Holandsko – Grécko 1:2 (kon.) | Belgicko – Španielsko 0:2 (kon.) | Portugalsko – Gibraltar 5:0 (kon.)
Taliansko – Francúzsko 1:3 (kon.)
koniec
Holandsko
1:2 (1:1)
Grécko
cz Štvrtok 01.09.2016, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:50:40)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 20:8.
    Výraz domácího trenéra hovoří za vše. Nizozemci se v úterním duelu kvalifikace o Mistrovství světa 2018 ve Švédsku musejí hodně zlepšit!

     
    Je dobojováno! Nizozemsko si pošramocenou reputaci před svými fanoušky nenapravilo a v přípravném duelu před kvalifikačním soubojem ve Švédsku podlehlo v Eindhovenu Řecku 1:2! Oranjes přitom vstoupili do utkání lépe a už po čtvrthodině hry se zásluhou Wijnalduma ujali vedení! Řekové se však rychle dostali do hry. Nizozemsko si nevzalo ponaučení z nebezpečné střely Fortounise a hosté ještě do přestávky vyrovnali. Po půlhodině hry srovnal hlavou Mitroglou! Ve druhém poločase byli Nizozemci mnohem aktivnější, ale jedinou větší šanci spálil Janssen. Jako blesk z čistého nebe poté udeřili Řekové! Dorážkou v pokutovém území otočil stav zápasu střídající Gianniotas! V závěru ještě mohl vyrovnat Dost, jenže ani jeho pokus hlavou se neujal!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hosté v poslední minutě nastaveného času zahrávali přímý kop. Jeho exekuce se chopil Kostat Mitroglou. Jeho technickou střelu přizvedla čtyřčlenná zeď na rohový kop. Řekové podle všeho dohrají zápas na polovině domácích.
     
    90+3
    Nizozemci se navíc sami připravili o dobrou šanci útočným faulem. Hostující brankář Kapino rozehrál další přímý kop Řecka. Hosté se opět usadili na polovině Nizozemska, kde šetří čas.
     
    90+2
    Řekové nastřádali další cenné vteřinky k dobru. Hosté podrželi míč na polovině Nizozemska, ale nakonec jej nasměrovali pouze do zámezí. Zoet bude rozehrávat, domácím už moc času nezbývá.
     
    90+1
    Do odraženého míče se ze vzdálenosti dobrých čtyřiceti metrů opřel Berghuis! Jeho rána nabrala příliš velkou výšku a míč ohrozil pouze diváky za brankou. Kapino zůstal klidný.
     
    90
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Brankář Kapino si dal s rozehrávkou pořádně načas. Řekové navíc vyhráli hlavičkový souboj na polovině hřiště. Někteří diváci už se zvedají ze svých sedadel a opouštějí stadion.
    89. Hlavička střídajícího Dosta
     
    89
    Střídající útočník Dost se na značce pokutového kopu prodral k centru z levé strany. Jeho slabá hlavička naneštěstí pro Nizozemsko zamířila doprostřed branky!
     
    88
    Až nyní přišli hosté o míč. Maniatis si v souboji u rohového praporku pomohl rukama a asistent rozhodčího okamžitě signalizoval nedovolený zákrok. Holanďané spěchají s rozehrávkou.
     
    87
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet jeden z řeckých fotbalistů. Řekové budou rozehrávat přímý kop, domácím se krátí čas na vyrovnání. Zraněný fotbalista podle všeho bude pokračovat.
     
    86
    Nizozemci se ne a ne prodrat do blízkosti pokutového území soupeře. Řekové vystihli nepřesnou přihrávku a Gianniotas podržel míč na několik cenných vteřinek.
     
    85
    Střídající Karelis si zpracoval vysokou přihrávku na levé straně. Řekové roztočili rychlý kolotoč přihrávek na polovině domácích, ale pobídka směrem ke Gianniotasovi směřovala do autu. Nizozemsko bude vhazovat.
     
    84
    Za dlouhou přihrávkou podél postranní čáry spěchal Gianniotas. Autor druhé branky řeckého celku míč sice dostihl, ale ve skluzu už jej nestačil nasměrovat před branku Nizozemska. Zoet bude odkopávat.
     
