Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavľ – Omsk 3:2 (po pr.)
D. Moskva – Novokuzneck 5:0 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:6 (kon.) | HC Slovan – Soči sk 3:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
cz Streda 31.08.2016, 18:35 • VTB Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:18 Alexej SOPIN - 5:0
     
    53:18
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tento gól už uznán bude, Moskvané tak vedou o pět gólů! Parádní ťukes na jeden dotek odstartoval pasem na Osipova Robinson a první jmenovaný poté i díky teči Rybakova dostal kotouč k ALEXEJI SOPINOVI, jenž se z první nemýlil! Asistence: Alexandr Rybakov, Alexandr Osipov.
    34:25 Semjon KOKUJOV - 4:0
     
    34:25
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že už je rozhodnuto definitivně, domácí se totiž prosazují ve vlastním oslabení a už vedou o čtyři góly! Do rychlého protiútoku zamířil SEMJON KOKUJOV, který byl sice faulován, ale dorážka jeho vlastní střely si našla cestu za Birjukova! Asistence: Jakov Rylov.
    26:24 Alexej TĚREŠČENKO - 3:0
     
    26:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, Dinamo rázem vede už o tři góly! Maxim Karpov nabil na levý kruh napřaženému ALEXEJI TĚREŠČENKOVI, jehož přízemní rána příklepem se zastavila až v síti! Asistence: Maxim Karpov.
    24:48 Mat ROBINSON - 2:0
     
    24:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Zatímco přesilovky Novokuzněckých stály za starou bačkoru, domácí v početní výhodě dokázali udeřit! Sopin našel na modré napřaženého MATA ROBINSONA a ten přesnou ranou nedal Birjukovovi šanci! Asistence: Alexej Sopin.
    04:28 Jakov RYLOV - 1:0
     
    04:28
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Čekání na úvodní gól nakonec příliš dlouho netrvalo, favorit se rychle ujímá vedení! Ansel Galimov našel z rohu kluziště na levém kruhu volného JAKOVA RYLOVA, který se z voleje trefil přesně do šibenice! Asistence: Ansel Galimov, Arťom Fjodorov.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 5. Rylov (A. Galimov, Fjodorov), 25. Robinson (Sopin), 27. A. Těreščenko (Karpov), 35. Kokujov (Rylov), 54. Sopin (Rybakov, A. Osipov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – I. Nikulin, Rylov, Robinson, A. Osipov, Hietanen, Makljukov, Zajcev – A. Těreščenko, Tarasov, Karpov – Rybakov, Kokujov, Sopin – A. Galimov, Fjodorov, Šipov – Brjukvin, Birjukov, Vladimirov.
    Metallurg Novokuzneck: M. Birjukov (Karejev) – Kuklev, Ljamkin, Postnikov, Viksna, Vasilčenko, Tatalin, Arbuzov – Lebeděv, Zemčenko, K. Semjonov – Anisin, Blagoj, Vicharev – Jemec, Poliščuk, Komaristyj – S. Butuzov, Jazkov, A. Michejev – I. Musin.

    Rozhodca: Baluška, Cyplakov – Aljošin, Nestěrov

    Diváci: 6371