Novokuzneck – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 0:3 (kon.) | Omsk – Ufa 2:5 (kon.)
Čerepovec – Vladivostok 2:1 (kon.) | Novgorod – Barys 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Petrohrad – Red Star Kunlun 3:0 (kon.) | Soči – Jugra Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | S.Moskva – Jekaterinburg 3:0 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Admiral Vladivostok
cz Štvrtok 29.09.2016, 18:00 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Wilson, Stasenko, Jevsejenkov, Masuhr, Kudako, D. Ježov, Sizov, Chochlov – Kagarlickij, P. Černov, V. Polák – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – Orlov, Magogin, Mons – Kazakovcev, Karlin, Monachov.

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Bobkov) – Bartulis, Blum, Koněv, Volčenkov, Gavrilenko, Zemčjonok, Kurašov – Gorškov, Wright, Sabolič – Akeson, Sajustov, Lugin – Tkačjov, Fisenko, Sigarjov – Alexandrov, Kazakov, Mamin.

    Rozhodčí: Gamalej, Gusev – Střelcov, Černyšev.
     
    Ještě před začátkem utkání zazní ruská hymna!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Do zápasu lépe vstoupili hokejisté Admiralu. Vladivostok uspěl na vhazování a hnal se do útoku. Domácí obrana ale byla pozorná už na modré čáře.
     
    01:19
    První práci měl Jakub Kovář. Český brankář musel dávat pozor na nahození od modré čáry. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    02:26
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Denis Ježov – 2 min., podražení).
     
    03:15
    Domácí drží kotouč ve středním pásmu a zatím mají obrovské problémy s přechodem přes modrou čáru. Hraje se oboustranně opatrný hokej.
     
    04:09
    Pavel Černov se prohnal do útočného pásma, zbavil se svého strážce a svižnou střelou zápěstím prověřil Serebrjakova. Hostující gólman byl na místě.
     
    05:23
    Daniil Vovčenko bruslil s pukem středním pásmem, ale podobně jako jeho spoluhráči narazil na obranný val Admiralu na modré čáře.
     
    06:12
    Andrej Koněv nahodil puk za branku domácího celku. Za nahozeným kotoučem se hnali dva hráči v bílém dresu, jenže ani jeden z nich nepředčil dva obránce.
     
    07:22
    Jevgenij Mons nahodil puk přímo na branku Admiralu. Nikita Serebrjakov nenechal domácím útočníkům prostor a raději ukryl kotouč v rukavici.
     
    08:49
    Jakub Kovář vytasil pohotový zákrok lapačkou proti nahození od modré čáry. Český brankář se v úvodu utkání jeví hodně jistý.
     
    09:32
    Další atak Admiralu podél levého mantinelu zastavil hned za modrou čárou připravený obránce Stasenko.
     
    10:17
    Clay Wilson si prodloužil pobyt na ledové ploše. Sjel si na přihrávku do středního pásma a nahodil puk na Serebrjakova. Hostující gólman kotouč vyrazil do rohu kluziště.
     
    11:12
    Vladivostok se usadil v útočném pásmu Severstalu. Na modrou čáru dostal nabito Jonathon Blum, ale jeden z domácích hráčů jeho ránu obětavě zablokoval.
     
    12:03
    Vladivostok stupňuje tempo hry a tlačí se před branku domácího celku. Kolem Jakuba Kováře teď létal jeden kotouč za druhým, nicméně český brankář nemusel zasahovat.
     
    12:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Severstalu se podařilo otupit tlak Vladivostoku a Vojtěch Polák potáhl kotouč do útočného pásma, kde jej předložil DMITRIJI KAGARLICKÉMU, který otevírá skóre! Asistence: Vojtěch Polák, Pavel Černov.
    12:21 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:0
     
    13:19
    Domácí se po vstřelení úvodní branky nadále tlačí do útoku. Obrana Vladivostoku má plné ruce práce.
     
    14:59
    Nikita Serebrjakov musel hasit závěr před svou brankou. Hostující brankář se roztáhl na brankovišti a zalehl odražený kotouč.
     
    15:32
    Andrej Koněv podruhé v utkání nahodil puk za domácí branku. Ani snaha hostujícího hráče nepřinesla Vladivostoku ovoce, kotouč dojel domácí bek.
     
    16:47
    Nikita Serebrjakov vyrazil za branku, aby svým spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou. Gólman Vladivostoku rozehrál přesně až na modrou čáru.
     
    17:18
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Igor Magogin – 2 min., podražení).
     
