TK před startem nového ročníku CHANCE futsal ligy (kon.) | Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.)
Tisková konference PSG Zlín (kon.) | Tisková konference Mountfield HK (kon.)
Tisková konference Jaroslava Šilhavého (kon.) | Tisková konference k festivalu Sporťáček (kon.)
Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | TK ke startu nového ročníku Tipsport extraligy (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC VERVA Litvínov

cz Utorok 06.09.2016, 11:30Tlačové konferencie
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.
     
    11:44
    Tisková konference byla avizována na 11:30 avšak začneme až za malou chvilku.
     
    1145
    Tiskové konference se účastní Jiří Šlégr, Martin Durčák, Robert Kysela, Radim Rulík, Michal Trávníček, Viktor Hübl.
     
    1146
    Jiří Šlégr představil hlavní cíle pro tuto sezonu. Cílem je stabilizace kádru a účast v play off.
     
    1147
    Ing. Durčák vcelku vtipně glosoval novou sezonu mottem "Co tě nezabije, to tě posílí". Samozřejmě s ohledem na dramatický průběh loňské sezony.
     
    1148
    Ing. Kysela především poděkoval za přízeň společnosti Unipetrol a analyzoval hlavní příčinu loňského selhání ve slabé výkonnosti při skórování. Tuto situaci by měl vylepšit skvěle bruslící Jakub Černý a nadějný reprezentační útočník Richard Nejezchleb, který se po neúspěchu v Americe chtěl vrátit do Čech a Litvinovu se podařilo jej získat. Posilou podle něj bude jistě i uzdravený Viktor Hübl.
     
    1151
    Generální manažer klubu zopakoval cíl, kterým je účast v play off. K tomu by měla pomoci také posila v obraně ze zahraničí. Daniel Sörvik byl v hledáčku ještě před loňskou baráží, ale dohoda se urodila až v letní pauze.
     
    1153
    Palčivý problém nastal v brance, kde Litvínov hodlal stavět na dvojici Janus, Petrásek, avšak druhý jmenovaný dlouhodobě onemocněl. Novou akvizicí je tak Tomáš Halász z Košic a Jaroslav Hübl z Bolzana. Oba budou o své angažmá bojovat, zatím mají smlouvu na jeden měsíc.
     
    1154
    Jan Klobouček prezentuje marketingové aktivity pro tuto sezonu.
     
    1155
    Gepard Vervák mění svou formu. Nebude již krvelačnou šelmou, ale bude především pro děti přívětivější a roztomilejší postavou. Nový vervák bude prezentován před sezonou.
     
    1156
    Další aktivitou je Konto našeho srdce. Hráči přispějí 200,- Kč za každý gól a 100,- Kč za každou asistenci. Očekávaný výnos od hráčů je 60.000 Kč, přičemž klub přispěje stejnou částku a Unipetrol z pozice sponzora přidá rovněž jednu část. Finance budou rozděleny na léčbu diabetu, podporu sledge hokejistů a psí útulek v Litvínově.
     
    1159
    Ing. Durčák na závěr akcentoval předsezónní přátelské utkání s Polskem, které je předzvěstí budoucí snahy sponzora o organizaci přípravného turnaje s mezinárodní účastí před sezonou.
     
    1201
    Následují individuální rozhovory jednotlivých médii s hráči a trenéry. Z oficiální tiskové konference je to pro dnešek vše. (12:01:43)

    Ondřej Moutvička