Kovalík – Montanes sk 2:0 (kon.)
koniec
Jozef Kovalík
Jozef Kovalík
2
6 6  
Albert Montanes
Albert Montanes
0
4 3  
Utorok 06.09.2016, 14:26 • Cente Court, Janov • Challenger Janov (antuka) • 1. kolo
     
    Jozef Kovalík si na svoje konto pripisuje skalp bývalého 22. hráča sveta. Po veľmi dobrom výkone zdolal Alberta Montanesa, a tak postupuje v Janove do ďalšieho kola. Celý zápas sa zlomil v prvom sete za stavu 3:4, keď Španiel nedokázal potvrdiť brejk a následne stratil aj celý set. V druhom dejstve už Jozef Kovalík dominoval a k výhre mu bohato postačil aj jediný brejk zo štvrtej hry. Už teraz sa tak môže tešiť na svojho osemfinálového súpera, ktorým bude domáci Talian Federico Gaio. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný deň. (15:55:04)
     
    Koniec zápasu
     
    6:3
    Je dobojované! Jozef Kovalík vyhráva dnešný zápas v dvoch setoch 6:4, 6:3. Po prvýkrát v kariére tak vôbec poráža Alberta Montanesa.
     
    40-0
    Tretie eso v zápase znamená tri mečbaly pre slovenského tenistu. O dnešný triumf ho zrejme pripraví len nejaký zázrak.
     
    30-0
    Následne prichádza nevynútená chyba súpera, a tak Jozef Kovalík potrebuje získať opäť len dve loptičky.
     
    15-0
    Jozef Kovalík podáva na víťazstvo v zápase a začína veľmi dobre. Priamym bodom z podania získava úvodný bod deviateho gemu.
     
    5:3
    Zápas ešte nekončí. Albert Montanes predviedol ďalší víťazný úder a znižuje svoje manko na rozdiel dvoch gemov. Stále je však v náročnej pozícií.
     
    40-A
    V správny čas si Albert Montanes pomohol svojim prvým servisom. Jozef Kovalík netrafil loptičku ideálne, a tak stráca šancu na mečbal.
     
    40-40
    Forhendovým winnerom ale kontruje aj Jozef Kovalík. Ten je od cenného víťazstva vzdialený opäť len dve loptičky.
     
    30-40
    Mečbal sa zatiaľ odkladá. Albert Montanes hral útočne a vďaka víťaznému úderu si na svoje konto vybojoval gembal.
     
    30-30
    Jozef Kovalík si na svoje konto pripisuje ďalší bod. Opäť mu výrazne pomohol jeho súper, ktorý nasmeroval loptičku mimo dvorca.
     
    15-30
    Albert Montanes si sám komplikuje situáciu. Ak dobre počítam, tak to bola už jeho piata dvojchyba v dnešnom zápase.
     
    0-30
    Následne posiela slovenský tenista loptičku len do siete a vyzerá to tak, že si zápas bude musieť dopodávať sám.
     
    0-15
    Albert Montanes podáva na udržanie a začína veľmi dobre. Na súpera vytvoril tlak a donútil ho aj chybovať.
     
    5:2
    Krásne to urobil slovenský tenista. Bekhendovým winnerom ukončuje siedmy gem, a tak ho delí už len jedna hra od víťazstva.
     
    40-30
    V ten správny čas zafungoval Jozefovi Kovalíkovi prvý servis. Vďaka priamemu bodu z podania si dokázal vytvoriť jeden gembal.
     
    30-30
    Albert Montanes sa ale nevzdáva. Teraz hral oveľa trpezlivejšie a napokon si počkal na nevynútenú chybu slovenského tenistu.
     
    30-15
    Jozef Kovalík si ale napravuje reputáciu a krížnym forhendovým úderom ukončuje túto výmenu.
     
    15-15
    Následne ale Jozef Kovalík netrafil loptičku ideálne, a tak sa nemôže čudovať tomu, že skončila len v polovici siete.
     
    15-0
    Jozef Kovalík zatlačil svojho súpera do defenzívy a ten sa nedokázal ubrániť jeho tlaku.
     
    4:2
    Krásne to teraz zahral Albert Montanes. Podaním von z dvorca si vytvoril pozíciu a výmenu zakončil nasledujúcim forhendovým úderom.
     