    83
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Mantalos, přichází Karelis.
     
    82
    Nizozemci se řítili do otevřené obran hostů. Janssen se s míčem dostal na hranici pokutového území, kde jej ale nechal za sebou a přišel o něj. Domácí útočník se na sebe hodně zlobí.
     
    81
    Hendrix na středovém kruhu ošálil svého strážce a kličkou do protipohybu se ho zbavil. Jeho následnou přihrávku však zastavila obrana Řecka. Domácí se spíše trápí.
     
    80
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Willems, přichází Dost.
     
    79
    A rázem z toho byla šance! Právě střídající Klaassen se v pokutovém území opřel do odraženého míče a jeho dělovka nártem prosvištěla těsně nad břevnem.
     
    78
    Holanďané se dostali k pokutovému území Řecka, ale Klaassen na levé straně vybojoval pouze autové vhazování. Všichni hráči v bílém už se stáhli za balón.
     
    77
    Řekové jsou po vstřelené brance mnohem aktivnější a ženou se do dalšího útočení. Obrana Nizozemska zažehnala nebezpečí před hostujícím útočníkem a navíc vybojovala aut.
     
    75
    Domácí rázem ztrácejí nervy! Za nedovolený zákrok na polovině hrací plochy dostává žlutou kartu Berghuis.
    74. Giannis GIANNIOTAS - 1:2
     
    74
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Řekové otáčejí vývoj utkání! Z tribun se začíná ozývat pískot! Kostas Mitroglou se protáhl na hranici pokutového území a vyslal tvrdou střelu, kterou Zoet vyrazil pouze ke GIANNISI GIANNIOTASOVI, který měl snadnou úlohu!
     
    73
    Nizozemci spoléhají na dlouho přihrávky směrem na útočníka Janssena. Domácí útočník spěchal za další míčem, ale Kapino byl na správném místě a schoval míč v rukavicích.
     
    72
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Promes, přichází Narsingh.
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Wijnaldum, přichází Klaassen.
     
    71
    Brankář Kapino si na nedostatek práce stěžovat nemůže. Střídající brankář Řecka nyní vyrazil z brankové čáry a stáhl ze vzduchu vysoký centr.
     
    70
    Janssen se znovu pohyboval na hranici ofsajdu, kde vyčkával na prudkou kolmici mezi obránce. Míč opět směřoval jeho směrem, ale stoper Papadopoulos vystihl směr přihrávky.
     
    69
    Willems se vydal na útočný výlet, prošel hřištěm jako nůž máslem a vyslal prudký centr do pokutového území. Jeho střílenou přihrávku srazil na malém vápně jeden z obránců přímo do rukavic Kapina.
     
    68
    Střídající Gianniotas rozkmital své rychlé nohy na pravé straně, rychlou kličkou se zbavil stojícího obránce, ale na hranici pokutového území už nepřihrál přesně Mitroglouovi.
    67. Janssenova povedená střela
     
    67
    Obrovská šance Nizozemska! Janssen dohnal dlouhou přihrávku na hranici pokutového území, připravil si míč na pravačku a tvrdou střelou poslal míč jen těsně vedle zadní tyče!
     
    66
    Před branku Nizozemska po dlouhé době přilétl centrovaný míč. Na malém vápně si jej ale nikým neatakován zpracoval Daley Blind, který stačil rozehrát.
     
    65
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Sneijder, přichází Hendrix.
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Strootman, přichází Propper.
     
    64
    Obránci Řecka si s napadajícím Janssenem zahráli bago ve vzduchu. Stafylidis si před šestnáctkou vyměnil přihrávky s Papadopoulosem, jež míč odkopl.
     
    63
    Blind zakombinoval na polovině hrací plochy s Promesem. Za dlouhou přihrávkou na levou stranu spěchal krajní obránce Veltman, ale ani jeho rychlé nohy míč na hrací ploše neudržely.
     
