Plzeň – Nitra sk 2:4 (kon.) | Zürich – Rauma 2:0 (kon.) | Bern – Košice sk 3:1 (kon.)
koniec
ZSC Lions
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Lukko Rauma
cz Sobota 03.09.2016, 19:45 • Kunsteisbahn im Chreis • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
Partner:
    38:11 HERZOG - 2:0
     
    38:11
    Lions právě vstřelili branku!
    Rauma se dobře dokázala držet v pásmu, ale žádná ze střel nedošla až k domácímu brankáři. Následně se podařilo puk vypíchnout FABRICEMU HERZOGOVI, který se dostal se svým spoluhráčem do přečíslení 2 na 1. Herzog však nic nevymýšlel a střelou nad levý beton hostujícího brankáře a zásahem v oslabení určil stav utkání na 2:0! Bez asistence.
    24:46 BALTISBERGER - 1:0
     
    24:46
    Lions právě vstřelili branku!
    Po sérii nebezpečných střel se puk dostal na modrou čáru na volného Blindenbachera, který vyslal směrem na bránu prudký projektil a ten ještě dokázal tečovat CHRIS BALTISBERGER, který tak posílá svůj tým do vedení! Asistence: Severin Blindenbacher, Luca Cunti.

    Vojtěch Filipiec

    Góly a asistencie: 25. Baltisberger (Blindenbacher, Cunti), 39. Herzog


    ZSC Lions: Flüeler (Schlegel) – Blindenbacher (A), Guerra, Seger (C), Marti, Geering (A), Karrer, Hächler, P. Baltisberger – Nilsson, Shannon, Wick – Ch. Baltisberger, Cunti, Pestoni – Bartschi, Sjörgen, Herzog – Küenzle, Trachsler, Suter. Trenér: Hans Wallson.
    Lukko Rauma: Kähkönen (Karjalainen) – Niskala (C), Seigo, Riikola, Virtanen, Ahonen, Mäkinen, Sevänen – Tukonen, Gagnon, Vahalahti (A) – Koivisto (A), Tiivola, Lähteenmäki – Antonen, Koivistioinen, Liedes – Pitkänen, Niemelä, Suuronen – Vidgren. Trenér: Juha Vuori.

    Rozhodca: Markus Krawinkel (GER), Didier Massy – Roger Burgi, Simon Wust (všichni SUI)