Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavľ – Omsk 3:2 (po pr.)
D. Moskva – Novokuzneck 5:0 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:6 (kon.) | HC Slovan – Soči sk 3:1 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Streda 31.08.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:36 Jevgenij GRAČJOV - 1:6
     
    56:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Situaci dva na jednoho sehráli hosté výborně. Kirill Urakov našel zcela volného JEVGENIJE GRAČJOVA, který si pohrál s gólmanem a poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Kirill Urakov, Maxim Osipov.
    54:35 Dmitrij SJOMIN - 1:5
     
    54:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Vladimír Galuzin našel volného SJOMINA DMITRIJE, který věděl, co má s kotoučem udělat. Další gól hostujícího celku. Asistence: Vladimir Galuzin.
    36:51 Colby GENOWAY - 1:4
     
    36:51
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Konečně se prosazují také domácí. Tvrdou střelou do středu branky dává gól COLBY GENOWAY, který překonal brankáře soupeře. Gólman Torpeda nebude mít čisté svědomí, toto se chytit dalo. Asistence: Derek Smith, Francis Paré.
    32:45 Sam LOFQUIST - 0:4
     
    32:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Při hře čtyři na čtyři se hostující celek dostává do vedení o čtyři branky. SAM LOFQUIST překonal domácího brankáře střelou na vzdálenější tyč.. Niko Hovinen nebude na svůj první zápas za tento tým vzpomínat rád. Asistence: Vladimir Galuzin, Alexej Potapov.
    26:00 Maxim OSIPOV - 0:3
     
    26:00
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře pět na tři. Domácí obrana na tento moment už byla krátká. Tvrdou střelou se od modré čáry prosazuje MAXIM OSIPOV. Asistence: Ivan Višněvskij, Vladimir Galuzin.
    18:35 Jevgenij MOZER - 0:2
     
    18:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení o dvě branky. Dorážkou z hranice brankoviště se mezi střelce zapisuje také JEVGENIJ MOZER. Tento gól ho asi hodně bolel, ale na to se historie neptá. Asistence: Vladimir Galuzin, Alexej Potapov.
    01:35 Gračjov Jevgenij - 0:1
     
    01:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po nenápadné akci se hosté dostávají do vedení. Niko Hovinen si prakticky nesáhl na kotouč a už inkasuje. JEVGENIJ GRAČJOV střelou od modré čáry prostřelil vše co mu v cestě stálo. Hostující celek se tak velmi rychle dostává do vedení. Domácí nejsou nyní vůbec ve snadné pozici.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 37. Co. Genoway (Smith, Paré) – 2. Gračjov, 19. Mozer (Galuzin, A. Potapov), 26. M. Osipov (I. Višněvskij, Galuzin), 33. Lofquist (Galuzin, A. Potapov), 55. D. Sjomin (Galuzin), 57. Gračjov (Urakov, M. Osipov)


    KHL Medveščak Záhreb: Hovinen (Taylor) – Bezina, Smith, Larkin, Sauve, Parlett, Katic, Bolduc – Morrisonn, Butler, Brulé – Hedberg, Paré, Mertl – McMillan, A. Giroux, Co. Genoway – Mahbod, Smejkal, Glumac.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – Jegoršev, I. Višněvskij, M. Osipov, Kalašnikov, Lofquist, Šulenin – A. Potapov, Frolov, Galuzin – D. Sjomin, Rasskazov, Mozer – Pettersson, Gračjov, Urakov – Kuljomin, Verjajev, Norman – Ashton, D. Žarkov.

    Rozhodca: Viktor Gashilov, Alexei Ravodin – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin