levici Raanty.
     
    07:11
    Po vyhození puku mimo ledovou plochu se ve středu ledové plochy někteří hráči lehce pošťuchovali, ale nic velkého z toho nebylo.
     
    07:37
    Z levé strany to zkoušel bekhendovým pokusem Nick Lappin. Tomu se ale nepovedlo svým pokusem trefit branku připraveného Raanty.
     
    08:14
    Rangers po drtivém nástupu nejsou tak nebezpeční. Hraje se spíše ve středu ledové plochy a nevidíme nějaké velké šance.
     
    08:49
    Devils se pokoušeli na pravé straně něco vymyslet, ale střela Bennetta nebyla tak tvrdá. K puku se tak dostali modročervení.
     
    09:02
    Kterým se povedlo pouze vyhodit puk na zakázané uvolnění. Hra se tak opět přerušuje a my uvidíme vhazování před finským brankářem.
     
    09:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš v podání domácího celku! Devils se nepovedlo trefit odkrytou branku a přišla odměna v podání druhé branky. Nathan Gerbe projel útočným pásmem a vyslal tvrdou střelu, kterou Wedgewood neudržel ve své lapačce. K puku se tak dostal pozorný BRANDON PIRRI, jenž bekhendem zasunul kotouč za záda brankáře! Asistence: Nathan Gerbe a Pavel Bučněvič.
    09:35 Brandon PIRRI - 2:0
     
    10:12
    Do útoku se dostali Devils, kterým se nepovedlo z předbrankového prostoru překonat Raantu. Domácím hráčům se následně nelíbilo dorážení, a tak jsme byli svědky menšího přetahování.
     
    10:49
    New Jersey se drží u puku, se kterým bude chtít směrem dopředu něco vymyslet. Zatím je to utkání domácích, jenž dali dvě zasloužené branky.
     
    11:10
    Vysokou holí zahrál v útočném pásmu slovenský útočník Marek Hrivik. Hosté si tak zahrají druhou přesilovou hru.
     
    12:03
    Celé přesilovkové snažení bylo zakončeno přihrávkou na levý kruh, odkud se pokoušel zakončit jeden z hráčů. Ten ale Raantu nedokázal překvapit.
     
    12:40
    Stále se ale svěřecům Johna Hynese nedaří. Hra New Jersey je zatím velkým zklamáním tohoto derby o řeku Hudson.
     
    13:10
    Domácí v plném počtu.
     
    13:45
    Hned po skončení oslabení se do útočné aktivity dostávají domácí. Rangers motají hlavu obráncům Devils a Wedgewood má spoustu práce.
     
    14:35
    Směrem dopředu se ďáblové nemohou dostat, a tak vidíme spíše aktivní hru domácího celku. Mladý brankář Devils musel krýt další pokusy.
     
    15:01
    Pět minut před koncem první třetiny je na čase třetí komerční přestávka v této periodě. Rangers zatím vedou 2:0 a kráčí pohodlně utkáním.
     
    15:11
    Za brankou se pokoušel kombinovat Blake Pietila. Hostující forvard kotouč ovšem ztratil, a tak se k němu dostávají domácí.
     
    15:56
    A opět se hraje taková plácaná. Devils se snaží vymyslet něco v útočném pásmu, ale to se jim nedaří. Rangers pohotově brání.
     
    16:18
    Skvěle nyní zahrál Travis Zajac. Po výborné kombinaci se dostal puk mezi kruhy na Dylana McIlratha, kterému ale do střely vložil hůl hostující centr!
     
    17:14
    První třetina nám pomalu a jistě spěje do svého zdárného konce. Rangers stále vedou a i nadále hrají mnohem lépe, než jejich dnešní soupeř.
     
    17:54
    Devils se dostávají k puku ve vlastní třetině a následně budou chtít vymyslet nějakou akci, co by je vrátila do hry.
     
