Tottenham – Liverpool 1:1 (kon.) | Chelsea – Burnley 3:0 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 1:1 (kon.)
Everton – Stoke City 1:0 (kon.) | Leicester – Swansea 2:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Watford – Arsenal 1:3 (kon.) | Hull City – Manchester United 0:1 (kon.)
koniec
Chelsea FC
3:0 (2:0)
Burnley FC
Sobota 27.08.2016, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme sledovali podobný obraz hry ako tomu bolo v prvom polčase, aj keď hostia dokázali miestami na chvíľu ožiť. Chelsea však úspešne kontrolovala priebeh druhého polčasu, hrala naďalej aktívne a podarilo sa jej v závere zápasu streliť aj tretí gól zásluhou Mosesa. Zrodilo sa tak zaslúžené víťazstvo domácich 3:0!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (17:53:28)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Samotný záver zápasu sa však už len dohráva, zrejme nás už nič zaujímavé nečaká, skôr čakáme na hvizd hlavného rozhodcu Marka Clattenburga, ktorý ukončí tento zápas.
     
    90+1
    Nastavený čas je 3 minúty!
     
    90
    Žltú kartu dostáva James Tarkowski (Burnley FC).
    89. Victor Moses (CHE) - 3:0
     
    89
    Chelsea dala gól!

    Domácim sa podarilo pridať napokon ešte aj tretí gól v tomto zápase a len tak potvrdzujú svoje zaslúžené víťazstvo! V závere zápasu sa domáci dostali na útočnú polovičku, z ľavej strany prišiel center od Pedra, ktorý našiel v pokutovom území VICTORA MOSESA a ten pohodlne skóruje na 3:0!
     
    88
    Je tomu naozaj tak, pri lopte sú aj naďalej domáci futbalisti a pohodlne kontrolujú záver tohto zápasu. Hostia sú na svojej polovičke a musia sa len brániť.
     
    87
    Rohový kop priniesol napokon strelu Batshuayiho, tá však bola nepresná a tesne minula bránu Burnley. Domáci sa už budú zrejme snažiť bezpečne kontrolovať samotný záver tohto zápasu.
     
    86
    Chelsea napokon prenikla pred pokutové územie hostí a po aktivite nového muža na trávniku Pedra získava rohový kop.
     
    85
    Domácim sa však darí postupne sa dostávať aj na svoju útočnú polovičku, hostia však bránia teraz výborne a domácich do ničoho nepúšťajú.
     
    84
    Pri lopte je však aj naďalej celok domácich futbalistov, ktorí sa však nemajú kam ponáhľať a pohodlne kombinujú na svojej polovičke. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého do konca zápasu dočkáme.
     
    83
    Teraz sme mali možnosť sledovať útočné ťaženie dvoch nových mužoch na ihrisku. Moses predlžoval loptu na Batshuayiho, ten si ju však nedokázal ideálne spracovať.
     
    82
    Z ihriska tak zišiel aj autor prvého gólu tohto zápasu Hazard. Dokonca zápasu ostáva už len nejakých 8 minút plus možný nastavený čas. Veľa minút sa však zrejme nastavovať nebude.
     
    81
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Pedro.
     
    80
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Diego Costa, prichádza Michy Batshuayi.
     
    79
    Domáci tréner chystá ďalšie striedanie, bude to hneď dvojnásobné. V týchto chvíľach sa tak hra častejšie prerušuje.
     
    78
    Boli sme svedkami prvého striedania v domácim tíme, z ihriska išiel dole autor druhého a zatiaľ posledného gólu v tomto zápase. Pomaly sa nám blíži záverečná časť tohto zápasu.
     
    77
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Willian, prichádza Victor Moses.
     
    75
    A opäť hostia zahrávali rohový kop! Courtois však zasiahol následne úspešne a tak si domáci tím vydýchol. Nuž, zrejme to ešte domáci napokon nebudú mať také ľahké do konca zápasu ako sa zdalo.
     
