Astana – YB Bern 0:0 (kon.) | Qäbälä – Mainz 2:3 (kon.) | Amsterdam – Liége 1:0 (kon.)
Vigo – Panathinaikos 2:0 (kon.) | Gent – Konyaspor 2:0 (kon.) | Doneck – Braga 2:0 (kon.)
Schalke – Salzburg 3:1 (kon.) | FK Krasnodar – Nice 5:2 (kon.) | Fiorentina – Karabach 5:1 (kon.)
Liberec – Solún 1:2 (kon.) | Sparta Praha – Inter 3:1 (kon.) | Zürich – Osmanlispor 2:1 (kon.)
FCSB – Villarreal 1:1 (kon.) | Be'er Sheva – Southampton 0:0 (kon.) | Fenerbahce – Feyenoord 1:0 (kon.)
Manchester United – Zorja Luhansk 1:0 (kon.) | Olympiakos – APOEL 0:1 (kon.) | Saint-Étienne – Anderlecht 1:1 (kon.)
Zenit – Alkmaar 5:0 (kon.) | Dundalk – Tel Aviv 1:0 (kon.) | Austria – Plzeň 0:0 (kon.)
AS Rím – Giurgiu 4:0 (kon.) | Bilbao – Rapid Viedeň 1:0 (kon.) | Genk – Sassuolo 3:1 (kon.)
koniec
FC Astana
0:0 (0:0)
Young Boys Bern
Štvrtok 29.09.2016, 17:00 • Astana Arena • Európska liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 2. kolo skupín Európskej ligy, kde FC Astana (Kazachstan) vyzve na svojom trávniku Young Boys Bern. Poďme si v krátkosti predstaviť oba celky.

    FC ASTANA: Tento klub sa v minulej sezóne umiestnil na prvej priečke, čím sa kvalifikoval do baráže Ligy majstrov, kde vo štvrťfinále chytili tím Zalgiris (Litva), tam sa hráčom Astany podaril uhrať len bezgólový výsledok. Odvetu už zvládli a po víťazstve 2:1 sa tešili z postupu do semifinále. Tam narazili na Celtic, kde po remíze 1:1 a následnej prehre 1:2 vypadli do bojov Európskej ligy. Tam si vo finále zmerali sily s BATE Borisov a cez tento klub sa im po výsledkoch 2:0 a 2:2 podaril postup do skupín Európskej ligy. V skupine Európskej ligy sa po prvom kole FC Astana nachádza na poslednej 4. priečke bez zisku bodu. Jediný zápas odohrali na trávniku Apoelu, kde sa hostia síce v 45. minúte dostali do vedenia zásluhou Maksimovića, ale tento jednogólový náskok nedokázali hráči Astany udržať a po góloch v 75. a 87. minúte prehrali toto stretnutie po výsledku 2:1.

    YOUNG BOYS BERN: Tento celok sa v minulej sezóne umiestnil na druhej priečke, keď výkonostne nestačil na Bazilej, ktorý vyhral celú súťaž. Vďaka umiestneniu sa Bern kvalifikoval do baráže Ligy majstrov, kde narazili na Šachtar Doneck, s ktorým to hráčom Bernu v úvodnom stretnutí veľmi nevyšlo a po nešťastnom výsledku 0:2 cestovali domov. V odvete však dokázali nepriaznivý stav otočiť a pred očami vlastných fanúšikov dokázali poraziť Doneck výsledkom 3:0. Ďaľšou prekážkou sa stal nemecký Mönchengladbach, ktorý potvrdil všetky predpoklady a po výsledkoch 1:3 (v) a 6:1 (d) poslali ich súpera do skupiny Európskej ligy. Tu dohrali len jedno stretnutie. Ich súperom sa stal Olympiakos, ktorý dokázal prvý vzájomný zápas nad Bernom zvíťaziť, keď jediným šťastným strelcom sa stal Cambiasso, ktorý v 42. minúte vsietil prvý a aj posledný gól tohto stretnutia.

