Togliatti – Helsinki 5:2 (kon.) | Jaroslavľ – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – Riga 2:1 (kon.)
Nižnekamsk – Dinamo Minsk 2:4 (kon.) | Záhreb – HC Slovan sk 6:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Piatok 30.09.2016, 18:00 • Arena-2000 Lokomotiv, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Viťaz dohrává zbytek zápasu v přesilové hře umocněné šestým hráčem v poli. Brankář Harri Säteri sleduje zbytek utkání ze střídačky! Brána Podolsku zůstává prázdná.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stanislav Čistov – 2 min., podražení).
    58:36 Alexandr POLUNIN - 3:1
     
    58:36
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    ALEXANDR POLUNIN předvedl nádherný blafák do bekhendu a poté z forhendu zasunul puk vedle levého betonu Harriho Säteriho k pravé tyči.
     
    58:36
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Harri Säteri – trestné střílení, hození hole nebo předmětu).
     
    58:36
    Alexandr Polunin nabral na levém křídle obrovskou rychlost a po nádherné stahovačce se snažil zamířit mezi betony Harriho Säteriho, což se mu sice nepodařilo, byl ale faulován a následovat bude trestné střílení!
     
    55:40
    Jeden z hokejistů Jaroslavle krásnou střelou po ledě mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže brankář Harri Säteri předvedl skvělý reflex a pravým betonem puk vykopl mimo tři tyče!
     
    50:14
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stanislav Čistov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:13
    Alexej Makejev se snažil mezi dvěma protihráči vypálit z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho následný pokus byl sražen vedle přední pravé tyče, kde se jeden z jeho spoluhráčů marně snažil dostat k dorážce!
     
    46:32
    Michail Pašnin dostal krásnou přihrávku do levého kruhu pro vhazování, ze kterého tvrdě vypálil s příklepem, jeho následný pokus ale pozorný Harri Säteri vyrazil!
     
    45:16
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexej Semjonov – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    45:14
    Alexej Semjonov ve snaze sebrat svému soupeři puk ztratil stabilitu a vleže posunul bránu, za což zřejmě uvidí dvě minuty!
     
    40:35
    Jaroslavl vstoupila do závěrečné části zápasu pořádně zostra a po zpětné přihrávce Petriho Kontioly se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci Staffan Kronwall, Harri Säteri ale dokázal jeho pokus skvělým zákrokem vyrazit a poté si vleže poradil i s následnou bekhendovou dorážkou prvního jmenovaného hráče!
    36:44 Maxime TALBOT - 2:1
     
    36:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Brandon Kozun na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela se od mantinelu za bránou odrazila k MAXIME TALBOTOVI, který v blízkosti levé tyče napálil puk pod horní tyč. Jaroslavl bleskově využívá přesilovou hru a bere si zpět ztracené vedení. Asistence: Brandon Kozun a Staffan Kronwall.
     
    36:12
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Nikita Vyglazov – 2 min., podražení).
     
    36:12
    Maxime Talbot se mezi kruhy pro vhazování snažil v obležení dvou protihráčů protlačit do zakončení a byl faulován!
    34:36 Jevgenij KATIČEV - 1:1
     
    34:36
    Viťaz právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KATIČEV na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a od brusle domácího obránce Vladislava Gavrikova se odrazil mezi betony bezmocného Alexeje Murygina. Rozhodčí ještě přezkoumali video a gól po delší odmlce správně uznali! Asistence: Alexej Kopejkin.
     
    34:01
    Maxim Afinogenov se ocitl v blízkosti levé tyče ve skvělé šanci, jenže bránu minul, zatímco jeho spoluhráč Alexej Makejev po jeho zpětné přihrávce ze stejného prostoru trefil pouze pravý beton brankáře Alexeje Murygina!
     
    29:59
    Denis Mosaljov byl zřejmě tím hráčem, který v levém kruhu pro vhazování vypálil z ostrého úhlu a jeho následnou střelu mířící do předního levého horního rohu brány Harri Säteri pravým ramenem vyrazil do ochranné síti! Skvělý zákrok.
     
    21:33
    Alexej Makejev si najel na krásnou přihrávku svého spoluhráče z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči se ocitl v obrovské šanci, jenže gól vstřelit nedokázal a z blízkosti orazítkoval brankovou konstrukci, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    19:10
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexej Makejev – 2 min., hákování).
     
    19:10
    Lokomotiv vyrazil v oslabení do přečíslení dva na jednoho, které se Pavel Kraskovskij po pěkné výměně kotouče se svým spoluhráčem pokusil zakončit bekhendovým blafákem, puk ale nad levý beton Harriho Säteriho zvednout nedokázal!
     
    17:56
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxime Talbot – 2 min., nedovolené bránění).
    09:58 Maxime TALBOT - 1:0
     
    09:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    MAXIME TALBOT se skvěle zorientoval za bránou a po bekhendovém nahození vysokým obloukem v podání Michaila Pašnina zasunul puk v blízkosti pravé tyče za záda bezmocného Harriho Säteriho, který byl dezorientovaný a nedokázal se včas přesunout. Asistence: Michail Pašnin a Andrej Loktionov.
     
    09:38
    Viťaz Podolsk vyrazil do rychlého protiútoku a po tvrdé střele z pravého křídla v pádu předvedl úžasný zákrok Alexej Murygin, který měl vzápětí plné ruce a nohy práce, hosté ale puk i přes obrovskou snahu a závar za jeho záda protlačit nedokázali!
     
    07:14
    Daniil Apalkov využil volného prostoru na levém křídle ke krásné táhlé střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, jenže brankář Harri Säteri vytáhl další krásný zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    06:25
    Jegor Averin šlápl do pedálů a po nádherné kolmé přihrávce za obranu se řítil do samostatného úniku, který se pokusil zakončit střelou nad pravý beton Harriho Säteriho, ten ovšem vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus nadvakrát zneškodnil!
     
    05:49
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Nikita Vyglazov – 2 min., podražení).
     
    05:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Pašnin – 2 min., podražení).

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 10. Talbot (Pašnin, Loktionov), 37. Talbot (Kozun, Kronwall), 59. Polunin (t.s.) – 35. Katičev (Kopejkin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Sudnicin) – Kronwall, Ljubuškin, Gavrikov, Manuchov, Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Averin, Apalkov, Kontiola – Talbot, Čistov, Loktionov – Kozun, Mosaljov, Kadějkin – Fatějev, Kraskovskij, Korškov – Polunin.
    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Davidov, Voronkov, Gimajev, P. Lukin – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kopejkin, Kempe, M. Aaltonen – Soloduchin, Horák, Šitikov – Al. Stěpanov, Vyglazov, Džiošvili – Drugov.

    Rozhodca: Antonín Jeřábek, Alexander Sergejev. Čároví: Tornike Kučava, Nikita Novikov

    Diváci: 8500