    74
    Burnley v posledných chvíľach výrazne ožíva a domáci tím sa teraz musí sústrediť na prácu v defenzíve. Zvláda to však výborne a bez problémov ubránil aj ďalší rohový kop hostí.
     
    73
    Nevídaná situácia v tomto zápase, hostia zahrávali dva rohové kopy po sebe, avšak pre domácich to žiadne veľké nebezpečenstvo neznamenalo.
     
    72
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Dean Marney, prichádza James Tarkowski.
     
    71
    Tréner hostí pripravuje svoje posledné tretie striedanie v tomto zápase. Domáci tréner zatiaľ nestriedal ani raz.
     
    70
    Domáci futbalisti však musia často zakladať svoje útoky až zo svojej polovičky, pretože hostia odkopávajú lopty ďaleko do bezpečia. Chelsea to však určite nevadí, loptu má aj naďalej pod svojou kontrolou.
     
    69
    Burnley sa však musí aj naďalej brániť, domáci sú častejšie pri lopte a neustále útočia. Zrejme je tak už o osude tohto zápasu rozhodnuté, musel by sa stať malý zázrak aby to domáci nedotiahli do víťazného konca.
     
    68
    Domáci celok si však rýchlo vybojoval loptu na svoje kopačky a v zakončení sa opäť ocitol Costa, táto jeho strela však napokon domácim futbalistom nič nepriniesla.
     
    67
    Rohový kop napokon žiadne veľké nebezpečenstvo pre hostí neznamenalo, avšak hlavička Cahilla len tesne minula bránu hostí.
     
    66
    Napokon sa domácim futbalistom podarilo preniknúť na útočnú polovičku, ku strele sa následne dostal Costa a vybojoval pre svoj tím ďalší rohový kop.
     
    65
    Pri lopte sú tak už opäť domáci futbalisti, ktorý zatiaľ kombinujú len na svojej polovičke. Hostia sa však musia mať na pozore a čakať, čo si na nich domáci celok vymyslí.
     
    64
    V zápätí však prišla ďalšia útočná akcia hostí, nový muž na ihrisku Gudmundsson však v rozhodujúcej chvíli nedokázal presne prihrať.
     
    63
    O slovo sa teraz po veľmi dlhej dobe prihlásili aj hostia, Courtois však center hostí bez problémov zachytil do svojich rukavíc. Brankár domácich sa zatiaľ v tomto zápase musí nudiť.
     
    62
    Ani táto strela Hazarda gólom nekončí! Domáci futbalista sa po krásnej akcii dostal v pokutovom území ku strele na bránu hostí, brankár domácich Heaton však vytiahol ďalší výborný zákrok!
     
    61
    Netrvalo dlho a hostia si opäť poriadne vydýchli, Ivanović nebezpečne centroval do pokutového územia Burnley, našťastie pre hostí Oscar loptu nezachytil.
     
    60
    Sledovali sme teraz rohový kop domáceho mužstva, po ňom sa do zakončenia dostal Hazard, bránu hostí však svojou strelou minul. Dnes je domáci futbalista Hazard veľmi aktívny a svoj druhý gól by si určite zaslúžil.
     
    59
    Lopta je aj naďalej na kopačkách domácich futbalistoch, ktorí sa tlačia čoraz viac častejšie do útoku a tak sa hostia musia len brániť. Ak to takto bude pokračovať ďalej, o víťazovi nemôže byť pochýb.
     
    58
    Tréner hostí siahol hneď ku dvojnásobnému striedaniu, domáci celok dostáva hostí opäť pod tlak a tak tréner hostí na to reaguje najlepšie ako sa len dá a to výmenou hráčov.
     
    57
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Steven Defour, prichádza Aiden O'Neill.
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Scott Arfield, prichádza Johann Gudmundsson.
    56.
     
    56
    Domáci boli teraz blízko ku ďalšiemu gólu v sieti svojho dnešného súpera Burnley! Chelsea zahrávala rohový kop, po ňom sa do nebezpečného zakončenia dostal Hazard. Túto strelu brankár hostí len vyrazil pred seba, do zakončenia sa následne tlačil Terry, nedokázal však loptu zasiahnuť!
     