    18:24
    Hrají ale domácí. Po objetí branky se ke střele dostal z pravého kruhu jeden z hráčů. Ten svým pokusem ale napálil pouze připraveného Wedgewooda.
     
    19:09
    Již se nám rozeběhla poslední minutka první třetiny. Devils se pokoušeli vybojovat puk za svou brankou, což se jim nakonec nepovedlo.
     
    19:44
    Druhý úspěšný střelec dnešního utkání si vyzkouší pobyt na trestné lavici. Brandon Pirri je potrestán za hákování.
     
    19:57
    Tak to byla šance! Hostům se nepovedlo v útoku překonat pozorného Raantu poté, co Devils zakončovali z předbrankového prostoru. Do protiútoku se tak prodral Maxim Lapierre, jenž svou dělovkou z pravé strany napálil vzdálenější tyč!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodní perioda, která patřila jasně domácím Rangers. Ti se již v první minutě dostali do velké šance. Brzy na to se jim povedlo dát první branku v přesilové hře, a to po dělovce Johna Gilmoura. Zanedlouho přišla po zaváhání Wedgewooda také druhá branka. Devils zatím nic nepředvedli, a tak zaslouženě prohrávají.

    Střely na branku: 12:12
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Devils sice vyhráli vhazování, ale k puku se hned dostali domácí. Ti po pár sekundách kotouč dokázali poslat do bezpečné zóny.
     
    20:43
    Následně se New Jersey dostalo zpět do útočného pásma, kde ale kotouč hodně rychle odevzdalo. Hraje se tak za brankou Wedgewooda.
     
    21:25
    Stále se prohrávajícímu týmu nedaří projít do útočného pásma, kde by mohli ve své přesilové hře nějakým způsobem kombinovat.
     
    22:00
    Po skončení přesilovky zaútočili domácí po levé straně. Střela z kruhu ovšem neohrozila branku mladého hostujícího brankáře.
     
    22:32
    New Jersey ani následně nic nevymyslelo a jejich snažení dokonce skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    23:10
    Hraje se spíše ve středu ledové plochy. Ani jeden celek nehraje na startu prostřední části tak, jak by si to nejspíše představoval.
     
    23:48
    V útočné fázi je to takové uspěchané a nepřesné. Na první akci si v této třetině tedy musíme stále počkat.
     
    24:05
    Následně se hostům povedlo zaútočit. Střelu z pravého kruhu ovšem musel Raanta udržet v lapačce, a to se mu také povedlo.
     
    24:45
    Hra je ale hodně rozháraná a jde stále vidět, že je sezóna na svém začátku. Sledujeme hodně neatraktivní utkání.
     
    25:22
    Trápení se pokoušel ukončit Andrew MacWilliam, jenž ujel do útoku po pravé straně. Rázným pokusem ovšem nepřekvapil pozorného brankáře.
     
    26:02
    Povedená kombinace Devils byla zakončena střelou Yohanna Auvitua z mezikruží. Pokus francouzského beka skončil ovšem jen vedle levé tyče.
     
    26:23
    Na druhé straně ujížděl do útočného pásma talentovaný Jimmy Vesey, ale jeho postupování bylo rychle ukončeno. Po ofsajdovém postavení následuje komerční pauza.
     
    26:49
    Blake Coleman byl tvrdým hitem zbaven puku. Madison Square Garden jen zahučela poté, co se tento kousek McIlrathovi povedl.
     
    27:29
    Rangers si zahrají přesilovou hru. Obránce MacWilliam držel za brankou útočícího hráče, a tak inkasuje celkem zbytečný dvouminutový trest.
     
    27:48
    Po vyhození se pokoušel držet puk za brankou svojí silou Pavel Zacha. Nějakou dobu se mu to dokonce dařilo.
     
    28:21
    Scott Wedgewood musel být nyní připraven na střelu Ricka Nashe z levého kruhu. Po zákroku hostujícího brankáře následuje vhazování.
     
