Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Füchse 5:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:2 (0:2 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Prostějov – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Trenčín – Zvolen sk 6:4 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:3 (4:2, 0:1, 1:0)
Berani Zlín
cz Štvrtok 01.09.2016, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Oceláři předvedli bleskurychlou protiakci a radují se z páté branky! Martin Růžička zatáhl kotouč do útočné třetiny a počkal na najížějícího RASTISLAVA ŠPIRKA! Slovenský forward z mezikruží zamířil do horního rohu Kašíkovy klece! Asistence: Martin Růžička, Jakub Petružálek.
     
    38:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani snižují na rozdíl jediné trefy! Hrubec sice dokázal vyrazit střelu Oldřicha Horáka, na dorážku OLDŘICHA KOTVANA ale již byl krátký. Kotouč se odrazil od vnitřního oblouku branky! Asistence: Oldřich Horák, Filip Chytil.
     
    19:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští přeci jen snižují. Šest vteřin před závěrečným hvizdem první třetiny se kotouč dostal k nehlídanému ANTONÍNOVI BOŘUTOVI, který z mezikruží poslal kotouč do horního rohu Hrubcovy branky! Asistence: Antonín Honejsek, Roman Vlach.
     
    17:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    RASTISLAV ŠPIRKO dokonal to, co se nepovedlo Růžičkům! Největší zásluhu na čtvrté trefě Ocelářů má Tomáš Linhart, který zatáhl kotouč do předbrankového prostoru, dílo poté dokonal RASTISLAV ŠPIRKO! Asistence: Tomáš Linhart, Jakub Petružálek.
     
    16:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zamkli svého soka a slaví třetí branku! Čtvrtá formace Slezanů dlouho motala hlavy hostujícím obráncům, z mezikruží pak tvrdou ránu vyslal Erik Hrňa. Kašík neudržel kotouč v lapačce a JIŘÍ POLANSKÝ dorazil puk do prázdné branky! Asistence: Erik Hrňa, Rostislav Marosz.
     
    12:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se oklepali a snižují na rozdíl jediné branky! ROMAN VLACH dostal pas do jízdy, natlačil se před Hrubce a, byť byl faulován, dokázal zavěsit kotouč pod horní tyč! Asistence: Antonín Honejsek.
     
    11:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři si ihned po buly vypracovali gólovku a tu proměnili! JIŘÍ POLANSKÝ vyhrál buly na Josefa Hrabala, třinecký bek si chvíli podržel puk a poté jej bekhendem naservíroval Polanskému! Útočník Ocelářů z první pálil do odkryté sítě! Asistence: Josef Hrabal.
     
    03:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se rychle vrátili do útočné třetiny a otevírají gólový účet zápasu! Martin Růžička si tentokráte zahrál na asistenta, když třinecký útočník obkroužil branku a namazal VLADIMÍROVI DRAVECKÉMU! Slovenský forward tvrdou ranou k tyči propálil bezmocného Kašíka! Asistence: Martin Růžička.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 4. Dravecký (Růžička M.), 12. Polanský (Hrabal), 17. Polanský (Hrňa, Marosz), 18. Špirko (Linhart, Petružálek), 58. Špirko (Růžička M., Petružálek) – 13. Vlach (Honejsek), 20. Bořuta (Honejsek, Vlach), 39. Kotvan (Horák, Chytil)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal (A), Galvas (A), Nosek, Jank – M. Růžička, Špirko, Petružálek (C) – Š. Ružička, Kane, Sýkora – Rákos, Kreps, Dravecký – Marosz, Polanský, Hrňa. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Matějíček, Blaťák, Homolek, Bořuta, Kotvan, Horák, Žižka – Chytil, Holík, Říčka – Honejsek, Vlach, Veselý (C) – Okál, Karafiát, Kubiš – Šťastný, Hrazdíra, Ondráček. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodca: Koliba, Mikula – Puczok, Mikler