    55
    Netrvalo dlho a sledovali sme opäť útok domácich futbalistov. Matić centroval do pokutového územia, loptu sa snažil prebrať Costa, avšak nepodarilo sa mu to.
     
    55
    Chelsea sa však teraz prezentovala rýchlym protiútokom, Hazard potiahol loptu pred pokutové územie hostí a následne aj odcentroval, obrana hostí si však s touto situáciu bez problém poradila.
     
    54
    Hostia sa však dostávajú do útočných akcií, to sme v prvom polčase možnosť vidieť nemali. Domáci celok je však na pozore a útočné akcie svojho dnešného súpera zatiaľ vždy dobre pokryje.
     
    53
    Domáci sa dostali do rýchleho útoku, v pokutovom území získal loptu Matić, ten ju následne posunul na Costu, s jeho zakončením však napokon brankár hostí problém nemal!
     
    52
    Avšak zdá sa, že opäť budeme svedkami väčšej aktivity domácich, tak ako tomu bolo aj v prvom polčase. Chelsea je opäť častejšie pri lopte a snaží sa útočiť.
     
    51
    Chelsea zahrávala nebezpečný priamy kop z hranice pokutového územia! K jeho exekúcii sa napokon postavil Willian, jeho strela však išla len vysoko nad bránu hostí!
     
    50
    Žltú kartu dostáva Michael Keane (Burnley FC).
     
    49
    Lopta sa však od úvodu druhého polčasu strieda zo strany na stranu, zdá sa, že hostia to ešte nezabalili a snažia sa zakladať útočné akcie. Domáci im však veľa priestoru neposkytujú.
     
    48
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, avšak nikam sa neponáhľajú a skôr kombinujú na svojej polovičke. Uvidíme, aký obraz hry nám druhý polčas prinesie.
     
    47
    Hostia na nič nečakajú a teraz sa snažili ihneď zaútočiť. Napokon sa im to aj podarilo, avšak následná strela Marneyho smerovala len vysoko nad bránu domácich.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol, výkop patril teraz hosťom, ktorí musia doťahovať manko dvoch gólov. Oba tímy vstupujú do druhého polčasu bez zmien v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa nám prvý polčas tohto zápasu, v ňom jasne dominovali domáci futbalisti a zaslúžene vyhrávajú 2:0 po góloch Hazarda a Williana. Hostia okrem jedného útočného výpadu na konci prvého polčasu prakticky nič neukázali, zatiaľ čo domáci sa dostávali do jednej útočnej akcie za druhou.

    Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas, ten by sa mal začať približne o 17:02!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Nastavený čas je 1 minúta!
     
    44
    Žltú kartu dostáva Branislav Ivanović (Chelsea FC).
     
    43
    No a hostia predsa len ešte domácim pohrozili pred koncom prvého polčasu! Burnley sa dostalo pred pokutové územie domácich, loptu získal Arfield, jeho následná strela len tesne minula bránu domácich. Bola to vôbec prvá šanca hostí v prvom polčase.
     
    42
    Domáci pridali napokon zaslúžený druhý gól a približujú sa tak ku víťazstvu v tomto zápase. Hostia však budú mať k dispozícii ešte celý druhý polčas, budú však musieť začať viacej útočiť.
    41. Willian (CHE) - 2:0
     
    41
    Chelsea dala gól!

    Napokon predsa len ešte do polčasu prišiel druhý gól domácich futbalistov a tak sa ujímajú vedenia 2:0! V pokutovom území hostí sa ku lopte dostal WILLIAN, ktorý nevymýšľal a vypálil na bránu hostí, lopta napokon padla do siete!
     
    39
    Chelsea to teraz skúšala rýchlou útočnou akciou po pravej strane, lopta však napokon našla len obrancov hostí. Burnely si však loptu dlho neužila, pretože ju opäť majú domáci futbalisti.
     
