Togliatti – Helsinki 5:2 (kon.) | Jaroslavľ – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – Riga 2:1 (kon.)
Nižnekamsk – Dinamo Minsk 2:4 (kon.) | Záhreb – HC Slovan sk 6:0 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
2:4 (1:2, 1:2, 0:0)
HC Dinamo Minsk
cz Piatok 30.09.2016, 18:00 • Neftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:17 Artur GAVRUS - 2:4
     
    36:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Parádní akce a hosté zase vedou o dvě branky! Z levého křídla přišla žabička, na kterou si najel ARTUR GAVRUS a i přes opravdu těsnou obranu dokázal bekhendem překonat Kolppanena – 2:4! Asistence: Andrej Stěpanov.
    29:41 Nikita DVUREČENSKIJ - 2:3
     
    29:41
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím klaplo, na přihrávku si najel NIKITA DVUREČENSKIJ a svižnou střelou procedil puk za Scrivense. Velice rychle tak domácí snižují na 2:3. Asistence: Bogdan Jakimov, Dmitrij Ogurcov.
    28:33 Rob KLINKHAMMER - 1:3
     
    28:33
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Už je to zase o dvě branky. ROB KLINKHAMMER se dostal za domácí obranu a svůj sólový unik dotáhl do zdárného konce, i když byl faulován. Asistence: Ben Scrivens.
    13:45 Nikita DVUREČENSKIJ - 1:2
     
    13:36
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nulu neudrží ani Scrivens. Domácí pronikli do útočného pásma, přihrávku na pravou stranu dostal NIKITA DVUREČENSKIJ a bekhendem překonal gólmana Minsku – 1:2. Asistence: Bogdan Jakimov.
    07:56 Artur GAVRUS - 0:2
     
    07:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A už je to 0:2! Hosté se vřítili ve třech do útočného pásma, na pravé straně najíždějící si ARTUR GAVRUS to vzal na sebe a prostřelil Kolppanena. Asistence: Ben Scrivens.
    01:25 Nick BAILEN - 0:1
     
    01:25
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    No tohle bylo rychlé. Minsk se dostal do útočného pásma, zleva přišla přihrávka na zcela nekrytého NICKA BAILENA a ten měl jednoduchou práci – trefit prostor, do kterého se nestačil gólman Kolppanen přemístit. Asistence: Matt Ellison, Charles Linglet.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 14. Dvurečenskij (Jakimov), 30. Dvurečenskij (Jakimov, Ogurcov) – 2. Bailen (Ellison, Linglet), 8. Gavrus (Scrivens), 29. Klinkhammer (Scrivens), 37. Gavrus (An. Stěpanov)


    Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen (Lisutin) – An. Sergejev, Rjasenskij, Berezin, Bryncev, Ščitov (C), Ogurcov, Kuzmin – Polygalov, Sallinen, Sexton – Koňkov, Gynge, Stas – Dvurečenskij, P. Kulikov, Jakimov – Korotkov, Kabanov, Chajrullin.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Chenkel, Krajíček, Gragnani, Šinkevič, Lisovec, Bailen, Znacharenko – Drozd, A. Volkov, Pavlovič (C) – Klinkhammer, S. Kosticyn, Gavrus – Linglet, Ellison, Matěruchin – An. Stěpanov, Lopačuk.

    Rozhodca: Kislov, Naumov – Misjur, Litvinov