Česko – Rusko 2:5 (kon.)
koniec
Česko
2:5 (0:3, 1:1, 1:1)
Rusko
cz Nedeľa 28.08.2016, 12:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    53:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už tenhle souboj vyhrála ruská útočnice, která přibližuje svůj tým na dosah vítězství. Zblokovaný puk od Širokovové dorážela ze strany MARIA LOBUROVÁ a jak se Jandová přesouvala, nechala místečko mezi betony, kam kotouč přesně zapadl – 2:5. Asistence: Olga Širokovová.
     
    48:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to gól a ještě žijeme, česká reprezentace po sérii oslabení znovu dává branku naděje! Po vyhraném buly vzala puk Tereza Karlecová a zpoza brány našla ŠARLOTU TOMASCO. Ta předvedla na hraně brankoviště velký důraz, přitom už padala k ledu. I tak zvládla dotlačit puk za čáru – 2:4! Asistence: Tereza Karlecová.
     
    37:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ojedinělý faul nás bohužel přišel příliš draho, Rusky znovu odskakují na rozdíl tří branek a naše snaha ve druhé třetině přichází vniveč. Ztečovanou střelu Zubokové nestačila Jandová přikrýt a MARIA LOBUROVÁ pod jejím tělem dotlačila puk do sítě – 1:4. Asistence: Darja Zuboková.
     
    29:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak konečně to vyšlo a dvě sekundy před koncem přesilovky je tady první gól, který jsme strašně moc potřebovali! O rozdílový okamžik se parádní křižnou přihrávkou postarala Adéla Škrdlová, která našla Šarlotu Tomasco. Její střelu dorazila do prázdné bránky TEREZA KARLECOVÁ a je to 1:3! Asistence: Šarlota Tomasco.
     
    12:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ovšem realita je bohužel opačná, sborná po přesilovce navyšuje svůj náskok a s našimi akciemi to nevypadá dobře. OLGA ŠIROKOVOVÁ si už ve středním pásmu obhodila několik hráček o mantinel a ujela do přečíslení dvou proti jedné. Řešila ho sama a Jandovou propálila mezi betony – 0:3. Asistence: Alena Chaustovová.
     
    02:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruská zdržovací taktika při nástupu na zápas bohužel zafungovala "dokonale" a okamžitě inkasujeme podruhé. Dorofejevová poslala puk zpoza brankové čáry před Jandovou, kde byla nejdůraznější DARJA BELOGLAZOVOVÁ, jež protlačila puk skrz výstroj naší gólmanky – 0:2. Asistence: Margarita Dorofejevová.
     
    01:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Špatný začátek, už od druhé minuty budeme muset dohánět manko. Rusky znovu udeřily z osvědčeného protiútoku, za zády naši obrany zůstaly rovnou dvě. ALENA STAROVOJTOVOÁ ho vyřešila individuálně a je to 0:1. Asistence: Alena Chaustovová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 30. Karlecová (Tomasco), 49. Tomasco (Karlecová) – 2. Starovojtovová (Chaustovová), 3. Beloglazovová (Dorofejevová), 13. Širokovová (Chaustovová), 38. Loburová (Zuboková), 54. Loburová (Širokovová)


    Česko: Jandová (Juřicová) – Martinů, Vozdecká, Škrdlová, Zachová, Jandušíková, Krejníková, Cornová, Šmajdová – Lerchová "C", Mlýnková, Dýcková – Karlecová, Hornická, Tomasco – Lorencová, Zrnová, Machalová – S. Halounová, Kolářová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (Treťjaková) – Zuboková, Chaustovová, Garipovová, Bobrovová, Gončarovová, Savoninová, Suzakovová – Loburová, Starovojtovová, Širokovová – Beloglazovová "C", Dorofejevová, Alexandrovová – Serovová, Budanovová, Kulaginová – Zubkovová, Čebotarová. Trenér: Jevgenij Bobariko.

    Rozhodca: Malá – Dopitová, Novotná.