Jugra Chanty-Mansijsk – Ufa 2:3 (kon.) | Čerepovec – Togliatti 3:4 (3:4 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižnekamsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:6 (1:2 po s.n.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Utorok 30.08.2016, 16:00 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:32 Denis KULJAŠ - 2:3
     
    50:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostům stačila minuta na to, aby otočili skóre! Bodrov posunul puk na modrou čáru, kde byl DENIS KULJAŠ, jehož dělovka skončila až v síti! Přestože měl Fokin volný výhled, tak lapačkou na kotouč nedosáhl. Asistence: Jevgenij Bodrov.
    49:34 Igor GRIGORENKO - 2:2
     
    49:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Takhle pálí kapitán! Před brankou se dostal k puku IGOR GRIGORENKO a zblízka ho poslal přesně k bližší tyčce domácí svatyně – 2:2. Asistence: Sami Lepistö.
    31:00 Pavel MEDVEDĚV - 2:1
     
    31:00
    Jugra právě vstřelila branku!
    Z brejku udeřila Jugra a byli u toho stejní hráči, kteří se postarali i o první domácí zásah! Přečíslení 2 na 1 řešil Roman Ljudučin střelou, kterou Svedberg betonem vyrazil jen k PAVLOVI MEDVEDĚVOVI a ten kotouč bekhendem zametl do odkryté klece. Asistence: Roman Ljudučin.
    28:59 Zachar ARZAMASCEV - 1:1
     
    28:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté početní výhodu přeci jen využili a vyrovnávají na 1:1! Byl to velmi podobný gól, jaký vstřelila i Jugra. Anton Lazarev si stáhl puk mezi kruhy a nahrál před branku ZACHAROVI ARZAMASCEVOVI, který přízemní ranou překonal přesouvajícího se Fokina. Asistence: Anton Lazarev a Kirill Kaprizov.
    22:41 Pavel MEDVEDĚV - 1:0
     
    22:41
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí početní výhodu využívají a ujímají se tak vedení! Roman Ljudučin to udělal parádně, když už mohl z mezikruží střílet, ale místo toho ještě nezištně nahrál PAVLOVI MEDVEDĚVOVI, který pálil do odkryté klece. Svedberg byl v tu chvíli vyšachován. Asistence: Roman Ljudučin.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 23. P. Medveděv (Ljudučin), 31. P. Medveděv (Ljudučin) – 29. Arzamascev (A. Lazarev, Kaprizov), 50. I. Grigorenko (Lepistö), 51. Kuljaš (J. Bodrov)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Šaryčenkov) – Želdakov, Valentěnko, S. Gusev, Pogorišnyj, Šulakov, Ugolnikov – Bortnikov, Kurjanov, Panov (C) – Varfolomejev, Lapenkov, Gorbunov – K. Majorov, P. Medveděv, Ljudučin – D. Chlystov, Akmaldinov, Ankudinov – Koževnikov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Kornějev, Lepistö, Kuljaš, Loginov, Gončarov, D. Bodrov, Arzamascev, D. Vorobjov – Omark, Engqvist, Hartikainen – I. Grigorenko (C), Lisin, Chripunov – Něstěrov, I. Makarov, J. Bodrov – A. Lazarev, Vorobjov, Kaprizov.

    Rozhodca: Gusev, Jeřábek – Sivov, Šeljanin