Pardubice – Liberec 5:4 (po pr.) | Hradec Králové – Sparta Praha 3:5 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:5 (0:3, 0:0, 3:2)
HC Sparta Praha
cz Štvrtok 29.09.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Chalupa přidává další gól! Od modré čáry vypálil Michael Gaspar a DAVID CHALUPA výborně tečoval za bezmocného Wolfa. Asistence: Michael Gaspar, Martin Štohanzl.
     
    58:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Do třetiny se přihnal jako vítr DAVID CHALUPA a našel místečko nad betonem Wolfa! Stav zápasu je 2:5
     
    58:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR MARŠOUN přidává pátý hřebíček do rakve Mountfieldu. Dokázal vystihnout hradeckou rozehrávku a pohodlně dojel až do hradecké brány. Bez asistence.
     
    51:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Hradec prosazuje! Úspěšným střelcem se stává FILIP JIRÁSEK, který doslova dotlačil kotouč za brankovou čáru. Asistenci si připíší Dvořák a Štohanzl, což znamená, že se prosadila hradecká dorostenecká lajna! Asistence: Jaroslav Dvořák, Martin Štohanzl.
     
    45:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Vojtěch Kulda vystřelil, Bechný jeho střelu vyrazil pouze před sebe a dorážka už nebyla problémem pro PETRA MARŠOUNA, který tak zřejmě definitivně uhasil plápolající plamínek naděje Mountfieldu.
     
    18:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hezká útočná akce Sparty končí další brankou! Od modré čáry vypálil Jaroslav Vandas a VOJTĚCH KULDA přesně mířenou tečí do horní poloviny brány nedal Bechnému šanci. Asistence: Jaroslav Vandas, Tomáš Jandus.
     
    06:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Málo vídaná situace končí druhou brankou hostů! Mountfield po vhazování v útočném pásmu totálně propadl a Sparťané ujížděli tři na jediného obránce. Poradili si velice zkušeně a TOMÁŠ JANDUS zakončoval z výborné pozice přesně. Asistence: Martin Svoboda, Tomáš Krátký.
     
    02:12
    Sparta právě vstřelila branku!

    Jenže kotouč ve středním pásmu vybojovala Sparta a ujímá se rychlého vedení. Na modré čáře si přebral černou pryž OSTAP SAFIN, jenž se dostal před obránce domácích a střelou nad beton Bechného otevírá skóre utkání. Asistence: Vojtěch Kulda, Martin Jandus.

    Lenka Jonešová

    Lukáš Foff

    Góly a asistencie: 52. Jirásek (Dvořák, Štohanzl), 59. Chalupa (Šalda, Štohanzl), 60. Chalupa (Gaspar, Štohanzl) – 3. Safin (Kulda, Jandus), 7. T. Jandus (Svoboda, Krátký), 19. Kulda (Vandas, T. Jandus), 46. Maršoun (Kulda), 59. Maršoun


    Mountfield HK: Bechný (Kouba) – Hroudný, Havránek, Gaspar, Šalda, J. Moník, Lier – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik "C", Dvořák, Hofman, Jirásek, Řepík, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Sparta Praha: Wolf (Nahodil) – M. Jandus, Hanuš, Eliáš, Vandas, Sedliský – T. Jandus, Svoboda, Seniov, Kadlec, Maršoun, Safin, Kulda "C", Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar. Trenér: Pavel Geffert.

    Rozhodca: Úlehla – Potůček, Špringl.