    Zápasom vás bude sprevádzať Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Astana: Erić – Šitov, Malij, Aničić, Šomko – Cañas, Maksimović – Bejsebekov, Despotović, Mužikov – Kabananga.
    Náhradníci: Mokin – Tagybergen, Nurgalijev, Nuserbajev, Twumasi, Logviněnko, Kulbekov.

    Young Boys Bern: Mvogo – Lecjaks, von Bergen, Nuhu, Sutter – Zakaria, Bertone, Sulejmani – Ravet, Frey, Kubo.
    Náhradníci: Wölfli – Schick, Bürgy, Obexer, Duah, Mbabu, Aebischer.

    Rozhodca: Lee Evans.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Možnosť úvodného výkopu mali hostia, ktorí loptu ihneď po rozohrávke posielali na polovicu súpera s cieľom usadiť sa, čo im nevyšlo podľa predstáv. Pri lopte sú už domáci, ktorí rozbiehajú prvú útočnú snahu.
     
    2
    Domáci ťahali svoj prvý útok po ľavej strane ihriska. Pri lopte bol Mužikov, ktorý sa snaži prihrať loptu nabiehajúcemu spoluhráčovi, ale lopta sa k nemu nedostala.
     
    3
    Pri lopte sú domáci, ktorý sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa snažia vytvoriť tlak na svojho dnešného súpera.
     
    4
    Hostia sa snažili ohroziť súpera rýchlym útokom cez stred pola, čo im nevyšlo, ale môže ich tešiť následná možnosť ohroziť súpera po rohovom kope.
     
    5
    Hostia sa rozhodli rozohrať rohový kop nakrátko. Nasledoval prízemný center do veľkého vápna domácich, ale ten nemal potrebnú presnosť a ako prvý bol pri lopte brániaci hráč, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    6
    Domáci sa snažili posunúť bližšie ku vápnu súpera, ale ich prienik po ľavej strane ihriska im opäť nevyšiel a o loptu po skvelej práci brániaceho hráča prišli.
     
    7
    Po zblokovanom pokuse budú hostia zahrávať rohový kop.
     
    8
    Ale center po rohovom kope bol pridlhý a lopta skončila až za postrannou čiarou. Toto bolo veľmi zlé riešenie.
     
    9
    Domáci mali možnosť ohroziť súpera po voľnom kope, ktorý sa zahrával zo strednej vzdialenosti. Center sa exekútorovi príliš nepodaril. Loptu si zo vzduchu Mvogo pohodlne stiahol.
     
    10
    Bertone si dokázal spracovať prihrávku, ktorú mu poslal jeho spoluhráč a následne skúsil svoje strelecké šťastie z väčšej vzdialenosti. Jeho tvrdý projektil smeroval ku ľavej žrdi Erićovej brány, ale ten predviedol skvelý zákrok, vďaka ktorému sa stav zápasu nemenil v jeho neprospech. Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    11
    Center po rohovom kope nemal potrebnú výšku, aby našiel tých správnych adresátov. Lopta si našla cestu ku brániacemu hráčovi, ktorý loptu poslal, čo najďalej od vlastného vápna.
     
    12
    Pri lopte sú domáci, ktorý ukľudňujú priebeh stretnutia. Na vlastne polovici si medzi sebou vymieňajú série krátkch prihrávok.
     
    13
    Lecjaks si dokázal loptu vo vlastnom vápne postrážiť a tak nedovolil dotierajúcemu súperovi zakončiť. Lopta skončila mimo hry a nasleduje odkop od bránky hostí.
     
    14
    Domáci sa snažili rozohrať rýchlu akciu. Zvolili si na to dlhý nákop, ale tento nákop bol pridlhý a skončil až v rukaviciach pozorného Mvoga.
     
    15
    Vďaka včasnému zákroku Kabanangu ostáva lopta na polovici súpera, ale sú to práve hostia, ktorí majú výhodu outového vhadzovania.
     
    16
    Lee Evans bol nútený fúknuť do píšťaľky po nedovolenom zákroku Kuba. Žltiť sa zatiaľ nebude, ale Kuba si musí na podobné situácie dať v budúcnosti pozor.
     