    62
    Nizozemsko zahrávalo další rohový kop. Centr od rohového praporku tentokrát odvrátila řecká obrana jen před pokutové území. Holanďané si roh zopakují.
     
    61
    Holanďané stupňují svůj tlak, ale zatím je brzdí nepřesné přihrávky. Další takovou se prezentoval záložník Strootman, jež odevzdal míč brankáři Kapinovi.
     
    60
    Řekové se málem řítili do obrovské šance! Mandalous vyslal prudkou přihrávku směrem na nabíhajícího Mitrogloua, ale jeden z domácích záložníků se na poslední chvíli vrátil a míč zastavil.
     
    59
    Domácí fandové nyní vytáhli obrovské choreo! Za svůj počin sklízejí skalní příznivci nizozemské reprezentace potlesk zaplněného stadionu!
     
    58
    Promes si sice zpracoval míč, ale jeho strážce se rychle natlačil před něj a obral jej o balón. Domácí záložník jej chtěl rychle vybojovat nazpátek, ale dopustil se nedovoleného zákroku.
     
    57
    Domácí se snaží najít recept na obranu Řecka, ale hostující celek dnes braní v pevném obranném valu. Bílá vlna se skvěle pohybuje a nedává hráčům v oranžovém prostor ke kombinaci.
     
    56
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Fortounis, přichází Gianniotas.
     
    55
    Řekové se řítili do otevřené obrany domácí reprezentace. Za dlouho přihrávkou sprintoval Kostas Mitroglou. Řecký útočník naháněl míč až k postranní čáře, ale už jej neudržel na hrací ploše.
     
    54
    Willems se před domácími fanoušky trošičku zesměšnil. Domácí bek chtěl ošálit svého strážce rychlou přešlapovačkou, ale v zápalu boje si přišlápl míč a vzápětí o něj přišel.
     
    53
    Práci měl po delší době řecký brankář Kapino. Strážce hostující branky vyrazil z brankové čáry do shluku těl, aby ze vzduchu stáhl centrovaný míč. Svůj úkol zvládl na jedničku.
     
    52
    Do útoku se prodíral domácí křídelník Berghuis. Holandský fotbalista se na levé straně popasoval se dvěma obránci, ale nakonec vybojoval jen autové vhazování.
     
    51
    Střídající Papadopoulos si na polovině hřiště vzal do parády domácího útočníka Janssena. Holanďan si skvěle pokryl míč a nechal se faulovat. Domácí mohou pokračovat v útočení.
     
    50
    Řekové se snaží uklidnit hru a kombinují na vlastní polovině. Kostat Mitroglou se stáhl hodně hluboko, ale po přihrávce do nohy okamžitě vrátil míč spoluhráči.
    49. Janssenova střela pod břevno
     
    49
    Janssen si za hranicí pokutového území navedl míč na levačku a střelou pod břevno protáhl brankáře Kapina! Strážce řecké svatyně vytáhl míč na rohový kop!
     
    48
    Holanďané vstoupili do druhého poločasu aktivně. Do pokutového území se prodral Strootman, jež se snažil odcentrovat na malé vápno, ale jeden z obránců jeho přihrávku zastavil.
     
    47
    Wijnaldum se dral vpřed po pravé straně. Na hranici pokutového území ale narazil na řeckého obránce, který mu vystavil stopku tělem a ještě jej obral o míč.
     
    46
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Karnezis, přichází Kapino.
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Manolas, přichází Papadopoulos.
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Holebas, přichází Bakasetas.
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Torosidis, přichází Stafylidis.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Diváci na stadionu v Eindhovenu si určitě nemohou stěžovat na nedostatek zábavy! Domácí Nizozemsko vletělo do zápasu aktivněji a po čtvrthodině hry se zásluhou Wijnalduma dostalo vedení! Řekové se ale rychle osmělili! Fortounisovu krásnou střelu ještě Zoet vytáhl na rohový kop, ale na hlavičku Mitrogloua z těsné blízkosti už nedosáhl! Do šaten se proto odchází za stavu 1:1!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Holanďané ještě zahrávali rohový kop. Centr Wesleyho Sneijdera do pokutového území našel jen fotbalisty v bílých dresech. Řekové se ale ještě musí bát, Nizozemsko zůstává u míče.
     
