Jugra Chanty-Mansijsk – Ufa 2:3 (kon.) | Čerepovec – Togliatti 3:4 (3:4 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižnekamsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:6 (1:2 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Utorok 30.08.2016, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:06
    Greg Scott (MOS) půjde pykat za držení hole, Neftěchimik tak bude mít možnost vstřelit alespoň čestný gól v přesilové hře.
     
    37:55
    A hosté navíc půjdou do čtyř. Nikita Dvurečenskij (NIZ) až příliš vehementně osekával gólmana Fastha, a to i po přerušení hry, a tak neměli sudí jinou možnost, než známého cestovatele poslat za katr.
     
    35:42
    Výhoda je u konce. S vyloučeními se v posledních minutách roztrhl pytel, dalším potrestaným je Kirill Ljamin (NIZ), jenž půjde pykat za držení.
     
    32:48
    V početní převaze si zahrají i hosté, za katr totiž poputuje Nikita Kvartaľnov (MOS), jenž se provinil držením protihráče.
     
    29:25
    Pět na tři! Jevgenij Rjasenskij (NIZ) ve středním pásmu naprosto zbytečně podrazil jednoho z domácích hráčů a půjde za to pykat.
     
    27:57
    Přesilovku si zahrají i domácí, Sergej Koňkov (NIZ) stráví další dvě minuty na trestné lavici za sekání.
     
    24:40
    Neftěchimik si zahraje přesilovku, za naprosto zbytečné hákování putuje za katr Denis Denisov.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 30. Blažievskij (Ožiganov), 37. Holloway (Enlund, K. Petrov), 40. Holloway (K. Petrov, Světlakov), 45. Denisov (Kiselevič) – 57. Polygalov (An. Sergejev, D. Makarov)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Denisov, Ožiganov, Naumenkov, Ar. Sergejev, Kiselevič, Pivcakin, Blažievskij – Tělegin, Scott, Mamin – Andronov, V. Žarkov, Enlund – K. Petrov, Holloway, Světlakov – Korotkov, Stoljarov, Kvartaľnov – Kaštanov.
    Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen (Lisutin) – Rjasenskij, An. Sergejev, Ogurcov, Berezin, Ščitov, Ljamin, Bryncev – Sallinen, Gynge, Sexton – Polygalov, Kabanov, Koňkov – D. Makarov, K. Makarov, Zdunov – Kulikov, Chajrullin, Dvurečenskij.

    Rozhodca: Bělov, Fraňo (CZE) – Badyl, Sazonov