    17
    Kabananga príliš nepremýšľal a poslal loptu z väčšej vzdialenosti na bránku súpera. Jeho strelecký pokus bol veľmi nepresný a skončil vysoko nad. Nasleduje odkop od bránky hostí.
     
    18
    Zástavka letí hore! Kabananga si to zle načasoval a včase prihrávky sa nachádzal v postavení mimo hry.
     
    19
    Pri lopte sú domáci, ktorí sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa snažia nájsť medzeru v defenzíve súpera, čo by sa snažili využiť na založenie úspešnej akcie.
     
    20
    Muzhikov si v súboji pomáhal nedovolene. Hlavný arbiter stál v dostatočnej blízkosti, aby si toho včas všimol a odpískal.
     
    21
    Kabananga si to opäť zle načasoval. „Ofsajd“, ukazuje postranný rozhodca.
     
    22
    Lopta sa nachádza na polovici domácich, ale sú to práve domáci, ktorí majú loptu vo svojej moci. Hráči Bernu zatiaľ svojmu dnešnému súperovi dávajú na hracej ploche iba minimum priestoru, vďaka čomu sa domácim ťažko tvoria lepšie strelecké pozície.
    22.
     
    23
    Yuya Kubo posiela do šestnástky center, ale defenzíva súpera okamžite loptu odvracia.
     
    24
    Jan Lecjaks sa predral obranou ako nôž maslom a pred bránou sa ocitol v palebnej pozícii. Stlačil spúšť, ale loptu poslal len kúsok nad brvno.
     
    25
    Skvelá práca v strede pola v podaní Nuha, ten v poloho ležmo dokázal získať loptu pre svoj tím.
     
    26
    Lopta je už mimo nebezpečia. Abzal Beysebekov skúšal preľstiť súpera, ale nepochodil.
     
    27
    Kabananga sa ocitol s loptou vo vápne súpera, kde skúsil zakončiť z dobrej pozície, ale taktiež nepochodil. Nasleduje rohový kop v prospech domácich.
     
    28
    Rohový kop nebol väčším nebezpečenstvom pre hostí. Lopta sa už nachádza mimo ohrozenia.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Kasim Nuhu (Young Boys Bern).
     
    30
    Bergen predviedol skvelú prácu v zadnćh radoch, keď zastavil rozbiehajúci sa útok súpera. Domáci s výhodou rohového kopu.
     
    31
    Rohový kop nebol zle kopnutý, mal dobrú razanciu aj výšku, ale ako prvý bol pri lopte brániaci hráč, ktorý loptu upratal do bezpečia. Domáci si môžu rohový kop zopakovať.
     
    32
    Ale ani druhý rohový kop nebol úspešný. Lopta spadla na kopačku pripraveného brániaceho hráča, ktorý loptu poslal za hranicu vlastnej šestnástky.
     
    33
    Domáci rozbiehali ďaľší rýchly útok, ktorý skončil centrom do hĺbky vápna hostí, kde sa snažil odhlavičkovať Mužikov, ale ten loptu nedokázal umiestniť medzi tri žrde. Pri lopte sú hostia.
     
    34
    Sulejmani dokázal poslať milimetrovú prihrávku svojmu spoluhráčovi, ktorý si šikovne našiel priestor v šestnástke domácich, ten ale v snahe uvoľniť sa stratil loptu po dobrom obranom zákroku Malija.
     
    35
    Kubo si našiel cestu cez rôzne prekážky, ale napokon jeden z hráčov súpera loptu odkopol preč.
     
    36
    Bejsebekov sa snažil poslať loptu do pokutového územia súpera, ale jeho prihrávka bola pridlhá a lopta nakoniec skončila až za čiarou. Nasleduje odkop od Mvogovej bránky.
     
    37
    Domáci po nedovolenom zákroku Bertoneho zahrávali voľný kop zo strednej vzdialenosti, ale center po voľnom kope dopadol na hlavu pripraveného brániaceho hráča, ktorý sa o loptu postaral.
    37.
     
    38
    Pri lopte sú hostia, ktorí si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska a snažia sa nájsť recept na defenzívu súpera.
     
