Novokuzneck – Ufa 0:3 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 2:1 (2:0 po s.n.) | Omsk – Metallurg Magnitogorsk 0:3 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Red Star Kunlun 3:0 (kon.)
Petrohrad – Vladivostok 3:2 (1:0 po s.n.) | Soči – Barys 3:6 (kon.) | S.Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
koniec
HK Soči
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
Barys Nur-Sultan
cz Utorok 27.09.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:48 André PETERSSON - 3:6
     
    48:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom domácí ještě vykřesali jiskřičku naděje na úspěch v tomto utkání. Ve skrumáži před brankou Astany se nejlépe zorientoval ANDRÉ PETERSSON, který dokázal došťourat kotouč do hostující branky. Asistence: Michail Mamkin.
    45:43 Nursultan BELGIBAJEV - 2:6
     
    45:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Tohle si za rámeček domácí brankář Šinin rozhodně nedá. NURSULTAN BELGIBAJEV pálil z velmi těžkého až takřka nemožného úhlu a kotouč propadl za jeho záda. Hosté tak vedou už o čtyři branky. Bez asistence.
    45:19 Kevin DALLMAN - 2:5
     
    45:19
    Astana právě vstřelila branku!
    Místo snížení domácích přichází další branka hostů. KEVIN DALLMAN si v prostoru mezi kruhy našel výhodnější střeleckou pozici a poté nedal Šininovi šanci. Asistence: Corey Trivino, Kirill Paňukov.
    32:10 Vladimir MARKELOV - 2:4
     
    32:10
    Astana právě vstřelila branku!
    Ale pro domácí přichází další rána v podobě už čtvrtého gólu Astany. VLADIMIR MARKELOV si sjel do těsné blízkosti domácí branky a poté svou střelou nedal Barulinovi vůbec žádnou šanci. Hosté odskakují do dvoubrankového náskoku. Asistence: Maxim Semjonov, Kevin Dallman.
    21:55 Martin St. Pierre - 2:3
     
    21:55
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní se to ale hostům už povedlo. Z levého kruhu vyslal jedovatou střelu na Barulina MARTIN ST. PIERRE a poslal kotouč do levého růžku jeho branky. Hokejisté Barysu tak otáčejí stav utkání na svou stranu. Asistence: Brandon Bochenski.
    17:42 Nigel DAWES - 2:2
     
    17:42
    Astana právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno. NIGEL DAWES tečoval střelu od modré čáry a puk doplachtil až za záda Barulina. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Kevin Dallman, Maxim Semjonov.
    11:39 Ivan ZACHARČUK - 2:1
     
    11:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí však na vyrovnávací branku hostů dokázali ihned odpovědět, když těsně před brankou Astany prostrčil kotouč za záda Karlssona IVAN ZACHARČUK. Asistence: Sergej Kuzněcov, Igor Levickij.
    11:09 Dmitrij GRENC - 1:1
     
    11:09
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní se to ale hostům už povedlo. Po pěkné kombinaci se poslal kotouč před domácí branku Roman Starčenko a pro DMITRIJE GRENCE nebyl problém dopravit kotouč do odkryté klece. Asistence: Jevgenij Rymarev, Roman Starčenko.
     
    05:11
    Soči právě vstřelilo branku!
    Už klasickou početní výhodu využívají domácí a jdou tak do jednobrankového náskoku. Z pravé strany před hostující brankou vystřelil ILJA KRIKUNOV a rozvlnil síť za zády Karlssona. Asistence: Igor Levickij, Renat Mamašev.
    05:11 Ilja KRIKUNOV - 1:0

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 6. Krikunov (Levickij, Mamašev), 12. I. Zacharčuk (Kuznecov, Levickij), 49. Petersson (Mamkin) – 12. Grenc (Rymarev, R. Starčenko), 18. Dawes (Dallman, M. Semjonov), 22. St. Pierre (Bochenski), 33. Markelov (M. Semjonov, Dallman), 46. Dallman (Trivino, Paňukov), 46. Belgibajev


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamašev, Pedan, Mamkin, Kuznecov, Gorochov, Glazkov, I. Vorobjov – A. Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – I. Zacharčuk, Mereskin, Levickij – Ščegolkov, Jacenko, Delnov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kolesnik) – M. Semjonov, Dallman, Trjasunov, Lipin, Ibrajbekov, Šalapov, Lobanov – Dawes, St. Pierre, Bochenski (C) – R. Starčenko, Grenc, Rymarev – Markelov, Trivino, N. Ivanov – Belgibajev, Chudjakov, Šin – Paňukov.

    Rozhodca: Beljajev, Bondar – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 3327