Jablonec – Bohemians 4:1 (kon.) | Liberec – Příbram 4:2 (kon.) | Sparta Praha – Dukla Praha 3:3 (kon.)
Karviná – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
3:3 (2:1)
FK Dukla Praha
cz Pondelok 29.08.2016, 13:00 • TC Sparta, Vaníčkova • Juniorská liga (CZ) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. David ŠIMEK - 3:3
     
    90+3
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už v nastaveném čase Sparta čelila rohovému kopu, který neubránila a s největší pravděpodobností tak přišla o vítězství. Štorc vyběhl proti centru ve snaze míč vyboxovat, ale přehlavičkoval ho DAVID ŠIMEK, jehož vyrovnávací trefa rozradostněla nejen jeho samotného, nýbrž celý mančaft Dukly.
     
    70
    Velice rušno bylo také na opačné straně, kde si musel oddechnout Štorc. Ve vápně se totiž zjevil nikým neobsazený hráč, který však vyrovnání odmítl, když v tutové šanci trestuhodně poslal balon nad břevno.
     
    67
    Řepovi teď muselo pořádně zalehnout v uších, protože po razantní střele se za jeho zády rozezvučela levá tyč!
    66. Vojtěch BRABENEC - 3:2
     
    66
    Dukla právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH BRABENEC svým druhým gólem v utkání znovu vrátil Duklu do zápasu, když vsítil kontaktní gól. Obranou Sparty zapomenutý úspěšný střelec si uvnitř pokutového území naběhl na centrovaný balon z rohového kopu, který usměrnil k pravé konstrukci brány.
     
    65
    Naopak gólovou příležitost si vytvořila Dukla! Její útočník se objevil v ideální palebné pozici a jeho jedovku z penaltového puntíku zneškodnil na správném místě stojící obránce.
    58. Filip CÍSAŘOVSKÝ - 3:1
     
    58
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta exekuci standardní situace opravdu zužitkovala, čímž svému městskému rivalovi odskočila na rozdíl dvou gólů! Podle očekávání byla FILIPEM CÍSAŘOVSKÝM vyprodukována přímá a především nechytatelná střela, jež zamířila kolem obranné zdi do pravé části brány.
     
    38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Fotbalistům hostujícího klubu se povedlo vsítit kontaktní gól a vrátili se tak do zápasu. VOJTĚCH BRABENEC ukázal obráncům Sparty svá záda a pelášil na Štorce, jehož pokořil dokonale provedeným lobem.
    32. David SURMAJ - 2:0
     
    32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už ale brankář Dukly tolik štěstí neměl a podruhé kapituloval. Na prudký centr z rohového kopu si totiž u bližší tyče naběhl DAVID SURMAJ a tečí trefil odkrytý kout brány.
     
    31
    Sparta si vytvořila obrovskou šanci! Táhla totiž útok, který hosté přibrzdili jen za cenu faulu. Při signalizované výhodě však ofenzivní práce domácího klubu pokračovala dál a činit se musel Řepa, jenž razantní střelu z hranice pokutového území vyrazil nad horní konstrukci své svatyně.
     
    10
    Záhy mohlo být vyrovnáno! Po centru z rohového kopu se odražený balon dostal na hranici šestnáctky, odkud byla vyprodukována jedovatá rána, která Štorcovi vyprášila rukavice.
    7. Filip CÍSAŘOVSKÝ - 1:0
     
    7
    Sparta právě vstřelila branku!
    Favorizovaný celek se ujal vedení díky proměněnému pokutovému kopu, jehož úspěšným exekutorem se stal FILIP CÍSAŘOVSKÝ.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 7. Císařovský (pen.), 32. Surmaj, 58. Císařovský – 38. Brabenec, 66. Brabenec, 90+3. Šimek


    AC Sparta Praha: Štorc – Kadlec (K), Sváta, Vrána, Palečko, Cabadaj (77. Penc), Špaček (68. Eichler), Císařovský (70. Čmelík), Matoušek (90. Pavlík), Rajmon (53. Kitanovič), Surmaj
    Náhradníci: Čtvrtečka – Pavlík, Penc, Kitanovič, Čmelík, Wala, Eichler. Trenér: Michal Horňák

    FK Dukla Praha: Řepa – Preisler, Šimek, Stýblo (46. Hájek), Luong, Brejcha, Bezpalec (K), Kozel, Brabenec, Vopat (75. Vlček), Šahini (58. Gábor)
    Náhradníci: Czehowsky – Gábor, Hájek, Kaník, Vlček. Trenér: Jaroslav Hynek

    Rozhodca: Rejžek – Urban, Kožár

    Diváci: 150