    39
    Obrovská šanca! Despotović premárnil sľubnú šancu, keď sa mu dostalo pekného pasu na hranicu pokutového územia, ale žiaľ, svojou strelou orazítkoval iba pravú tyč!
     
    40
    Šomko sa pokúsil z väčšej vzdialenosti prekonať Mvoga technickým streleckým pokusom, čo mu takmer aj vyšlo. Lopta po jeho zakončení skončila len tesne nad brvnom Mvogovej bránky.
     
    41
    Domáci hráči zapájajú do hry aj vlastného gólmana, ktorý hraje na istotu a posiela loptu, čo najďalej od vlastného vápna.
     
    42
    Už to vyzeralo tak, že sa Maksimović dostane do sľubnej streleckej pozície, ale jeho predčasnú radosť prekazil verdikt postranného rozhodcu, ktorý ukazuje, že Maksimović sa včase prihrávky nachádzal v ofsajdovom postavení.
     
    43
    Domáci majú možnosť ohroziť súpera po voľnom kope, ktorý sa odohraje zo zaujímavej pozície. Nechajme sa prekvapiť, ako s tým vynaložia.
     
    44
    Lopta po voľnom kope končí v rukaviciach pozorného Mvoga, ktorý rozbieha rýchly protiútok.
     
    45
    Domáci sa snažili založiť rýchly protiútok, ktorý však stroskotal už v strede pola po tom, ako si loptu zle spracoval jeden z hráčov hostí. Pri lopte sú domáci, ktorí sa v závere stretnutia snažia ešte ohroziť súpera.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje ešte jednu minútku navyše.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Sledujeme pre oko diváka celkom atraktívny zápas, ale oba celky majú na to, aby nám toho v druhom polčase ukázali viac. Domáci boli zatiaľ troška lepším tímom, čo dokazovali pekným kombinačným štýlom hry a naopak hostia dnes stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Sulejmani sa v pokutovom území súpera dopustil útočného faulu, čo si hlavný arbiter všimol a ihneď fúkol do píšťaľky.
     
    48
    Despotović skúsil ohroziť Erića strelou z väčšej vzdialenosti. Jeho strelecký pokus, ktorý smeroval ku ľavej tyčke dokázal Erić zachytiť.
     
    49
    Frey sa snažil zachytiť ťažkú prihrávku, ktorú mu adresoval jeho spoluhráč, ale loptu si nedokázal dobre spracovať. Domáci budú mať výhodu outového vhadzovania.
     
    50
    Bejsebekov sa snažil prihrať lepšie postavenému Kabanangovi v strede pola, ale lopta saaž k nemu nedostala, pretože Bertone skvelo prečítal tento úmysel a dokázal loptu zachytiť.
     
    51
    Hostia mali po nedovolenom zákroku výhodu voľného kopu, ale Frey ako exekútor voľného kopu zlyhal a loptu poslal vysoko nad.
     
    52
    Pri lopte lopte boli domáci, ktorí rozbiehali ďaľšiu akciu, ale celú ich akciu prekazil postranný rozhodca, ktorý ukázal, že sa včase prihrávky Despotović nachádzal v ofsajde.
     
    53
    Šomko posielal dlhý pas do pokutového územia súpera, kde našiel iba brániaceho hráča, ktorý loptu poslal za postrannú čiaru.
     
    54
    Maksimović bol ďaľším mužom, ktorý skúsil pozornosť gólmana súpera strelou z väčšej vzdialenosti, ale ani tento strelecký pokus nebol úspešný. Mvogo si pripisuje ďaľší úspešný zákrok.
     
    55
    Lee Evans fúkol do píšťaľky a odpískal útočný faul, ktorého sa dopustil Kubo. Pri lopte budú domáci borci.
     
    56
    Pri lopte sú hostia, ktorí sa posnažia založiť úspešný útok z vlastnej polovice ihriska.
     
    57
    Zaujímavá akcia sa rodila na strane domácich, ale konečný center jedného z domácich hráčov bol zachytený súperovým gólmanom. Fanúšikovia si tak mohli pohodlne sadnúť späť na svoje miesta.
     