    38
    Tak sme sa vrátili opäť ku nedávnemu obrazu hry, keď loptu majú na svojich kopačkách domáci a hostia sa musia len brániť. Pomaly tu bude koniec prvého polčasu, dočkáme sa ešte niečoho zaujímavého ?
     
    37
    Domáci teraz boli blízko ku druhému gólu v sieti hostí! Po peknej kombinácii sa ku strele dostal Costa, jeho pokus však našiel len pozorného brankára hostí Heatona. Ten keby stál o kúsok inde, zrejme by mal s touto strelou problémy.
     
    36
    Napokon sa predsa len domáci celok dostal do zakončenia, Hazardovu strelu však obrana hostí zblokovala do bezpečia. Chelsea však na útočnej polovičke ešte ostane.
     
    35
    Opäť sa však ku lopte dostávajú domáci futbalisti a hostia sa rýchlo sťahujú späť na svoju polovičku. Sledujeme tak ďalšiu aktivitu domácich, ale dlhšie sme nemali možnosť vidieť nejakú tú šancu.
     
    34
    Postupnými prihrávkami sa však darí hosťom prechádzať aj na útočnú polovičku, ale zatiaľ sa do zakončenia na bránu domácich nedostali. Pomaly sa blíži záver prvého polčasu, hostia mierne ožili.
     
    33
    Domácim však rýchly prechod do útoku nevyšiel a loptu tak majú hostia. Po dlhšej dobe tak vidíme aj kombináciu futbalistov Burnley, tá sa však odohráva len na ich polovičke.
     
    32
    Burnley sa po veľmi dlhej dobe dostalo zásluhou priameho kopu na útočnú polovičku, s loptou tam však nič zvláštneho vymyslieť nedokázalo a tak už opäť útočia domáci.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Oscar (Chelsea FC).
     
    30
    Ivanović rozohral loptu na svojich spoluhráčov, domácim však rýchly prechod na útočnú polovičku nevyšiel. Pri lopte však ostávaj aj naďalej.
     
    29
    Hostia musia niektoré útočné akcie domácich zastavovať aj za cenu faulu, zatiaľ sme však žltú kartu nevideli. Domáci tak získavajú v strede poľa priamy kop.
     
    28
    Obraz hry sa prakticky od úvodu stále nemení. Domáci sú aktívny, podnikajú útočné akcie a hostia sa len bránia. Chelsea hrá uvoľnene a v pokoji, snažia sa pridať ďalší gól.
     
    27
    Tlak domácich však pokračoval naďalej, Chelsea zahrávala rohový kop. Po ňom sa do zakončenia hlavou dostal Terry, Heaton bol však pripravený a včas zasiahol.
     
    26
    Z pravej strany napokon prišiel center do pokutového územia hostí, do zakončenia sa tlačil opäť Costa, nedokázal si však spracovať loptu ako bolo treba. Hostia sa však stále budú musieť brániť.
     
    25
    Pri lopte je však už opäť domáci celok a tak sa budú hostia musieť opäť brániť. Domáci sa však nikam neponáhľajú a žiadne bezhlavé útoky nezakladajú.
     
    24
    Rohový kop napokon zahrával Willian, avšak nič nebezpečného to pre hostí neznamenalo. Hostia sa tak teraz aspoň na chvíľu môžu oslobodiť z tlaku domáceho tímu.
     
    23
    Netrvalo dlho a do zakončenia sa predsa len domáci dostali, po strele Williana získava domáci celok rohový kop. Brankár hostí si tak už organizuje svojich spoluhráčov.
     
    22
    Do zakončenia sa teraz tlačil Costa, avšak obranca hostí mu to nedovolil. Burnley sa však aj naďalej musí len brániť.
     
    21
    Chelsea operuje pred pokutovým územím hostí, zatiaľ sa však hostia bránia úspešne a nedovoľujú domácim futbalistom dostávať sa do nebezpečného zakončenia.
     
    20
    Dnes veľmi aktívny Hazard sa opäť tlačil do zakončenia na bránu hostí, vo vzduchu bol však napokon úspešnejší obranca hostí, ktorý odpratal loptu do bezpečia.
     