    28:45
    K pravému kruhu si najel Pavel Bučněvič, který svým pokusem tahem zkoušel překvapit Wedgewooda. Ten si ale s jeho pokusem nakonec poradil.
     
    29:01
    Vernon Fiddler za brankou Rangers vybojoval touš a posílal jej před branku. Tam se ale jednomu z jeho spoluhráčů nepovedlo puk zachytit.
     
    29:29
    Hosté v plném počtu.
     
    30:10
    Po levé straně najíždějící Cammalleri hledal na opačném kruhu volného Bennetta. Nová posila Devils ovšem nedokázala puk zachytit.
     
    30:29
    Uvidíme další přesilovkové snažení hostujících Devils. Ti budou mít přesilovku poté, co domácí Ryan Graves krosčekoval protihráče za brankou Raanty.
     
    30:34
    Rangers se povedlo vyhrát vhazování. Jeden z hráčů se puku ujal, na nic nečekal a hned jej poslal dlouhým nahozením až za branku.
     
    31:26
    Hodně dlouze kombinovali hosté v útočném pásmu. Vše bylo zakončeno nepřesnou přihrávku. Devils se tak musejí vracet do středu ledové plochy.
     
    32:02
    Následovalo snažení modročervených, jenž operovali v útočném pásmu. Sice se jim nepovedlo nic vymyslet, ale čas nějaký udrželi.
     
    32:29
    Domácí v plném počtu.
     
    33:00
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme sníženo! MILES WOOD nejdříve podstoupil tvrdý souboj v rohu kluziště. Následně se mu ale povedlo dojet si před branku, kde se k němu odrazil kotouč. Hostující mladík poslal puk po ledě na branku, kde překonal dezorientovaného Raantu! Bez asistence.
    33:00 Miles WOOD - 2:1
     
    33:00
    Po této brance dochází ke střídání brankářů. Antti Raanta má pro dnešek odehráno, v brance jej nahradí MacKenzie Skapski.
     
    33:23
    Domácí se hned dostávali do útočného snažení. Po střele Jimmyho Veseyho z pravé strany následovalo útočné snažení, které ale v brance neskončilo.
     
    34:13
    Devils se nyní hnali do zajímavého přečíslení. Jeden z hráčů na pravé straně ale nezakončil, a tak byla celá akce zhacena.
     
    34:42
    První zákrok brankáře Skapskiho! Pavel Zacha se prodral do dobré střelecké pozice, odkud ale český mladík trefil jen připravenou lapačku brankáře.
     
    34:51
    Hned po vhazování se Devils dostávali do další zajímavé šance. Střela z mezikruží byla ovšem zablokována bránícími hráči.
     
    35:18
    Střelecké snažení i na straně druhé. Na levé straně se ke kotouči dostal Grabner, jenž ale zamířil jen vysoko nad branku.
     
    35:54
    Dalším pokusem ohrozil hostujícího brankáře Kevin Klein. Jeho pokus od modré čáry skončil pouze na betonech připraveného Wedgewooda.
     
    36:49
    Hra se začíná přitvrzovat. Mladíci si chtějí vybojovat co nejlepší pozici do sezóny, a tak se tempu nelze divit.
     
    37:41
    Ze středového kruhu nahazoval na branku Wedgewooda jeden z domácích hráčů. Wedgewood puk pouze vyrazil do ochranné sítě.
     
    38:13
    Rangers kombinovalo v útočné třetině, kde se jim ale nepovedlo nic vymyslet. Puk následně jejich útočící pásmo opustil.
     
    38:52
    Pomalu a jistě se nám blíží konec prostřední části. Domácí jsou aktuálně aktivnější, ale nedaří se jim přidat třetí branku.
     
    39:18
    Domácím se nakonec povedlo vybojovat pásmo. Vhazuje se tak v posledních sekundách po levici hostujícího brankáře.
     
