Vítkovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Litvínov – Hradec Králové 3:2 (po s.n.) | Chomutov – Sparta Praha 4:3 (po pr.)
Plzeň – Olomouc 5:6 (po pr.) | Liberec – Třinec 0:3 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
cz Piatok 23.09.2016, 18:00 • Home Credit Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Vladimír DRAVECKÝ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí pečetí svou dnešní výhru třetí brankou. Šimek zlomil při své ráně od modré hůl, Rákos posunul kotouč na VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, jenž se snad ani nemohl mýlit. Asistence: Daniel Rákos.
     
    57:48
    Tygři to zkouší v šesti!
     
    55:20
    Vantuch se po rychlé kombinaci zjevil úplně sám před Hrubcem. Ten však ukazuje, že po právu patří do úzkého seznamu nejlepších brankářů soutěže. Třinecký gólman dokonce puk udržel ve své výstroji až do přerušení hry!
     
    47:27
    Martinu Ševcovi (LIB) ujeli u mantinelu nervy a inkasuje dvě minuty za krosček a dvě minuty za hrubost. Na druhé straně je vyloučen Josef Hrabal (TRI) za druhý zmiňovaný prohřešek. Hosté budou mít k dispozici dvouminutovou přesilovku.
     
    47:12
    Obrovská šance Bulíře! Ten se ocitl před téměř prázdnou bránou po odražené střele. Nedokázal však nakonec puk doklepnout do zařízení a skóre se tedy nemění.
     
    44:27
    Hříšníkem je kapitán Branko Radivojevič (LIB), na trestnou lavici putuje za sekání.
    43:44 Martin RŮŽIČKA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace Ocelářů na jeden dotek končí brankou. Roth našel milimetrovým pasem MARTINA RŮŽIČKU, jemuž stačilo kotouč z první poslat za přesouvajícího se Lašáka. Asistence: Vladimír Roth.
     
    42:43
    Dominik Lakatoš (LIB) opět hasil nebezpečí v podobě přečíslení a bude muset strávit dvě minuty na trestné lavici. Pro aktivní Tygry přicházejí krušné chvilky.
     
    41:23
    Krenželok našel před bránou stojícího Jelínka, který se dvakrát pokoušel bekhendem překonat třineckého brankáře. Leč neúspěšně.
     
    37:43
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Cory Kane – 2 min., držení protihráče).
     
    36:10
    Lakatoš našel u pravé tyče postaveného Bulíře. Kanonýr Severočechů však nedostal úplně ideální pas a dokázal ve velké příležitosti nastřelit pouze boční stranu tyče!
     
    34:34
    Daniel Rákos (TRI) se provinil hákováním. Liberec bude hrát početní výhodu.
     
    29:01
    V posledních minutách byly k vidění čím dál tím tvrdší souboje. Nakonec je vyloučen Jakub Kania (TRI), který byl u mantinelu až příliš důsledný – hrubost.
     
    26:55
    Obrovská šance šelem! Radivojevičovo střílené nahození perfektně tečoval Bližňák, Hrubec by nestihl zasáhnout, jelikož se přesouval na opačnou stranu. Oceláře zachránila od obdržené branky tyč.
     
    25:31
    Oceláři inkasují stejný trest za stejný nedovolený prvek jako před několika okamžiky Tygři. Prohřešek odpyká Jiří Polanský (TRI).
     
    23:33
    Navíc dostávají hosté výhodu přesilové hry. Tygři si nepohlídali střídání. Trest odsedí Josef Mikyska (LIB).
    22:11 Aron CHMIELEWSKI - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku zápasu. A padla téměř znenadání. Marosz chytře přihrál o Lašákovy betony rozjetému ARONU CHMIELEWSKIMU, který z první poslal kotouč do poloodkryté klece. Oceláři se tak ujímají vedení. Asistence: Rostislav Marosz, Vladimír Roth.
     
    19:39
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dominik Lakatoš – 2 min., hákování).
     
    19:39
    Lakatoš musel zatáhnout za záchranou brzdu v podobě faulu. Připravil Kamila Krepse o jistou branku. Ten bekhendovým blafákem totiž již obelhal Lašáka a zakončoval by do prázdné klece, jenže liberecký centr ho nedovoleným zákrokem rozhodil, a skóre se tedy nemění.
     
    17:40
    Domácím se přesilovka nedaří, ba naopak. Růžička bekhendem málem docílil branky, nicméně Šimek výborným téměř baseballovým úderem kotouč vyrazil mimo tři tyče!
     
    16:03
    Kamil Kreps (TRI) bude třetím vyloučeným, podrazil Bulíře což nezůstalo bez povšimnutí rozhodčího.
     
    11:53
    Vzápětí doplní Špačka na trestné lavici Ondřej Vitásek (LIB). Ten vyhodil kotouč mimo hrací plochu.
     
    10:44
    Uvidíme dnešní první vyloučení. Doposud velmi aktivní Daniel Špaček (LIB) to přehnal s agresivitou a inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    01:38
    Lakatošova velká šance. Liberecký forvard se ujal volného kotouče před brankovištěm soupeře a vypálil. Dorážet mohl ještě Ordoš, avšak Hrubec si s vzniklou situací dokázal poradit!

    RR

    Góly a asistencie: 23. Chmielewski (Marosz, Roth), 44. Martin Růžička (Roth), 60. Dravecký (Rákos)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Will) – R. Šimek, Ševc, Vitásek, Derner, Mojžíš, Pyrochta – Svačina, Bulíř, Radivojevič – J. Stránský, Jelínek, L. Krenželok – Bartovič, Bližňák, D. Špaček – Ordoš, Lakatoš, Vantuch – Hrabík, J. Mikyska.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Linhart, Hrabal, M. Doudera, Nosek, Kania, L. Doudera – Petružálek, Kane, Martin Růžička – Irgl, Polanský, Adamský – Dravecký, Kreps, Rákos – Hrňa, Marosz, Chmielewski.

    Rozhodca: Hodek, Krob – Jelínek, Pešek

    Diváci: 5 143