    30-40
    Albert Montanes nedáva nášmu tenistovi šancu na prelomenie jeho podania. Po dlhej výmene si vybojoval na svoju stranu gembal.
     
    30-30
    A je vyrovnané! Albert Montanes poslal loptičku len do siete, a tak sa náš tenista dostáva na dostrel brejkbalovej príležitosti.
     
    15-30
    Veľmi dobré druhé podanie od Španiela. Jozef Kovalík si nestihol odstúpiť od loptičky a z náročnej pozície ju nasmeroval len do outu.
     
    15-15
    Jozef Kovalík svojim returnom narobil súperovi problémy. Ten s námahou vrátil loptičku na druhú stranu, no Slovák nemal problém zakončiť výmenu.
     
    0-15
    Tentokrát treba pochváliť španielskeho tenistu. Albert Montanes sa oprel do svojho forhendového úderu a nášmu hráčovi nedal šancu.
     
    4:1
    Ďalšia čistá hra putuje na konto bratislavského rodáka. Ten sa dostáva do trháku a od dnešného triumfu ho delia už len dva vyhrané gemy.
     
    40-0
    Jozef Kovalík sa po kvalitnom servise vydal na sieť. Albert Montanes síce mal šancu obhodiť ho, no loptičku poslal len do siete.
     
    30-0
    Nasleduje nevynútená chyba španielskeho tenistu. Ten dnešný zápas nezvládla najmä po psychickej stránke.
     
    15-0
    Jozef Kovalík podáva na potvrdenie brejku z predošlej hry a začína krásnym forhendovým víťazným úderom.
     
    3:1
    Hlavný rozhodca prerušil výmenu a označil úder Alberta Montanesa ako príliš dlhý. Španiel ani neprotestuje, a tak stráca svoje podanie.
     
    40-30
    Albert Montanes je nepoučiteľný! Pri snahe o víťazný úder opäť nasmeroval loptičku len do pásky, a tak bude čeliť brejkbalu svojho súpera.
     
    30-30
    Albert Montanes posiela loptičku len do siete. Stále to je od neho veľmi podpriemerný výkon, ktorý ho môže stáť postup do ďalšieho kola.
     
    15-30
    Tentokrát Slovák minul kurt, a tak sa do vedenia vo štvrtom geme dostáva Albert Montanes. Nič ale ešte nie je stratené.
     
    15-15
    Krásny krížny víťazný úder predviedol Jozef Kovalík. Za túto parádu si vyslúžil aj potlesk divákov na tribúne.
     
    0-15
    Tentokrát ale Jozef Kovalík stráca bod, pretože svoj úder nasmeroval až za základnú čiaru svojho španielskeho súpera.
     
    2:1
    Je to tak! Albert Montanes netrafil svoj úder ideálne a loptičku poslal mimo hracieho priestoru. Jozef Kovalík sa čistou hrou dostáva do prevahy.
     
    40-0
    Bez najmenších problémov si Jozef Kovalík vypracoval tri šance na potvrdenie svojho podania. Žeby sa konečne dočkali aj čistej hry?
     
    30-0
    Jozef Kovalík si na svoje konto pripisuje eso a má dobre nakročené k tomu, aby sa opäť ujal vedenia.
     
    15-0
    Albert Montanes posiela svoj bekhendový úder tesne vedľa postrannej čiary. Prvú loptičku tretieho gemu tak získava slovenský hráč.
     
    1:1
    Albert Montanes zvláda svoj prvý gem na podaní v druhom sete a vyrovnáva stav na 1:1. Je to škoda, pretože Jozef Kovalík mal šance vypracovať si brejkbal.
     
    40-A
    Albert Montanes hral na riziko, tvrdými údermi búšil do súpera a napokon sa dočkal zisku loptičky. Brejkbal sa tak opäť nekoná.
     
    40-40
    Druhý gem ešte nekončí. Jozef Kovalík predviedol dobrý víťazný úder z forhendu, a tak sme svedkami len druhej zhody v zápase.
     
    30-40
    Ani teraz sa Jozef Kovalík nedostal k brejkbalu. Namiesto toho putuje výhoda na stranu španielskeho rodáka zo Sant Carles de la Ràpita.
     