    45
    Promes si před pokutovým územím Řecka vyměnil míč se Sneijderem. První jmenovaný si dělal prostor ke střele, ale přes obrannou hradbu na hranici šestnáctky zakončit nedokázal.
     
    44
    Berghuis to přehnal s aktivitou v souboji o míč na půlící čáře a rukami poslal na trávník řeckého stopera. Hlavní rozhodčí mu okamžitě odpískal faul a daroval míč Řekům.
     
    43
    Holebas se hnal za vysokou přihrávkou na levou stranu. Krajní obránce Veltman k němu včas přistoupil a akrobatickým kopem mu míč odpálil do zámezí. Řekové budou vhazovat.
     
    42
    Mitroglou si převzal přihrávku do nohy, obtočil se kolem svého strážce a v rychlosti vypálil. Jeho projektil těsně nad zemí nabral opačnou rotaci a míč minul levou tyč domácí branky.
     
    41
    Tzavellas rozkmital své rychlé nohy podél postranní čáry. Levý obránce Řecka pospíchal za přihrávkou za obranu Nizozemska, ale brankář Zoet byl u míče dříve.
     
    40
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Na obou stranách vidíme velké množství nepřesných přihrávek. Řekové budou vhazovat na své polovině.
     
    39
    Samaris si zpracoval míč, zcela osamocený si jej posunul vpřed a z kroku vyslal dělovku těsně nad zemí. K jeho smůle byla střela hodně nepřesná. Brankář Zoet mohl zůstat v klidu.
     
    38
    Řekové rychle získali míč nazpátek a Mitroglou už znovu motal hlavy domácím obráncům. Stoper Bruma jej na polovině hřiště poslal na trávník. Hosté budou zahrávat přímý kop.
     
    37
    Mantalos operoval s balónem na pravé straně. Řecký křídelník se pustil mezi dvojici obránců Nizozemska, kde neměl šanci na úspěch. Holanďané mohou vyrazit vpřed.
     
    36
    Holanďané zahrávali rohový kop. Centr od rohového praporku se snesl přesně na hlavu připraveného obránce. Odražený míč ale sebral domácí záložník.
     
    35
    Holanďané se po inkasované brance vrátili ke hře ze začátku utkání a krátkými přihrávkami se snaží najít skulinku v obraně Řecka. Za centrem z levé strany se dral Janssen, ale obrana hostů byla pozorná.
    34. Krásná střela domácího kapitána
     
    34
    Krásný pokus domácího kapitána! Wesley Sneijder si navedl míč ve střední vzdálenosti a vypálil levačkou! Jeho rána jen těsně minula vzdálenější tyč!
     
    33
    Promes prodloužil míč do pokutového území. Za balónem spěchal Janssen, ale přes důrazného stopera se nedokázal uvolnit. Řekové budou rozehrávat ze své šestnáctky.
     
    32
    Nizozemsko zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč směřoval do shluku hlavičkářů. Obránci Řecka si našli cestu k míči a odpravili jej ven z pokutového území.
    30. Kostas MITROGLOU - 1:1
     
    30
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Řekové z tlaku vytěžili vyrovnávací branku! Kapitán Torosidis podpořil ofenzívu a centrem do pokutového území našel KOSTASE MITROGLOUA, jež z malého vápna hlavou rozvlnil síť!
     
    29
    Řekové se zbytečně zbavili balónu. Holebas se sice rozběhl podél postranní čáry, ale na příliš prudkou přihrávku neměl šanci dosáhnout.
     
    28
    Na hrací ploše zůstává ležet Wesley Sneijder. Kapitán Nizozemska se po souboji ve středu hřiště drží za levý kotník. Podle všeho ale bude schopen pokračovat.
     
    27
    Berghuis pospíchal za přihrávkou podél levé postranní čáry. V souboji s Manolasem si však pomohl nedovoleným způsobem a rozhodčí odpískal míč ve prospěch Řecka.
     