    39:37
    Po pravé straně se až před branku prodral Sergej Kalinin. Hostujícímu útočníkovi se ovšem nepovedlo puk poslat za záda Karpskiho.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nám moc aktivního a atraktivního hokeje nenabídla. Ani jeden celek neměl moc šancí, ale jedna branka přecijen padla. Miles Wood se dokázal zorientovat před brankou a po rychlé střele se dočkal své první branky v dresu Devils.

    Střely na branku: 25:17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Rangers se hnal na začátku dostali do velké šance! Kevin Hayes dostal puk před branku, kde se pokoušel překonat brankáře. To sr mu ale nepovedlo.
     
    40:58
    Pokračuje se ve hře ve středním pásmu. Uvidíme, jestli se povede hostům vyrovnat, nebo si domácí vedení pohlídají.
     
    41:42
    Marek Hrivik ujížděl po levé straně, ale ke střele se mu nepovedlo projít. K puku se tak dostávají hosté.
     
    42:34
    Rangers jsou startem třetí periody jasně aktivnější a zatím přehrávají svého soupeře. Jejich aktivita ale není úplně nebezpečná.
     
    43:09
    Puk po vyhození Vojtěcha Mozíka skončila jen mimo ledovou plochu. Následovat tak bude vhazování před Wedgewoodem.
     
    43:15
    A bývalý plzeňský obránce míří na lavici hanby. Vojtěch Mozík před brankou krosčekoval Kevina Hayese.
     
    43:25
    Přesilovka trvala jen deset sekund. Rick Nash si jde totiž na lavici hanby sednout za hákování Pavla Zachy.
     
    44:03
    Po levé straně až do branky najel Jimmy Vesey, který zajel až do Wedgewooda. Zbytečně byl totiž krosčekován MacWilliamen.
     
    44:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovka čtyř hráčů proti třem je bleskově využitá! BRANDON PIRRI byl po kombinaci nalezen na pravém kruhu, odkud dělovkou překonal Wedgewooda. Hostujícímu brankáři puk vypadl a doklouzal se za jeho záda. Asistence: John Gilmour a Nicklas Jensen.
    44:42 Brandon PIRRI - 3:1
     
    45:29
    Devils projeli s pukem do útočného pásma, kde se jim ale nic nepovedlo vymyslet. K touši se tak zpět dostávají domácí.
     
    46:17
    Po levé straně unikal hostující Steve Santini, jenž se dostal až před branku, kde se mu ale nadvakrát nepovedlo překonat pozorného Skapskiho.
     
    47:09
    Rangers se následně osvobodilo pouze vyhozením přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude před brankou domácího mága.
     
    47:48
    Jezdci se opět dostávají do útočného pásma, ale nyní se jim nic nedaří vymyslet. Zanedlouho se k černé gumě dostali Devils.
     
    48:43
    Střela Stevena Santiniho od modré čáry byla před brankou ještě tečována, ale za záda dnes druhého brankáře nespadla. Po menší rozmíšce následuje pauza.
     
    48:58
    Domácí brankář byl nyní pozorný proti jedovatému pokusu z levé strany, který vyslal jeden z hráčů v černočervenobílém.
     
    49:45
    Začíná nám poslední desetiminutovka utkání. Domácím se povedlo přidat třetí branku, a tak jsou opět ve dvoubrankovém vedení.
     
    50:28
    Snažení Devils bylo ukončeno dříve, než se stačilo nějak rozvinout. Jeden z hráčů totiž vjel ofsajdu.
     
    50:52
    Naprosto zbytečným krosčekem se provinil Blake Pietila. Devils tak jdou opět do oslabení. Rangers mohou svou výhru nyní potvrdit.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:20
    Zatím se ale domácímu celku nedaří udržet se v útočném pásmu. Pro puk se musejí vracet až ke svému brankáři.
     
    51:54
    Po krásné kombinaci přišla střela Veseyho, jenže byl sám před Wedgewoodem. V souboji s hostujícím brankářem ale neuspěl!
     