    58
    Pri lopte sú domáci, ktorý sa na dlhší čas usadili na polovici súpera.
     
    59
    Sledovali sme ďaľší center Šomka, ktorý nebol úspešný. Jeho pokus dokázal Mvogo zachytiť skôr, ako by bolo z toho väčšie nebezpečenstvo.
     
    60
    Kabananga sa snažil uvoľniť cez dotierajúceho brániaceho hráča, čo mu nevyšlo a v konečnom dôsledku o loptu prišiel. Hostia zakladali rýchly protiútok, ktorý taktiež skončil v strede pola po nedovolenom zákroku jedného z domácich hráčov.
     
    61
    Sulejmani posielal dlhý pas, ktorý smeroval až do veľkého vápna súpera, ale tam úradoval Erić, ktorý si loptu zo vzduchu dokázal stiahnuť.
     
    62
    Po dlhšej dobe sa dokázali na polovici súpera usadiť aj hostia, ktorý sa snažili nájsť medzeru v defenzíve súpera, čo im nakoniec nevyšlo a dokonca aj o loptu prišli.
     
    63
    Domáci rozbiehali rýchly protiútok, ktorý ale skončil po páde Maksimovića v strede pola. Hlavný arbiter uznal, že bol Maksimović v súboji faulovaný. Pri lopte, tak ostanú domáci.
     
    64
    Jeden z domácich hráčov dokázal z ľavej strny odcentrovať. Na jeho center si zbiehal Bejsebekov, ale jeho akrobatické zakončenie bolo nepresné.
     
    65
    Držanie lopty je momentálne 58% v prospech domácich a 42% v neprospech hostí.
     
    66
    Zástavka letí hore! Bol to Kabananga, ktorý si to zle načasoval a tak sa ocitol v ofsajdovej pasci. Kabananga s postranným rozhodcom nemá rovnaký názor.
     
    67
    Maksimović sa dostal s loptou až do šestnástky súpera, kde sa rozhodol poslať loptu do lepšieho streleckého uhla. Na jeho prihrávku si nabehol jeden z jeho spoluhráčov, ale následné zakončenie z voleja bolo veľmi nepresné a skončilo vysoko nad.
     
    68
    Sledovali sme ďaľší neúspešný center Bejsebekova. Domáci maju v posledných minútach herne navrch. Nechajme sa prekvapiť, či to dokážu využiť vo vlastný prospech.
     
    70
    Young Boys ukazuje svoje zručnosti pri držaní lopty. Hráči si vymieňajú prihrávky na jeden-dva dotyky. Prichádza ale zákrok súpera a posledná prihrávka končí na jeho kopačkách.
     
    71
    Sulejmani sa snažil po pravej strane ihriska založiť rýchly útok. Neskôr narazil na pozorného obrancu, ktorý mu loptu dokázal zobrať a tak zabrániť hocikomu zakončiť.
     
    72
    Miralem Sulejmani posúva loptu a zmocňuje sa jej Michael Frey. Neteší sa z nej ale dlho, pretože jeden z obrancov mu ju berie.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Scott Sutter (Young Boys Bern).
     
    74
    Striedanie v tíme FC Astana: z ihriska odchádza Djordje Despotović, prichádza Tanat Nuserbajev.
     
    76
    Ofsajd! Tentoraz sa v ofsajdovom postavení ocitol Mužikov, ktorý sa už ospravedlňuje svojim spoluhráčom.
     
    77
    Priebeh hry sa v posledných minútach ukľudnil. Dúfajme, že sa čoskoro dočkáme otváracieho gólu, ktorý v tomto stretnutí veľmi chýba.
     
    78
    Nuserbajev sa po súboji ocitol na hracej ploche. Hlavný arbiter fúkol do píšťaľky a odpískal nedovolený zákrok v prospech domáceho celku.
     
