Vítkovice – Hradec Králové 3:2 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 5:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:5 (kon.) | K. Vary – Olomouc 3:1 (kon.)
Sparta Praha – Třinec 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
4:5 (2:2, 1:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 16.09.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga (ČR) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Petr Sýkora se nestíhal vracet, a tak zatáhl za ruční brzdu. Bezesporu dvě minuty za sekání.
     
    59:09
    Po jeho vypršení Brandon Maxwell zůstává na střídačce, Dynamo to bude zkoušet v šesti!
     
    59:09
    Domácí si vyžádali oddechový čas.
     
    58:05
    Hosté se řítili ve třech hráčích proti Davidu Tomáškovi. Branko Radivojevič hledal některého ze spoluhráčů, ale byl to právě pardubický útočník s číslem 11, kdo se skvěle vrátil a zodpovědným obranným zákrokem zlikvidoval hostující protiútok.
     
    51:10
    Další velká šance Dynama! Nicholasu Schausovi sice střela na modré příliš nesedla, ale Lašák měl se skákavým kotoučem co dělat, aby mu nepropadl mezi betony!
    48:42 Tomáš KAUT - 4:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši snižují jedenáct minut před koncem na rozdíl jediné branky! Alexandre Mallet zavezl po levém křídle kotouč do útočného pásma a našel před brankou šikovně postaveného TOMÁŠE KAUTA, jenž zacílil přesně do horního rohu Lašákovy branky. Asistence: Alexandre Mallet a Branislav Rapáč.
     
    43:50
    Dominik Lakatoš našel křižným pasem úplně volného Petra Jelínka, před nímž zívala prázdná brána, ale liberecký útočík si nedokázal poradit se skákavým pukem!
     
    42:11
    Východočeši se mohou pokusit o kontaktní gól. Na dvě minuty za podražení je totiž vyloučen Mário Bližňák.
    41:24 Michal PLUTNAR - 3:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají do dvoubrankového vedení! Michal Bulíř posunul puk na modrou čáru na MICHALA PLUTNARA, jenž střelou zápěstím překonal Brandona Maxwella. Asistence: Michal Bulíř.
     
    37:34
    Jan Ščotka odvedl pro Dynamo skvělou práci. Nejprve odstavil od kotouče Lukáše Krenželona a následně si došel pro faul na svou osobu. Petr Jelínek dostává dvě minuty za napadení.
     
    33:18
    Ctirad Ovčačík při dohrávání souboje tlačil moc na pilu a byl mu odpískán faul kolenem.
     
    32:39
    Krásné gesto fairplay od libereckých hráčů! Hlavní sudí signalizoval trest pro Dynamo, ale hostující hráči se přiznali, že ke kontaktu pardubické hokejky s nohou libereckého hráče nedošlo.
     
    29:20
    Milan Bartovič v akci 2 na 1 moc dobře věděl o úplně osamoceném Petru Jelínkovi, ale ten na bekhendovou přihrávku svého spoluhráče v gólové pozici nedosáhl!
     
    28:33
    Michal Bulíř udělal v útočném pásmu rychlou brzdu, na kterou nedokázal včas zareagovat Tomáš Kaut, jehož hůl trefila obličej libereckého útočníka.
    26:10 Michal BULÍŘ - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají do vedení! Z rychlého protiútoku zavezl Jan Ordoš puk do útočného pásma a poté našel rozjetého MICHALA BULÍŘE, který se trefil pod horní tyč pardubické brány. Asistence: Jan Ordoš.
     
    25:58
    Sýkora byl po přihrávce zcela sám před Lašákem, ale slovenský brankář vystihl jeho záměry s bekhendovým blafákem a celou akci překazil svou holí – krásný zákrok!
     
    24:34
    Po příklepu od modré čáry se k odraženému volnému kotouči dostal David Tomášek a bekhendem mířil přímo mezi Lašákovy betony, ale neuspěl!
    23:44 Adam JÁNOŠÍK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec záhy odpovídá! Lukáš Krenželok si vybruslil do dobré pozice, ale celou akci ještě vyšperkoval parádní přihrávkou na ADAMA JÁNOŠÍKA, který zakončoval do zcela odkryté brány. Asistence: Lukáš Krenželok.
    20:34 Jan ŠČOTKA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle gól si Ján Lašák za rámeček nedá, zato JAN ŠČOTKA rovnou do zlatého! Pardubický obránce tak trochu nazdařbůh vystřelil ze středního pásma a puk zaplaval pod horní tyč Lašákovy brány. Bez asistence.
     