    30-30
    To je škoda. Jozef Kovalík sa dostal do výmeny, jeho súper bol až príliš pasívny, no napriek tomu poslal loptičku len do siete.
     
    30-15
    Následne ale Albert Montanes robí ďalšiu dvojchybu. Jozef Kovalík tak má šancu vypracovať si brejkbal už v úvodnom geme.
     
    15-15
    Tento raz si ale Španiel pomohol kvalitným servisom na telo. Jozef Kovalík si nedokázal odskočiť a loptičku poslal len do siete.
     
    15-0
    Albert Montanes nie je v hernej pohode. Od stavu 3:4 v prvom sete robí množstvo nevynútených chýb, čím uľahčuje svojmu súperovi cestu za víťazstvom.
     
    1:0
    Prvým esom v zápase ukončuje Jozef Kovalík prvý gem druhého setu. Celkovo tak získava už štvrtý gem po sebe.
     
    40-15
    Slovenský tenista išiel na sieť. Albert Montanes ma síce dostatok času na obhodenie, no napokon nasmeroval loptičku len do siete.
     
    30-15
    Tentokrát bol Jozef Kovalík stopercentný a vďaka kvalitnému forhendovému úderu strháva vedenie na svoju stranu.
     
    15-15
    Už to vyzeralo tak, že loptička skončí mimo kurtu, no napokon spadla presne na základnú čiaru. Slovenský hráč mal veľké šťastie.
     
    0-15
    Po krátkej úprave kurtu začal druhý set na podaní opäť slovenský tenista. V úvodnej výmene sa ale dopustil zbytočnej nevynútenej chyby.
     
    6:4
    Čistou hrou prelamuje Jozef Kovalík podanie svojho súpera a získava nielen desiaty gem, ale aj celý set. Albert Montanes koncovku vôbec nezvládol, a tak musí doťahovať manko.
     
    40-0
    A ďalšia chyba skúseného Španiela. Jozef Kovalík sa tak nenápadne dostáva k setbalom, a bude ich mať hneď tri.
     
    30-0
    Jozef Kovalík bol aktívnejší, prešiel si na sieť a výmenu zakončil víťazným úderom z bekhendovej strany. Od zisku prvého setu ho delia dve loptičky.
     
    15-0
    Albert Montanes nezačína práve najlepšie. Jeho bekhendový úder končí ďaleko za základnou čiarou. Jeho frustráciu by mohol Slovák využiť.
     
    5:4
    Je to tak! Jozef Kovalík získava druhý gem po sebe, a tak o malú chvíľu pôjde Albert Montanes podávať na udržanie v prvom sete.
     
    40-15
    Slovenský tenista má po ďalšej súperovej chybe k dispozícií dve šance, ktorými sa môže dostať do vedenia v prvom sete.
     
    30-15
    Jozef Kovalík sa pokúsil zahrať víťazný úder z bekhendovej strany, no loptičku nasmeroval len do siete.
     
    30-0
    Teraz sa Španiel pokúsil o skrátenie hry, no jeho úmysel mu vôbec nevyšiel. Loptička skončila len v sieti a na jeho polovici kurtu.
     
    15-0
    Albert Montanes je značne rozladený. Tento úder mu vôbec nevyšiel a poslal ho mimo priestoru kurtu.
     
    4:4
    Albert Montanes totálne nezvládol tento gem a ďalšou dvojchybou prichádza o získaný brejk z predošlej hry. Jozef Kovalík je opäť v hre!
     
    40-30
    Prvú hrozbu straty podania španielsky tenista dokázal odvrátiť vďaka výbornému servisu. Jozef Kovalík má ale ešte jednu šancu.
     
    40-15
    Albert Montanes robí dvojchybu, a tak doslova daruje svojmu súperovi výhodu dvoch brejkbalov. Jozef Kovalík má veľkú šancu vrátiť sa do prvého setu.
     
    30-15
    A ďalšia chyba z dielne Alberta Montanesa. Jozef Kovalík sa tak opäť dostáva na dostrel brejkbalom. Snáď sa mu to konečne podarí.
     
    15-15
    Jozef Kovalík teraz tlačil svoje údery do bekhendovej strany španielskeho tenistu a napokon sa dočkal aj jeho chyby.
     
