Kometa Brno – Vítkovice 3:4 (kon.) | Kladno – Slavia 7:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 0:0 (odl.)
Sparta Praha – Pardubice 2:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Třinec – Zlín 1:0 (kon.)
Č. Budějovice – Hradec Králové 3:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 02.09.2016, 17:30 • Tipsport arena, Praha • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hráči Dynama se radují ze zatím rozdílového gólů! Po obrovské skrumáži před domácí svatyní, uklidil touš do sítě Pražanů JAKUB MARTINEC – 2:3! Asistence: Vojtěch Faltys a Pavel Rohlík.
     
    48:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se dočkali kýženého vyrovnání!! od levého mantinelu našel Ostap Safin před brankou JAKUBA WOJNARA. Sparťanskému útočníkovi stačilo pouze nastavit hokejku a kotouč si už našel cestu do branky. Tady v Holešovicích máme vyrovnáno!! -2:2. Asistence: Ostap Safin a Martin Jandus.
     
    34:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jednoho gólu!! Střelou z mezikruží se prezentoval PETR MARŠOUN – 1:2! Asistence: Jaroslav Chlouba a Martin Dubský.
     
    29:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo odskakuje na rozdíl dvou branek. Střelou z předbrankovém prostoru vstřelil další gól DAVID VOŽENÍLEK – 0:2! Asistence: Jakub Hoskovec a Ondřej Trejbal.
     
    22:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se v dvojnásobné přesilovce dostávají do vedení! Po rychlé výměně puku se na modré čáře opřel do puku ONDŘEJ TREJBAL a propálil domácího brankáře střelou na lapačku – 0:1! Asistence: Lukáš Zukal a Jakub Hoskovec.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 35. Maršoun (Chlouba, Dubský), 49. Wojnar (Safin, Jandus) – 23. Trejbal (Zukal, Hoskovec), 29. Voženílek (Hoskovec, Trejbal), 54. Martinec (Faltys, Rohlík)


    HC Sparta Praha: Wolf (Chour) – M. Jandus, Janda, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Duben, Sedliský – T. Jandus, Svoboda, Seniov, Kadlec, Maršoun, Safin, Kulda, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar.
    Trenér: Pavel Geffert

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Trejbal, Žouželka, Faltys, Kučera, Šklíba, Mert, Zukal – Roubal, Hoskovec, Paliesek, J. Martinec, Dušek, Voženílek, Rohlík, Petrus, Kubišta, Štefka, Bureš.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodca: Vengřín – Hodek, Lhotský