    17:53
    Po přihrávce rukou v útočném pásmu Severstalu vykázal rozhodčí hru do středního pásma. Vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:18
    Dobrou ránu vyprodukoval Andrej Koněv. Hostující hokejisty vyslal dělovku od modré čáry, která jen o kousek minula horní roh Kovářovy branky!
     
    19:23
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Clay Wilson – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí! Domácí v ní sice nebyli lepším týmem, nechali se zbytečně vylučovat, ale ujali se vedení! Po dvanácti minutách hry otevřel skóre Dmitrij Kagarlickij ! Vladivostok ale hraje důstojnou partii a další dvě třetiny budou jistě zajímavé! Do kabin se odchází za stavu 1:0!
     
    Střely na branku: 13 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe domácí hokejisté. Severstal se ihned tlačí do útoku.
     
    21:55
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! To je vstup do druhé třetiny jako z říše snů! Vladivostok maže náskok domácího celku! MAXIM MAMIN se s pukem prodral do střelecké pozice a propálil Jakuba Kováře! Asistence: Viktor Alexandrov.
    21:55 Maxim MAMIN - 1:1
     
    22:30
    Hosté se ihned po vstřelení vyrovnávací branky tlačili do dalšího útoku. Jakub Kovář musel znovu zasahovat! Proti ráně z pravého křídla včas nastavil lapačku.
     
    23:47
    Jakub Kovář vyjel za branku a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Severstal čeká na dostřídání všech hráčů.
     
    24:26
    Andrej Koněv vybojoval puk na modré čáře a mohl rozjet rychlou akci. Prudká přihrávka na rozjetého Lugina ale prolétla až na zakázané uvolnění.
     
    25:16
    Viktor Alexandrov hledal prudkou přihrávkou před branku někoho z hostujících hráčů. Jakub Kovář jeho úmysl přečetl a hokejkou poslal puk do rohu obranného pásma.
     
    26:02
    Jonathon Blum nahodil puk na Kováře od modré čáry. Český brankář ale nemusel zasahovat. Pomalé nahození zastavil jeden z obránců.
     
    27:00
    Na pěknou přihrávku na útočnou modrou si nabruslil rozjetý Anton Sizov. Domácí hokejista si chtěl obhodit obránce, ale puk se zastavil o jeho brusli.
     
    28:17
    Vladivostok je aktivnějším týmem! Andrej Koněv nahodil puk za branku. Kotouč si dojel James Wright, který zadovkou nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    29:02
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí si berou nazpátek své ztracené vedení! Vladivostok ze svého enormního tlaku nevytěžil branku a na druhé straně rychle udeřilo! VOJTĚCH POLÁK si vyměnil pozici s Kagarlickým a vrátil Severstal do vedení! Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Pavel Černov.
    29:02 Vojtěch POLÁK - 2:1
     
    30:15
    Vladivostok sice inkasoval, ale hosté už se znovu tlačí do útoku. Domácí obrana má ve druhé třetině plné ruce práce.
     
    31:19
    James Wright nahodil puk do útočného pásma, jenže zbytek hokejistů Admiralu zrovna mířilo na střídačku. Hosté se ne a ne dostat do šance.
     
    33:00
    Další útok Vladivostoku! Andrej Sigarjov si sjel na prudkou přihrávku do mezikruží, ale střela mu vůbec nesedla a kotouč, který se svezl po čepeli, zaduněl o zadní mantinel.
     
    34:12
    Pokračuje se v dobrém tempu. Severstalu po vstřelené brnace znovu narostla křídla. Domácí už nenechávají soupeři prostor ve středním pásmu.
     
    35:10
    Jevgenij Mons spěchal s pukem do útočného pásma. Od modré čáry jej nahodil za branku a Nikita Serebrjakov raději vyjel a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    36:41
    Ruslan Karlin dostal nabito mezi kruhy a bez přípravy vypálil. Střela se mu však vůbec nepovedla a Karlin při ní zlomil hokejku.
     
    37:16
    Jakub Kovář musel dávat pozor na nahození ze středního pásma. Český brankář kotouč zastavil a raději jej přikryl před dotírajícím Sigarjovem.
     
    37:24
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Andrej Sigarjov – 2 min., držení hole).
     