    26
    Holebas znovu spěchal vpřed po levé straně. Řecký záložník se ani tentokrát neprodral za zády nizozemské obrany a raději přihrál spoluhráči za sebou.
     
    25
    Hosté v posledních minutkách převzali aktivitu a nyní kralují na hřišti. Mitroglou si navedl míč na hranici pokutového území a vypálil levačkou. Jeho projektil ze záklonu skončil nad brankou.
     
    24
    Manolas hasil přihrávku za obranu Řecka. Hostující stoper si troufl na riskantní zpracování míče, ale těžký manévr zvládl a rozběhnutého Janssena nepustil do šance.
     
    23
    Hosté si vypracovali další kop od rohového praporku. Centr tentokrát letěl mezi značku pokutového kopu a hranici velkého vápna. Znovu se jej zmocnili jen obránci.
     
    22
    Z něj ale Řekové domácí branku neohrozili. Centrovaný míč našel jen hlavu připraveného obránce, který míč prodloužil do autu. Hosté zůstanou u balónu, nyní budou vhazovat.
    21. Fortounisova krásná střela
     
    21
    Nádherná střela! Fortounis se zpoza oblouku opřel do míče, jeho rána mířila pod břevno, ale brankář Zoet ji fantastickým zákrokem vyškrábl na rohový kop!
     
    20
    Wesley Sneijder se v pokutovém území Řecka opřel do odraženého míče a jeho dělovka z voleje prolétla vedle pravé tyče řecké branky!
     
    19
    Holebas obdržel přihrávku na levou stranu. Řecký záložník si však netroufl na individuální průnik a raději obrátil hru na obránce. Hosté nikam nespěchají.
     
    18
    Domácí se znovu drali vpřed. Berghuis chtěl procpat míč za obranu Řecka, ale jeden z hostujících stoperů přihrávku zachytil. Domácí se ale rychle vrátili k míči.
     
    17
    Berghuis se při návratu na svou polovinu dopustil nedovoleného zákroku. Řekové se po delší době dotknout míče, hosté budou rozehrávat z poloviny hřiště.
     
    16
    Holanďané jsou po vstřelené brance jasně lepším týmem a nyní kombinují na své polovině hřiště. Řekové nikterak nevysunují presink. Domácí jsou lepší.
    14. Georginio WIJNALDUM - 1:0
     
    14
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Berghuis si naběhl na přihrávku do pokutového území, nechal projet obránce a centrem před branku našel GEORGINIA WIJNALDUMA, jež z těsné blízkosti doklepl míč za čáru!
     
    13
    Střelou zpoza hranice pokutového území se prezentoval Wijnaldum. Rána domácího záložníka zamířila přesně do náruče brankáře Karnezise.
     
    12
    Řekové se vydali na polovinu soupeře, ale Mitrroglou nedostihl přihrávku za obranu. Nizozemsko může pokračovat do dalšího útoku. Probouzejí se fandové.
     
    11
    Berghuis si v pokutovém území chtěl zpracovat přihrávku z levé strany. K domácímu útočníkovi rychle přistoupil Manolas a Berghuis si pomohl nedovoleným způsobem.
     
    10
    Máme tady první žlutou kartu dnešního utkání! Za svůj faul na polovině hrací plochy ji viděl Kostas Manolas!
     
    9
    Fortounis se na polovině hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku. Rozhodčí okamžitě přisoudil míč domácímu Nizozemsku. Oranžoví jsou v úvodu aktivnější.
     
    8
    Wijnaldum rychlou kolmicí oslovil kapitána Sneijdera, jež se v pokutovém území prodral do zakončení. Jeho rána po zemi kolem obránce Karnezise nemohla vystrašit.
     
    7
    Úvod utkání je plný nepřesných přihrávek. Tzavellas chtěl přenést hru z levé strany přes šíři hřiště, ale jeho přihrávka zamířila pouze do zámezí. Holanďané budou vhazovat.
     
    6
    Do pokutového území Řecka přilétl vysoký centr z levé strany. Na malém vápně byl připraven kapitán Torosidis, který rybičkou odhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.
     