    17:23
    Josefu Mikyskovi šikovně prostrčil kotouč jeden z jeho spoluhráčů a před libereckým útočníkem se v mezikruží otevřel prostor, neměl ale příliš mnoho času na zakončení a Maxwell jeho pokus vykopává betonem!
     
    15:30
    Dva pardubičtí mazáci si nyní prohodili role a byl z toho pořádný poprask! Petr Sýkora nabil Tomáši Rolinkovi a Ján Lašák se musel pořádně ohánět, aby si s jeho tvrdou ranou z mezikruží dokázal poradit.
     
    14:36
    Jan Ščotka z levé strany vypálil na Lašáka a odražený kotouč dojížděl David Tomášek. Slovenský gólman se ale bravurně přesunul a jeho pokus zneškodnil.
     
    11:27
    Hokejka Tomáše Kauta vyletěla do obličeje jednoho z libereckých hráčů. Jasné dvě minuty za vysokou hůl.
    10:26 Petr JELÍNEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedno rčení říká, že když se něco podaří, tak se něco zákonitě pokazí. Jenže Lukáš Nahodil teď může vyhubovat pouze sám sobě, udělal totiž školáckou chybu, když vyvážel puk skrze vlastní brankoviště, napadající Lukáš Krenželok mu puk vypíchl a ze vzduchu jej dorazil do brány PETR JELÍNEK. Asistence: Lukáš Krenželok.
    09:10 Petr SÝKORA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    PETR SÝKORA, jeho pověstný přílep a další využitá přesilovka! Pardubického snajpra přesně našel Tomáš Rolinek a dalšímu gólu nestálo nic v cestě. Jednoduché, účinné. Asistence: Tomáš Rolinek a Nicholas Schaus.
    08:56 Tomáš ROLINEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo dává gól a bude pokračovat ve dvojnásobné přesilové hře! Střelu Nicholase Schause vyrazil Lašák na před bránou stojícího Lukáše Nahodil, ten zachoval chladnou hlavu a puk posunul na TOMÁŠE ROLINKA, který trefil úplně odkrytou bránu Liberce. Asistence: Nicholas Schaus a Justin Hodgman.
     
    08:42
    Do třetice všeho dobrého a zlého. Rozhodčí potřetí zvedá ruku a posílá na trestnou lavici dalšího libereckého hráče. Martin Ševc dostává dvě minuty za podražení.
     
    08:27
    Tomáš Klimenta vyvážel puk zpoza vlastní brány, když jej forčekující Lukáš Krenželok úplně zbytečně a okatě zahákoval. Jasné dvě minuty.
     
    07:28
    Lukáš Nahodil v pádu přistrčil kotouč Sýkorovi přímo před prázdnou bránu, ale pardubický expres v tíživé situaci jen těsně míjí!
     
    06:58
    Je tu první přesilovka pro Dynamo. Dvě minuty za hákování inkasuje Michal Plutnar.
     
    04:05
    Z následného protiútoku byla další pořádná šance Dynama! Lukáš Nahodil s Justinem Hodgmanem vyrazili dva na jednoho, přičemž první jmenovaný poslal přesný pas do druhé vlny přímo před branku, ale Hodgman z první trefil pouze hrudník Jána Lašáka!
     
    02:57
    Ve třech hráčích proti jedinému obránci se teď na Lašáka hnala čtvrtá formace Dynama, ale ani jeden z útočníků nevyhodnotil situaci správně a obránce nakonec útok zneškodnil.
    02:13 Branko RADIVOJEVIČ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Michal Bulíř vyhrál buly přímo na připraveného BRANKA RADIVOJEVIČE, který střelou z první trefil mezírku mezi Maxwellovými betony. Asistence: Michal Bulíř.

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 9. Rolinek (Schaus, Hodgman), 10. P. Sýkora (Rolinek, Schaus), 21. Ščotka, 49. T. Kaut (Mallet, Rapáč) – 3. Radivojevič (Bulíř), 11. Jelínek (L. Krenželok), 24. Jánošík (L. Krenželok), 27. Bulíř (Ordoš), 42. Plutnar (Bulíř)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Štěpánek) – Ščotka, Schaus, Havlík, Leduc, Ovčačík, Bokroš – P. Sýkora, Rolinek, Nahodil – Bárta, Hodgman, Hubáček – Zadina, Tomášek, Klimenta – Rapáč, T. Kaut, Mallet.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Will) – Ševc, R. Šimek, Derner, Mojžíš, Vitásek, Jánošík, Plutnar – Svačina, Bulíř, Radivojevič – Bartovič, Jelínek, L. Krenželok – J. Stránský, Bližňák, D. Špaček – Lakatoš, J. Mikyska, Ordoš – Hrabík, Vlach.

    Rozhodca: Hradil, Polák – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6688