KHL
Chabarovsk – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 2:3 (kon.)
Záhreb – Soči 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Novgorod sk 7:4 (kon.)
koniec po predl.
KHL Medveščak Záhreb
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
HK Soči
cz Pondelok 29.08.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:04 Shaone MORRISONN - 3:2
     
    62:04
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec rozhodují toto prodloužení. McMillan našel před brankou úplně volného SHAONEHO MORRISONNA, který z pravé strany dokázal najít volnou skulinku v Šikinově svatyni a ukončuje tento zápas. Asistence: Brandon McMillan, Edwin Hedberg.
    46:14 Ben MAXWELL - 2:2
     
    46:14
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté svou početní výhodu pěti proti třem využívají těsně před koncem. BEN MAXWELL dostal přesnou přihrávku na pravý kruh, odkud dokázal prostřelit Taylora. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Navíc mají hosté ještě k dispozici zbytek klasické přesilové hry. Asistence: André Petersson, Oscar Fantenberg.
    Colby GENOWAY - 2:1
     
    27:06
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. COLBY GENOWAY dostal přesný pas do prostoru pravého kruhu, odkud bez přípravy vypálil. A svou střelou vymetl pavučiny v hostující síti. Záhřeb tak strhává vedení na svou stranu. Asistence: Francis Paré, Derek Smith.
    22:02 Mark KATIC - 1:1
     
    22:02
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté už byli sice v plném počtu, ale nakonec se domácí dočkali srovnání stavu skóre. MARK KATIC si nabruslil ze středního pásma do toho útočného a poté svou střelou z levé strany propálil Šikina. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Goran Bezina, Bobby Butler.
    07:26 Ilja KRIKUNOV - 0:1
     
    07:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    A hosté svou početní výhodu využívají velmi brzy. ILJA KRIKUNOV se ocitl na levém kruhu, a ač byl osekáván domácím hráčem, dostal se ke střele, která z tohoto prostoru proplachtila za záda domácího Taylora. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: André Petersson, Igor Ignatuškin.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 23. Katic (Bezina, Butler), 28. Co. Genoway (Paré, Smith), 63. Morrisonn (McMillan, Hedberg) – 8. Krikunov (Petersson, Ignatuškin), 47. Maxwell (Petersson, Fantenberg)


    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Katic, Smith, Bezina, Larkin, Sauve, Bolduc – Butler, Brulé, Morrisonn – McMillan, Mertl, Paré – Co. Genoway, Mahbod, A. Giroux – Glumac (C), Smejkal, Hedberg.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Mamkin, Mamašev, Pedan, Fantenberg, Gorochov, Děrljuk – Ščegolkov, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Dělnov, O'Dell, Padakin – Tolpeko, Tomilin, Levickij.

    Rozhodca: Gašilov, Soin – Sirotkin, Metalnikov

    Diváci: 5890