CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavľ – Sparta Praha 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta Praha – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Sobota 27.08.2016, 15:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup • O umiestnenie
Partner:
     
    55:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyšské mužstvo se raduje z pátého zásahu a zřejmě definitivně rozhoduje o tom, že si zahraje o páté místo. Grundmanis uvolnil před brankou BERTSE RUDZITISE, a ten našel mezírku mezi Bednářovými betony – 5:2! Asistence: Elvis Grundmanis.
     
    52:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Jenomže stejně jako ve druhé třetině také nyní Karlovy Vary po vstřelené brance okamžitě inkasují! Tentokrát si nechaly ujet ALEKSANDRSE BIŠKINSE, jenž si povodil Bednáře a našel místo mezi jeho betonem a tyčkou. Nádherný gól – 4:2! Bez asistence.
     
    52:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie je zpět v kontaktu! Benda pronikl po levé straně až za branku Bruverise a přihrál pod sebe ADAMU KŘEMENOVI. Kapitán energetiků prostřelil brankáře Rigy, zaznamenal druhý gól v zápase a celkově třetí v dnešním dni – 3:2! Asistence: Vít Benda.
     
    36:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Jenže místo vyrovnávací branky odskakuje Dinamo zpět do dvoubrankového vedení! Polcs vysunul do úniku ALEKSANDRSE BIŠKINSE, jenž si položil Bednáře a bezpečně zametl kotouč do prázdné branky! Dinamo se prosadilo v oslabení – 3:1! Asistence: Rudolfs Polcs, Ralfs Vilcinš.
     
    35:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve hře čtyři na čtyři se bleskově prosazují Karlovy Vary a snižují ztrátu! Novotný nahodil puk z rohu před branku a ADAM KŘEMEN dnes jako první překonal Bruverise v rižské brance – 2:1! Asistence: David Novotný.
     
    21:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je výborný nástup lotyšského týmu do druhého dějství! Dinamo zakombinovalo na levé straně, Milbergs přihrál na střelu RUDOLFSI POLCSOVI, a ten svou ranou vymetl horní růžek – 2:0! Asistence: Italo Milbergs.
     
    13:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo jde v první třetině zaslouženě do vedení! Riga byla nastěhována před brankou Bednáře a Biškins přihrál od mantinelu na modrou čáru ARTURSI BRIKMANISOVI. Rižský obránce napřáhl k tvrdé střele a puk od levé tyčky zapadl do branky – 1:0! Asistence: Aleksandrs Biškins, Rudolf Polcs.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 14. Brikmanis (Biškins, Polcs), 22. Polcs (Milbergs), 37. Biškins (Polcs, Vilcinš), 53. Biškins, 56. Rudzitis (Grundmanis) – 36. Křemen (Novotný), 53. Křemen (Benda)


    HC Dinamo Riga: Bruveris (Šilovs) – Beločickis, Barovskis, Milbergs (C), Lininš, Mežnieks, Matejko, Rudzajs, Vilcinš, Topolevs, Brikmanis – Berzinš, P. Marcinkevičs, D. Marcinkevičs, Prohorenko, Polcs, Grundmanis, Ansons, Korkuss, Rudzitis, Jelinskis, Biškins, Geldners.
    Trenér: Juris Ozols.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Horák) – Benda, Branný, Horváth, Kosina, Kursa, Pohanka, Tureček, Stejskal – Jiskra, Křemen (C), Mašek, Novotný, Korčmaroš, Rozhon, Zdeněk, Bílek, Bokštefel, Karbulka, Mareček, Matoušek. Trenér: Jiří Kovka.

    Rozhodca: René Libiger – Daniel Majetný, Daniel Mareček

    Diváci: 30