    38:14
    Domácím se v přesilové hře vůbec nedaří. Vladivostoku se nadvakrát podařilo odpravit kotouč ven ze třetiny. Hosté posílají na led čerstvé síly.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:24
    Hosté v plném počtu.
    Zahráli jste si někdy na zamrzlé řece? :-)

    ODR season is underway. #MadeOfHockey (repost via @tarvainen)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey (@ccmhockey),

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce! Hosté se s kabin vrátili jako poletí živou vodu a Maxim Mamin po dvou minutách srovnal stav na 1:1! Vladivostok byl nadále lepším týmem, ale v polovině zápasu si Vojtěch Polák vyměnil roli s Kagarlickým a vrátil Čerepovec do vedení! Domácí už poté kontrolovali zbytek třetiny a nepouštěli Vladivostok do šancí! Po čtyřiceti minutách je stav 2:1!
     
    Střely na branku: 22 – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Do závěrečné třetiny vlétli lépe domácí hokejisté. Čerepovec bude ve třetí třetině hájit těsný náskok.
     
    42:16
    Jakub Kovář vyrazil střelu od modré čáry do rohu obranného pásma. Domácí obránci poté puk vybojovali a vyhodili jej do středního pásma.
     
    43:41
    Jevgenij Mons nahodil puk za branku Vladivostoku. Serebrjakov si ale pohlídal mezírku u pravé tyčky a odražený kotouč odklidil holí.
     
    44:18
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Arťom Zemčjonok – 2 min., podražení).
     
    44:26
    Další práce pro hostujícího brankáře. Ruslan Karlin nahodil puk ze středního pásma, ale Serebrjakov s jeho nahozením neměl problémy.
     
    46:18
    Hosté v plném počtu.
     
    47:56
    Domácí s přehledem kontrolují své vedení a nepouštějí Vladivostok do šancí. Admiral se zatím trápí.
     
    48:19
    Andrej Koněv zkusil nahodit puk do útočného pásma. Jeho pobídku nedostihl nikdo v bílém a po zakázaném uvolnění se hra vrátí před Serebrjakova.
     
    49:32
    Ivan Gavrilenko střílel od modré čáry. Domácí obránce se obětavě položil do dráhy kotouče a tvrdou střelu zablokoval.
     
    49:34
    Jakub Kovář
     
    50:30
    Hostům se vůbec nedaří ohrozit branku Jakuba Kováře. Český brankář ve druhé třetině musel hasit pouze dvě rány.
     
    51:34
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    52:09
    James Wright se prosmýkl středním pásmem, v útočné třetině zastavil hru a bekhendem nahodil kotouč na Kováře. Český brankář s přehledem vyrazil.
     
    53:19
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Domácí se s ničím nepářou a jednoduše vyhazují kotouče do středního pásma.
     
    53:26
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Maxim Truňov – 2 min., hákování).
     
    55:00
    Hostům se v přesilové hře nepodařilo ohrozit branku Severstalu. Domácí dvakrát vyhodili kotouč přes všechny čáry.
     
    55:26
    Domácí v plném počtu.
     
    56:19
    Vladivostoku se pomalu ale jistě krátí čas na vyrovnání! Domácí jednoduše vyhazují kotouče do středního pásma.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:17
    Hostující brankář stále zůstává v brance. Uvidíme, kdy se Nikita Serebrjakov vydá na střídačku.
     
    59:06
    Až nyní se Nikita Serebrjakov vydal na střídačku! Hosté zkoušejí v závěru utkání štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Severstal Čerepovec poráží Admiral Vladivostok 2:1! Domácí se ujali vedení už v první třetině, kdy se trefil Dmitrij Kagarlickij ! Hosté ale rychle po přestávce vyrovnali zásluhou Maxima Mamina! Rozhodující okamžik přišel před polovinou zápasu, kdy chybu hostující obrany využil Vojtěch Polák! Ve třetí třetině se zápas pouze dohrával a domácí si pohlídali vítězství!
     
    Střely na branku: 23 – 21
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (CER) – 21 střel, 1 gól, 91,3%
    Vojtěch Polák (CER) – 1+1, 2 střely, čas na ledě: 15:03
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:23:33)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 13. Kagarlickij (V. Polák, P. Černov), 30. V. Polák (Kagarlickij, P. Černov) – 22. Mamin (Alexandrov)


    Severstaľ Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Wilson, Stasenko, Jevsejenkov, Masuhr, Kudako, D. Ježov, Sizov, Chochlov – Kagarlickij, P. Černov, V. Polák – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – Orlov, Magogin, Mons – Kazakovcev, Karlin, Monachov.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Bobkov) – Bartulis, Blum, Koněv, Volčenkov, Gavrilenko, Zemčjonok, Kurašov – Gorškov, Wright, Sabolič – Akeson, Sajustov, Lugin – Tkačjov, Fisenko, Sigarjov – Alexandrov, Kazakov, Mamin.

    Rozhodca: Gamalej, Gusev – Střelcov, Černyšev