    0-15
    Albert Montanes potvrdzuje brejk z predošlej hry a začína veľmi dobre. Priamym bodom z podania získava na svoju stranu úvodný bod.
     
    3:4
    Albert Montanes prelamuje podanie slovenského tenistu! Kľúčom k úspechu bol kvalitný forhendový úder, ktorý spadol presne na čiaru. Nasledujúci smeč už nebol problémom, a tak sa Španiel dostáva do trháku.
     
    40-A
    Tak toto je veľká nepríjemnosť. Jozef Kovalík zaznamenáva svoju prvú dvojchybu v zápase, a tak bude musieť čeliť ďalšiemu brejkbalu Montanesa.
     
    40-40
    Jozef Kovalík ťažkú situáciu zvládol. Možno troška ambiciózne išiel na sieť, ale napokon mu pomohla zbytočná chyba jeho súpera.
     
    30-40
    Tak predsa len tu máme prvý brejkbal zápasu. Bohužiaľ, vypracoval si ho španielsky tenista Albert Montanes.
     
    30-30
    Jozef Kovalík bol teraz vo výmene dominantný, zatlačil súpera do obrany a po jeho vynútenej chybe získava loptičku na svoju stranu.
     
    15-30
    Po dvoch chybách Slováka sa nepresným úderom zaskvel aj Albert Montanes. Ten mal výmenu dobre rozohranú, ale loptičku napokon poslal do siete.
     
    0-30
    A ďalšia chyba slovenského tenistu. Albert Montanes má tak k dispozícií tri šance na to, aby si vypracoval aspoň jeden brejkbal.
     
    0-15
    Jozef Kovalík poslal loptičku mimo priestoru dvorca. Toto nie je dobrý štart dôležitého siedmeho gemu.
     
    3:3
    Napokon z toho aspoň zhoda nebude. Albert Montanes účinne skrátil hru a slovenský tenista Jozef Kovalík už nedostal loptičku na druhú stranu.
     
    30-40
    Šiesty gem ešte nekončí, pretože Albert Montanes nasmeroval loptičku len za základnú čiaru. Dostane sa Jozef Kovalík na zhodu?
     
    15-40
    Španielsky tenista má po ďalšom víťaznom údere k dispozícií dva gembaly. Aj teraz to vyzerá na bezproblémový gem pri podaní.
     
    15-30
    Albert Montanes teraz chybuje, keď loptičku poslal tesne vedľa bočnej čiary. Potvrdil to aj hlavný rozhodca, ktorý preskúmal dopad loptičky z tesnej blízkosti.
     
    0-30
    Aj teraz si Španiel pomohol dobrým servisom. Jozef Kovalík síce vrátil loptičku na druhú stranu, no jeho súper už nemal problém zakončiť výmenu.
     
    0-15
    Albert Montanes začína šiesty gem veľmi dobre. Otvára ho svojim druhým esom v dnešnom zápase.
     
    3:2
    Jozef Kovalík víťazným úderom ukončuje tento gem. V prvých piatich gemoch sme sa ešte nedočkali ani jedného brejkbalu, čo je na antuke pomerne neobvyklé.
     
    40-30
    Jozef Kovalík teraz poslal loptičku presne na podávacie T-čko. Napriek tomu sa Albert Montanes dostal do výmeny, no napokon ju ukončil chybou.
     
    30-30
    Albert Montanes to teraz zahral parádne a úderom do protipohybu nedal Jozefovi Kovalíkovi absolútne žiadnu šancu.
     
    30-15
    Jozef Kovalík predviedol ďalšie výborné podanie na bočnú čiaru a získava bod. Albert Montanes poslal return len do siete.
     
    15-15
    Tentokrát sa Slovák snažil skrátiť hru, ale jeho bekhendový úder skončil len v sieti. Skutočne zbytočná chyba nášho tenistu.
     
    15-0
    Jozef Kovalík začína veľmi dobre. Jeho podanie von z dvorca bolo účinné a donútilo súpera poslať loptičku len do outu.
     
    2:2
    Z ľavej strany zaznamenal Albert Montanes tri priame body z podania a najmä vďaka tomu dotiahol štvrtý gem prvého setu do úspešného konca.
     