    5
    Řekové znovu rychle přišli o míč na polovině Nizozemska. Domácí si vyměnili míč na své polovině a rozjíždějí útok po levé straně. Řekové se ale rychle stáhli za balón.
     
    4
    Wijnaldum se protlačil do pokutového území z levého křídla. Nizozemský záložník chtěl zakončovat, ale obětavý obránce se mu položil pod nohy a odkopl mu balón.
     
    3
    Řekové se rychle zmocnili míče a vydali se na polovinu Nizozemska. Holebas operoval s míčem v pokutovém území, ale přes obránce nestačil zakončit.
     
    1
    Domácí se ihned po výkopu dostali do útoku. Nizozemcům se dokonce povedlo zakončit, avšak rána zpoza šestnáctky zamířila nad branku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před začátkem dnešního utkání zazní hymny obou zemí!
     
    Hlavní rozhodčí už přivádí aktéry dnešního souboje na hrací plochu. Nizozemsko bude hrát v oranžovém, Řekové zvolili bílou sadu dresů.
     
    Úvodní sestavy:

    Nizozemsko: Zoet – Veltman, Bruma Blind, Willems – Wijnaldum, Strootman, Sneijder (C) – Berghuis, Janssen, Promes
    Náhradníci: Janmaat, Vlaar, van Dijk, van Aanholt, Hendrix, Bazoer, Propper, de Jong, Klaassen, Narsingh, Dost, Stekelenburg, Cillesen

    Řecko: Karnezis – Torosidis (C), Manolas, Papastathopoulos, Tzavellas – Samaris, Maniatis – Mandalous, Fortounis, Holebas – Mitroglou
    Náhradníci: Kapino, Glykos, Bakasetas, Diamantakos, Gianniotas, Karelis, Oikonomou, Papadoupoulos, Petson, Stafylidis, Tziolis, Velios.
     
    Nizozemsko

    Holanďané si prošli obrovským zklamáním, když nepostoupili na evropský šampionát. V české kvalifikační skupině totiž obsadili až čtvrtou příčku za Tureckem. Holanďané proto dost obměnili tým a v posledním přípravném duelu si poradili s Rakouskem, které porazili 2:0. V úterý čeká Nizozemce kvalifikační duel ve Švédsku.
     
    Řecko

    Celek z Balkánu prožil v minulé kvalifikační fází na Mistrovství Evropy zklamání. Řekové se totiž do Francie nepodívali. Na posledním MS v Brazílii se ale Řekové prodrali ze skupiny a vypadli v osmifinále s Kostarikou. Poslední přípravný duel sehrálo Řecko v červnu letošního roku a v Austrálii zvítězilo 2:1! V úterý čeká Nizozemce duel na Gibraltaru.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z přátelského mezistátního utkání mezi Nizozemskem a Řeckem! Duel startuje ve 20:45 a k jeho sledování Vás zve Tomáš Kubečka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 14. Wijnaldum – 30. Mitroglou, 74. Gianniotas

    Karty:   75. Berghuis (NED) – 10. Manolas (GRE)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 20:8.
    Holandsko: Zoet – Veltman, Bruma, Blind, Willems (80. Dost) – Wijnaldum (72. Klaassen), Strootman (65. Propper), Sneijder (C) (65. Hendrix) – Berghuis, Janssen, Promes (72. Narsingh)
    Náhradníci: Janmaat, Vlaar, van Dijk, van Aanholt, Hendrix, Bazoer, Propper, de Jong, Klaassen, Narsingh, Dost, Stekelenburg, Cillesen

    Grécko: Karnezis (46. Kapino) – Torosidis (C) (46. Stafylidis), Manolas (46. Papadopoulos), Papastathopoulos, Tzavellas – Samaris, Maniatis – Mantalos (83. Karelis), Fortounis (56. Gianniotas), Holebas (46. Bakasetas) – Mitroglou
    Náhradníci: Kapino, Glykos, Bakasetas, Diamantakos, Gianniotas, Karelis, Oikonomou, Papadoupoulos, Petson, Stafylidis, Tziolis, Velios

    Rozhodca: Kalkavan