    19
    Burnley sa prakticky ani nedostáva ku lopte a len čaká, čo domáci celok podnikne. Dominancia domácich futbalistov tak pokračuje aj naďalej a spokojný s tým je určite aj domáci tréner Antonio Conte.
     
    18
    Aj naďalej sledujeme útočné akcie domácich futbalistov, hostia sa však už poučili a momentálne sa bránia úspešne. Domáci sa nikam neponáhľajú a pohodlne zakladajú svoje útoky zo svojej polovičky ihriska.
     
    17
    Chelsea má aj naďalej loptu na svojich kopačkách a hostí od úvodu zápasu prakticky do ničoho nepustila. Môžme tak povedať, že domáci celok zatiaľ vyhráva o jeden gól spravodlivo.
     
    15
    A hostia si vydýchli aj po rohovom kope! Do zakončia sa totiž to dostal Cahiil a jeho pokus len tesne minul bránu hostí. Chelsea tak aj naďalej pokračuje v aktivite a zrejme je len otázka času, kedy pridá aj ďalší gól.
    14. Eden Hazard (CHE)
     
    14
    Eden Hazard je dnes pri chuti! Sledovali sme ďalšiu útočnú akciu domáceho tímu, Matić následne prihral na druhú stranu loptu Hazardovi, jeho zakončenie bolo síce gólové, ale na bránkovej čiare jeden z obrancov odkopol loptu na rohový kop!
     
    13
    Na chvíľu sa smerom dopredu dostali aj hostia, chvíľu sa zdržali aj na útočnej polovičke, nedokázali však nič prevratného vymyslieť a dopredu tak už idú opäť domáci.
     
    12
    Rohový kop napokon pre hostí nebezpečenstvo neznamenal, síce sa ku odrazenej lopte dostal Oscar, jeho strela však skončila len u dobre postavených obrancov hostí.
     
    11
    Lenže aktívnejším celkom je aj naďalej ten domáci, Hazard ťahal ďalšiu útočnú akciu a svojou aktivitou vybojoval pre Chelsea rohový kop.
     
    10
    Na prvý gól v tomto zápase sme tak nemuseli vôbec dlho čakať. Domácim určite rýchly gól v rozbehu pomohol, uvidíme, ako sa s touto situáciu vysporiadajú hostia. Času na zareagovanie budú mať ešte dostatok.
    9. Eden Hazard (CHE) - 1:0
     
    9
    Chelsea dala gól!

    Avšak ďalšia útočná akcia už domácemu celku vyšla a tak sa Chelsea raduje z prvého gólu v tomto zápase! Sledovali sme rýchly útok domácich futbalistov, loptu si smerom dopredu potiahol EDEN HAZARD a svoju krásnu individuálnu akciu zakončil parádnou gólovou strelou – 1:0!
     
    8
    Teraz dobre zapracovali domáci futbalisti Hazard a Costa, následne aj prenikli do pokutového územia hostí, Hazard sa však v rozhodujúcej chvíli zamotal pri obrancoch a jeho prihrávka na Costu napokon dobre vystihol brankár Heaton a loptu si prebral do svojich rukavíc.
     
    7
    Chelsea sa napokon dostala až na dostrel brány svojho dnešného súpera, ku strele sa odhodlal Ivanović, jeho pokus však skončil len vysoko nad bránou hostí.
     
    6
    Napokon sa predsa len podarilo hosťom dostať sa do útoku, loptu po ľavej strane potiahol Arfield, jeho prízemný center však skončil len u brankára domácich.
     
    5
    Do útoku sa teraz pokúšali preniknúť aj hostia, Matić však dobre zapracoval v strede poľa a tak je už lopta v držaní domácich hráčov.
     
    4
    Od úvodu sú aktívnejší domáci futbalisti, avšak zatiaľ sme žiadnu šancu na skórovanie nevideli. Zápas je však pochopiteľne ešte len na svojom začiatku.
     