    30-40
    Škoda. Return slovenského tenistu končí tesne vedľa bočnej čiary, a tak má Albert Montanes k dispozícií jeden gembal.
     
    30-30
    Z ľavej strany ale prichádza ďalšie výborne podanie španielskeho tenistu. Jozef Kovalík sa tak zatiaľ k brejkbalom nedostáva.
     
    30-15
    A ďalšia nevynútená chyba v podaní Alberta Montanesa. Španiel sa hneď svojim druhým úderom snažil ukončiť výmenu, no netrafil priestor kurtu.
     
    15-15
    Následne si ale Španiel pomáha kvalitným servisom. Jozef Kovalík nasmeroval loptičku len za základnú čiaru, a tak je stav gemu vyrovnaný.
     
    15-0
    Albert Montanes nezačína práve najlepšie. Svoj bekhendový úder posiela len do polovice siete.
     
    2:1
    Jozef Kovalík to napokon zvládol. Víťazným úderom ukončuje tretí gem zápasu a opäť sa dostáva do tesného vedenia v prvom sete.
     
    40-30
    Skvelý Jozef Kovalík! Na konci ďalšej dlhej výmeny dobehol skrátenie svojho súpera a následne aj pohotovo zasiahol na sieti.
     
    30-30
    Priamy bod z podania prichádza v ten správny čas. Albert Montanes sa na seba hnevá, pretože tento return mal poslať na druhú stranu.
     
    15-30
    Teraz sme boli svedkami najdlhšej výmeny zápasu. Na jej konci sa ale môže tešiť slovenský tenista, ktorý donútil Alberta Montanesa chybovať.
     
    0-30
    Jozef Kovalík posiela loptičku len za základnú čiaru. Stráca tak piaty bod v rade, čím si komplikuje situáciu pri svojom servise.
     
    0-15
    Albert Montanes predviedol svoj jednoručný bekhend. Zatlačil súpera do obrany, prešiel si na sieť a výmenu bez problémov ukončil.
     
    1:1
    Albert Montanes zaznamenáva svoje prvé eso v zápase. Hoci sa to slovenskému hráčovi nepáči, hlavný rozhodca svoj verdikt nezmení.
     
    30-40
    Brejkbal z toho zatiaľ nebude. Jozef Kovalík poslal svoj return len za základnú čiaru. Albert Montanes sa tak dostal z ťažkej situácie.
     
    30-30
    Veľké šťastie teraz stálo na strane španielskeho tenistu. Jeho úder tečovala páska a loptička tesne prepadla na druhú stranu kurtu.
     
    30-15
    Zbytočná chyba v podaní Alberta Montanesa. Skúsený tenista tak bude mať hneď v prvom geme na podaní nemalé problémy.
     
    15-15
    Španiel sa snažil o zmenu rytmu výmeny. Skrátil hru, no súper jeho úmysel vystihol a napokon bol na sieti úspešnejší.
     
    0-15
    Albert Montanes vstupuje na podaní takisto dobre. Podobne ako náš tenista aj on sa predviedol parádnym úderom z forhendovej strany.
     
    1:0
    Jozef Kovalík bez väčších problémov získava na svoje konto úvodný gem. V poslednej výmene si otvoril dvorec a predviedol víťazný úder z forhendu.
     
    40-15
    Následne si ale Bratislavčan pomáha priamym bodom z podania a k dispozícií má dva gembaly na zisk úvodnej hry.
     
    30-15
    Bohužiaľ, slovenský tenista chybuje. Po dvoch vyhraných výmenách zaznamenal aj svoju prvú dvojchybu v zápase.
     
    30-0
    Veľmi dobre to teraz spravil Jozef Kovalík. Otvoril si kurt, išiel na sieť a výmenu zakončil víťazným volejom na sieti.
     
    15-0
    Dnešné stretnutie začal na podaní slovenský tenista. Jozef Kovalík musel ísť do výmeny len cez svoj druhý servis, no napriek tomu boduje.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z tenisového turnaja v talianskom Janove. Spoločne sa budeme venovať stretnutiu medzi Jozefom Kovalíkom a skúseným Španielom Albertom Montanesom. Zápas sa začína krátko po 14:00 hod.