    52:26
    Další pokus vyslal z pravého kruhu Jensen, který ale mířil nad branku a i tak jeho pokus vytěsňoval výše nad branku Wedgewood.
     
    52:52
    Hosté v plném počtu.
     
    53:06
    Po přihrávce mezi kruhy se pokoušel uspět Kevin Hayes, ale i on svým pokusem branku pouze přestřelil. Aktivita domácích pokračuje.
     
    53:38
    Wedgewood musel krýt další střelecký pokus. Zatím sledujeme třetinu domácího celku, Devs ještě nic nevymysleli.
     
    54:01
    Skapski špatně rozehrál a mohly z toho být problémy. Jeden z hostů posílal kotouč do brankoviště, ale tam nikdo nebyl.
     
    54:38
    Hosté bojují za brankou o puk, ale obrana Rangers tuto situaci celkem zvládá a nepouští svého soupeře do nějakého útoku.
     
    55:42
    Letící puk nyní proletěl celým hřištěm a skončil za brankou domácího brankáře. Píská se zakázané uvolnění.
     
    56:08
    Utkání se spíše dohrává. Hosté se za dnešní výkon budou muset stydět, protože je to z jejich pohledu hodně pod jejich možnosti.
     
    57:00
    Nahození, které mělo mířit na branku, nakonec skončilo jen mimo tři tyče domácího brankáře. Devils se v dnešním utkání opravdu nedaří.
     
    57:59
    Dvě minuty do konce utkání. Devils budou mít přesilovku poté, co je vyloučen domácí Jensen. Ten zahákoval pronikajícího hráče.
     
    58:11
    Přesilovka hostí začíná vyhozením puku za branku Scotta Wedgewooda. Povede se hostům vjet do pásma, aby odvolali brankáře?
     
    58:52
    Pavel Zacha se u pravé tyčky dostal k odraženému puku, který pokoušel poslat do branky. Ani jednou ale nepřekonal pozorného Skapskiho.
     
    59:40
    Pavel Zacha posílal z pravé strany nyní nahazovaný pokus, ale ani ten neskončil za zády připraveného mladíka v brance Jezdců.
     
    Konec zápasu.
     
    Ani třetí třetina oko diváka nepotěšila. Rangers se sice povedlo dát zásluhou ostrostřelce Pirriho třetí branku, ale následně už moc atraktivní podívané k vidění nebylo. Newyorčané tak vítězí i v druhém přátelském utkání.

    Střely na branku: 31:29
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Brandon Pirri (NYR) – 2+1
    2. John Gilmour (NYR) – 1+1
    3. Miles Wood (NJD) – 1+0)
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Hrivik (NYR) – 0+0, 2TM, čas na ledě 14:52
    Vojtěch Mozík (NJD) – 0+0, 2TM, čas na ledě 20:31
    Pavel Zacha (NJD) – 0+0, čas na ledě 17:16
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u NHL zase nashledanou! (03:46:38)

    David Panuška

    Góly a asistencie: 4. Gilmour (Hayes, Pirri), 10. Pirri (Gerbe, Bučněvič), 45. Pirri (Gilmour, Jensen) – 33. Wood


    New York Rangers: Raanta (od 33. Skapski) – Holden, Klein, Graves, Summers, Gilmour, McIlrath – Vesey, Hayes, Nash – Gerbe, Pirri, Bučněvič – Grabner, Hrivík, Fast – Tambellini, Lapierre, Jensen.
    New Jersey Devils: Wedgewood (Blackwood) – Greene, Lovejoy, Auvitu, Santini, Mozík, MacWilliam – Cammalleri, Zajac, Lappin – Kalinin, Zacha, Bennett – Pietila, McLeod, Coleman – Gibbons, Fiddler, Wood.

    Rozhodca: Hebert, Joannette – Berg, Nowak.