    79
    Nuserbajev je po nástupe na hraciu plochu veľmi aktívny, vďaka čomu sa dostal teraz do šance. Dokázal si nabehnúť do priestoru, ale v kľúčovom momente prišiel o loptu po skvelej práci brániaceho hráča. Lopta putovala za postrannú čiaru. Pri lopte budú domáci.
     
    80
    Nuhu to teraz pri spracovaní lopty nespravil ideálne, čo malo za následok strátu lopty. Pri lopte sú domáci, ktorí už rozbiehajú rýchly protiútok.
     
    81
    Striedanie v tíme Young Boys Bern: z ihriska odchádza Michael Frey, prichádza Kwadwo Duah.
     
    82
    Striedanie v tíme Young Boys Bern: z ihriska odchádza Miralem Sulejmani, prichádza Thorsten Schick.
     
    83
    Pri lopte sú hostia, ktorí si prihrávajú na vlastnej polovici a snažia sa nájsť dieru v defenzíve súpera, čo by využili na strelenie úvodného gólu.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Astana: z ihriska odchádza Serikžan Mužikov, prichádza Azat Nurgalijev.
     
    85
    Striedanie v tíme FC Astana: z ihriska odchádza Junior Kabananga, prichádza Aschat Tagybergen.
     
    86
    Domáci budú mať po skvelom obranom zákroku Leckajsa možnosť ohroziť súpera po rohovom kope. Nechajme sa prekvapiť, či sa dočkáme úvodného gólu.
     
    87
    Ale ani tento rohový kop neznamenal vážnejšie ohrozenie. Lopta po rohovom kope dopadla na kopačku brániaceho hráča, ktorý poľahky poslal loptu do bezpečnej vzdialenosti.
     
    88
    Sutter posielal na polovicu súpera dlhý pas, ktorý sa snažil zachytiť striedajúci Duah, ale ten úspešný nebol. Loptu získal na svoju stranu brániaci hráč.
     
    89
    Bejsebekov z pravej strany ihriska posielal loptu do šestnástky súpera, ale len do priestoru nikoho, napriek tomu sú stále pri lopte domáci, ktorí si na polovici súpera vytvárajú menší tlak.
    89.
     
    90
    Zlatá príležitosť! Do obrovskej príležitosti sa dostal Schick, ktorý si pekne nabehol do voľného priestoru, kde dostal milimetrovú prihrávku, ale jeho následné zakončenie z prvej skončilo nad brvnom Erićovej bránky. Veľká škoda.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v dnešnom stretnutí ešte tri minútky navyše.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Young Boys Bern: z ihriska odchádza Juja Kubo, prichádza Michel Aebischer.
     
    90+3
    Hostia mali v závere zápasu ešte možnosť skórovať po rohovom kope. Lopta po rohovom kope síce prepadla do šestnástky súpera, ale nedokázal ju zachytiť žiadny hráč.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:2.
    Střely mimo: 5:6.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 10:0.
    Fauly: 8:15.
     
    Sledovali sme len priemerné futbalové predstavenie. Oba celky nám ponúkli zopár zaujímavých príležitostí, ale fanúšikovia nemohli byť spokojný. Domáci dnes hrali kombinačný futbal a naopak hostia dnes stavili na rýchle protiútoky. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (18:55:46)

    Róbert Gašpárek

    Góly:

    Karty:   30. Nuhu (YBB), 73. Sutter (YBB)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 10:0. Fauly: 8:15.
    FC Astana: Erić – Šitov, Malij, Aničić, Šomko – Cañas, Maksimović – Bejsebekov, Despotović (74. Nuserbajev), Mužikov (84. Nurgalijev) – Kabananga (85. Tagybergen).
    Náhradníci: Mokin – Tagybergen, Nurgalijev, Nuserbajev, Twumasi, Logviněnko, Kulbekov.

    Young Boys Bern: Mvogo – Lecjaks, von Bergen, Nuhu, Sutter – Zakaria, Bertone, Sulejmani (82. Schick) – Ravet, Frey (81. Duah), Kubo (90+2. Aebischer).
    Náhradníci: Wölfli – Schick, Bürgy, Obexer, Duah, Mbabu, Aebischer.

    Rozhodca: Lee Evans