    JOZEF KOVALÍK

    Slovenský tenista Jozef Kovalík prežíva veľmi dobrú sezónu. Momentálne je na 126. mieste svetového rebríčka a pred pár dňami sa vôbec po prvýkrát prebojoval aj do hlavnej fázy grandslamového turnaja. Po úspešnej kvalifikácií vypadol na US Open už v prvom kole, keď bol nad jeho sily kanadský tenista s českými koreňmi Vasek Pospisil. Rodák z Bratislavy ale značne preferuje antuku. Na najpomalšom povrchu v tomto roku vyhral challenger v Neapole a na prestížnom turnaji v Mníchove vypadol až vo štvrťfinále. Nad jeho sily bol vtedy taliansky burlivák Fabio Fognini, ktorý vyhral po setoch 6:2, 3:6, 7:5. V Janove sa Jozef Kovalík predstavil naposledy pred dvoma rokmi, ale po úspešnej kvalifikácií vypadol v prvom kole s Bosniakom Damirom Dzumhurom.

    ALBERT MONTANES

    Albert Montanes je skúsený 35-ročný španielsky tenista. Aktuálne sa krčí až na 135. pozícií rebríčka ATP, no vo svojej kariére toho dosiahol pomerne dosť. Na okruhu ATP získal celkovo šesť turnajových titulov a v marci 2011 bol dokonca na 22. mieste. Rodák z Sant Carles de la Ràpita ako správny Španiel preferoval od začiatku svojej kariéry antuku a pred štyrmi rokmi si na Roland Garros zahral v osemfinále. Aj v tomto roku sa ešte konfrontoval s tými najlepšími tenista a za zmienku stojí spomenúť semifinále z marockého Marakéšu či osemfinále z domácej Barcelony, kde ho vyradil Rafael Nadal. Na rozdiel od Jozefa Kovalíka sa do hlavnej fázy US Open neprebojoval, keď mu stopku vystavil Alejandro González. Na turnaji v Janove nevyhral už takmer štyri roky, no v sezóne 2012 sa tu radoval z titulu, keď vo finále zdolal Tommyho Robreda.

    VZÁJOMNÉ ZÁPASY

    01.02.16 Montanes A. – Kovalík J. 2:1
    14.10.15 Kovalík J. – Montanes A. 1:2
    11.06.15 Kovalík J. – Montanes A. 1:2
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

    Miroslav Kováčik

    čas zápasu: 1:17

    2. set: 0:33

    Kovalík Montanes
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    32 65 44 19
    najdlhšia séria získaných bodov
    7 7 5 2
    Setboly
    1 2 0 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:13 0:33 0:33 0:16
    Esá **
    3 3 2 0
    Dvojchyby **
    0 2 5 2
    udržané podania
    5 / 5
    100 %
    9 / 10
    90 %
    6 / 9
    67 %
    3 / 4
    75 %
    Odvrátené brejboly
    0 / 0
    0 %
    1 / 2
    50 %
    1 / 4
    25 %
    0 / 1
    0 %
    body pri vlastnom podaní
    20 / 23
    87 %
    39 / 53
    74 %
    30 / 56
    54 %
    16 / 28
    57 %
    body po 1. podaní *
    29 / 36
    81 %
    16 / 25
    64 %
    body po 2. podaní *
    10 / 17
    59 %
    14 / 31
    45 %
    úspešnosť 1. podania *
    36 / 53
    68 %
    25 / 56
    45 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    1 / 1
    100 %
    3 / 4
    75 %
    1 / 2
    50 %
    0 / 0
    0 %
    body pri súperovom podaní
    12 / 28
    43 %
    26 / 56
    46 %
    14 / 53
    26 %
    3 / 23
    13 %
    body po príjme 1, podania *
    9 / 25
    36 %
    7 / 36
    19 %
    body po príjme 2. podania *
    17 / 31
    55 %
    7 / 17
    41 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Jozef Kovalík
    Štát: Slovensko
    Dátum narodenia: 04.11.1992
    Vek: 31 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 182 cm
    Hmotnosť: 82 kg

    Albert Montanes
    Štát: Španielsko
    Dátum narodenia: 26.11.1980
    Vek: 43 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 175 cm
    Hmotnosť: 70 kg