Česko – Arménsko 3:0 (kon.) | Nórsko – Bielorusko 0:1 (kon.) | Dánsko – Lichtenštajnsko 5:0 (kon.)
Turecko – Rusko 0:0 (kon.) | Nemecko – Fínsko 2:0 (kon.) | Írsko – Omán 4:0 (kon.)
koniec
Írsko
4:0 (3:0)
Omán
cz Streda 31.08.2016, 20:45 • Aviva Stadium (Dublin) • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    63. Jonathan WALTERS - 4:0
     
    63
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Irové jsou při chuti a svůj už tak pohodlný náskok ještě nevyšují! Příjemce přihrávky za obranu se stal JONATHAN WALTERS. Po jejím převzetí postupoval na vyběhnuvšího Al Rashidiho, kterého z levé strany oběhl a poté z mírného úhlu poslal balon do odkryté části brány kolem vracejícího se obránce.
    34. Jonathan WALTERS - 3:0
     
    34
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Náskok evropského mužstva je už třígólový! JONATHAN WALTERS si naskočil na nadýchaný centr Bradyho a kulatou zásilku odeslal na místo jejího určení, přesněji k pravé tyči.
    30. Robbie KEANE - 2:0
     
    30
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Teď už to žijící legendě vyšlo! ROBBIEMU KEANEOVI pristrčil míč do pokutového územi Walters a nestárnoucí Ir se opřel do míče co to šlo. Udělal dobře, protože Al Rashidi byl naprosto bez šance, jedovatou ránu zastavila až síť, která se napla pořádně!
    8. Robbie BRADY - 1:0
     
    8
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Evropané se ujímají vedení díky proměněné standardní situace. Ta byla rozehrána před hranicí pokutového území. Balon po přímé střele ROBBIEHO BRADYHO prolétl nad obrannou zdí a zamířil k pravé tyči. Zkoprnělý reprezentační gólman Ománu pak už jen mlčky mohl sledovat, jak míč končí v síti.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 8. Brady, 30. Keane, 34. Walters, 63. Walters

    Karty:   71. Wilson (IRL) – 50. Sheyadi (OMN)


    Írsko: Westwood (46. Randolph) – Christie, Wilson, Clark, Brady (46. Ward) – Whelan (46. Hendrick), Quinn (65. O'Dowda) – Long (46. McClean), Arter, Walters – Keane (57. Hoolahan)
    Náhradníci: O'Kane, Hoolahan, McClean, Murphy, Pearce, Meyler, Hendrick, McShane, Randolph, Rogers, Ward, Keogh, O'Dowda

    Omán: Al Rashidi – M. Mabrook (46. Mubarak), Amur, N. Mabrook, Rabah (57. Al Busaidi) – Al Hadhri (75. Al Shuaibi), Al-Yahyaei, Al Sheyadi, Saleh – Al Khaldi (57. Mohammed) – Al Muqbali (87. Salam)
    Náhradníci: Al Jabri, Al Yaqoobi, Kano, Mubarak, Al Musalami, Al Farsi, Al Amri, Al Habsi, Mohammed, Al Alawi, Said, Al Saadi