Pardubice – Liberec 5:4 (po pr.) | Hradec Králové – Sparta Praha 3:5 (kon.)
koniec po predl.
HC Dynamo Pardubice
5:4 (2:1, 0:2, 2:1 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 29.09.2016, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To byla nádherná akce Dynama, která rozhodla o tom, že pardubičtí junioři berou bod navíc! Jiří Průžek trestuhodně ztratil puk u mantinelu a domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Filip Zadina si počkal na správnou chvíli a poté puk adresoval na hůl JAKUBA MARTINCE, který překonal takřka bezmocného Rolanda Poláška. Asistence: Filip Zadina.
     
    53:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To byla obrovská chyba Liberce, která znamená vyrovnání! Do samostatného úniku se po obří minele v rozehrávce dostal FILIP ZADINA, který byl faulován, hlavní sudí signalizoval trest a tedy případné trestné střílení, ale pardubický útočník se vymanil ze spárů libereckého obránce a bekhendovým blafákem překonal Poláška. Bez asistence.
     
    48:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Škoda, že juniorská extraliga nepořádá Zlatou hokejku, protože tenhle kousek JAKUBA MARTINCE by v ní rozhodně nechyběl! Po obrovské chybě hostujících beků Miroslav Rohlík posunul puk právě na dlouhovlasého zarostlého centra, který si špičkou hole přehodil ležícího Poláška a následně baseballovým způsobem doslova plácl puk do brány. Asistence: Miroslav Rohlík.
     
    43:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec odskakuje na rozdíl dvou branek! Ve zmatečné situaci před pardubickou bránou se nejlépe zorientoval Václav Burda, který puk posunul na ještě lépe postaveného JIŘÍHO PRŮŽKA, jenž zakončoval do zcela odkryté brány. Asistence: Václav Burda, Lukáš Beran.
     
    38:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru pouze sekundu před jejím vypršením! IVAN KORECKÝ vystřelil z levého kruhu pro vhazování, puk se následně otřel o jednoho z pardubických hráčů, změnil směr a jen tak doplachtil za Kloučkova záda. Asistence: David Pokorný.
     
    29:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku deset sekund před jejím vypršením a znovu vyrovnávají! JAN JENÍK si zřejmě vzpomněl na staré dobré rčení, že někdy méně znamená více a jednoduchou svižnou střelou zpoza pardubického obránce se trefil pod lapačku Milana Kloučka. Asistence: Michael Klinger.
     
    13:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí se dostávají znovu do vedení! Po velice sporném zavezení puku do útočného pásma, které ovšem čároví neshledali jako nedovolené, posunul Jakub Hoskovec puk na Martina Petruse, který ještě našel z druhé vlny najíždějícího DOMINIKA DUŠKA, jenž měl poté snadnou práci. Asistence: Martin Petrus, Jakub Hoskovec.
     
    11:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po zcela zbytečném pardubickém vyloučení přichází liberecké vyrovnání! Po dlouhotrvající hostující kombinaci v útočném pásmu se k puku dostal obránce MARTIN STAROSTA, který si všiml, že Klouček má zakrytý výhled a svižnou ranou poslal puk pod horní tyč pardubické brány. Asistence: Petr Wiencek, Tomáš Nezbeda.
     
    04:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Ondřej Trejbal viděl na pravém kruhu pro vhazování připraveného FILIPA ZADINU, jemuž puk naservíroval přesně tam, kam to pardubický talent potřeboval, a hráč, jenž byl v CHL draftu vybrán ze čtvrté pozice, poslal puk nekompromisní dělovkou za Poláškova záda. Asistence: Ondřej Trejbal.

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 5. Zadina (Trejbal), 14. Dušek (Petrus, Hoskovec), 49. Martinec (Rohlík), 54. Zadina, 65. Martinec (Zadina) – 12. Starosta (Wiencek, Nezbeda), 29. Jeník (Klinger), 39. Korecký (Pokorný), 44. Průžek (Burda, Beran)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Rudy, Trejbal, Horyna, Kučera, Šklíba, Zukal, Mert – Roubal, Zadina, Hoskovec, Martinec, Dušek, Voženílek, Rohlík, Petrus, Kaut, Štefka.
    Bílí Tygři Liberec: Polášek (Žajdlík) – Turek, Klinger, Benák, Kunst, Korecký, Kiss, Starosta – Pokorný, Průžek, Vlach, Rubeš, Beran, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Burda, Chlum.

    Rozhodca: Barek – Čížek, Křivohlavý