    3
    Sledovali sme prvú útočnú akciu v tomto zápase, postarali sa o ňu domáci futbalisti. Loptu napokon dostal Matić, avšak jeho center do pokutového územia skončil len pri pozornom brankárovi hostí.
     
    2
    Hostia od úvodu vysoko napádajú rozohrávku domáceho mužstva, zatiaľ však vidíme opatrný úvod tohto stretnutia.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol, úvodný výkop zápasu patril domácim futbalistom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné sobotné popoludnie všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu medzi mužstvami Chelsea FC a Burnley FC už veľa času neostáva, zatiaľ si môžete pozrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície hlavného rozhodcu povedie pán Clattenburg, ktorému na čiarach budú asistovať páni West a Bennett. Štvrtým náhradným rozhodcom je pán Attwell.

    Tesne, pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Kanté – Willian, Oscar, Matić, E. Hazard – D. Costa

    Náhradníci: Begović – Fàbregas, Pedro, Loftus-Cheek, Moses, Batshuayi, Aina

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd, Marney, Defour, Arfield – Gray, Vokes

    Náhradníci: Robinson – Kightly, Jutkiewicz, Gudmundsson, Tarkowski, Darikwa, O'Neill

    Rozhodca: Mark Clattenburg – R. West, S. Bennett – S. Attwell
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie medzi mužstvom Chelsea FC, ktoré hostí na svojom štadióne mužstvo Burnley FC. Zápas sa začína o 16:00!

    Týmto víkendom opäť pokračuje aj Anglická Premier League, na pláne je jej 3. kolo. V ňom sa proti sebe na Stamford Bridge v Londýne stretne domáce mužstvo Chelsea, ktoré bude hostiť mužstvo Burnley.

    Chelsea FC:
    Domáce mužstvo má zatiaľ vstup do sezóny výborný, pretože oba zápasy vyhralo a tak mu so 6 bodmi patrí 4. miesto, pretože má horšie skóre ako ostatné tímy pred ním. V prvom zápase Chelsea vyhralo 2:1 nad West Ham United, keď v 89. minúte zariadil Costa víťazstvo svojho tímu. Druhý zápas vyhrali tiež 2:1, avšak proti Watfordu sa veľmi natrápili, keď ešte do 80. minúty prehrávali 0:1! Avšak góly Batshuayiho a Costu znamenali ďalšie víťazstvo celku z Londýna.

    Burnley FC:
    Hostia nemajú taký úspešný vstup do sezóny ako domáci, ale nie sú na tom až tak zle. Prvý zápas odohrali proti Swansea a prehrali 1:0, keď gól inkasovali až v 82. minúte a tak im prvý domáci zápas nevyšiel podľa predstáv. V druhom zápase sa však už zrodilo prekvapivé víťazstvo 2:0 nad Liverpoolom! Aj tento zápas hrali hostia doma a vyhrávali už v 2. minúte 1:0 po góle Vokesa. V 37. minúte pridal druhý gól Gray a skóre sa už potom nemenilo.

    Favorit:
    Favoritom tohto zápasu sú určite domáci futbalisti, avšak hostia sú posilnení víťazstvom nad Liverpoolom a toho sú si domáci určite vedomí. Určite sa však môžme tešiť na zaujímavé stretnutie!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 9. E. Hazard, 41. Willian, 89. Moses

    Karty:   31. Oscar (CHE), 44. Ivanović (CHE) – 50. M. Keane (BLY), 90. Tarkowski (BLY)


    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Kanté – Willian (77. Moses), Oscar, Matić, E. Hazard (81. Pedro) – D. Costa (80. Batshuayi).
    Náhradníci: Begović – Fàbregas, Pedro, Loftus-Cheek, Moses, Batshuayi, Aina.

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd, Marney (72. Tarkowski), Defour (57. O'Neill), Arfield (57. Gudmundsson) – Gray, Vokes.
    Náhradníci: Robinson – Kightly, Jutkiewicz, Gudmundsson, Tarkowski, Darikwa, O'Neill.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – R. West, S. Bennett – S. Attwell