Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavľ – Omsk 3:2 (po pr.)
D. Moskva – Novokuzneck 5:0 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:6 (kon.) | HC Slovan – Soči sk 3:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
cz Streda 31.08.2016, 11:30 • Platinum Arena (kapacita 7100 míst) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    22:58 Jan KOLÁŘ - 3:1
     
    22:58
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení! Z pravého kruhu vypálil tvrdě Teemu Ramstedt, Nalimovi kotouč propadl za záda a jako první si ho všiml JAN KOLÁŘ, který číhal na dorážku! Asistence: Teemu Ramstedt a Maxim Kondratěv.
    21:17 Kirill KAPUSTIN - 2:1
     
    21:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Krátce po skončení početní výhody se ovšem domácí přeci jen prosazují! Po odražené střele se k puku dostal Tomáš Zohorna, který našel vedle sebe volného KIRILLA KAPUSTINA, jenž měl před sebou už prázdnou branku! Asistence: Tomáš Zohorna a Arťom Zub.
    16:55 Vladimir TKAČJOV - 1:1
     
    16:55
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru přeci jen využívají! Sigarjov předal puk k tyčce na Krasnoslobodceva, který parádní přihrávkou našel na druhé straně volného VLADIMIRA TKAČJOVA, kterému stačilo trefit odkrytou část branky! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev a Andrej Sigarjov.
    02:03 Kristian KUUSELA - 1:0
     
    02:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají velmi rychle vedení! Po vyhraném vhazování se k puku za brankou dostal Kirill Kapustin, rychlou přihrávkou našel zcela volného KRISTIANA KUUSELU, který prostřelil Nalimova! Asistence: Kirill Kapustin.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 3. Kuusela (Kapustin), 22. Kapustin (Zohorna, Zub), 23. Kolář (Ramstedt, Kondratěv) – 17. Tkačjov (Krasnoslobodcev, Sigarjov)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kondratěv, Kolář, Aťušov (C), Zub, Ljutov, Kosmačjov, Podzinš – Kuusela, Ramstedt, Kapustin – Ruděnkov, Zohorna, Klimenko – Litovčenko, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Pervušin, Taratuchin, Ugarov – Zaseda.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum (C), Gavrilenko, Koněv, Glazkov, Mnacjan, Iljin – Tkačjov, Sigarjov, A. Kuzněcov – Kazakov, Gorškov, Sajustov – Mamin, Lugin, Alexandrov – Makarenko, K. Voronin, Krasnoslobodcev – J. Jakovlev.

    Rozhodca: Bukin, Odins – Zakharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 7000