Slovensko – Ukrajina 1:0 (kon.)
koniec
Slovensko
1:0 (0:0)
Ukrajina
Utorok 23.08.2016, 14:00Majstrovstvá Európy v malom futbale • Skupina H
    36. KREMPASKÝ - 1:0
     
    36
    Slovensko dalo gól!
    Konečne to tam padlo! Sledovali sme rýchly útok nášho tímu, loptu dostal pred bránku Ukrajiny kapitán Szabo, následne prihral na druhú stranu loptu STANISLAVOVI KREMPASKÉMU, ktorý krásnou strelou do horného rohu prekonal brankára Ukrajiny – 1:0 pre Slovensko!
    32. Veľká šanca Slovenska ostala nevyužitá
     
    32
    Ani teraz to tam našim chlapcom nepadlo! Vangel dostal loptu pred bránku Ukrajiny, položil brankára na zem, následne prihral na úplne voľného Rybana, ten však trafil loptu len do brankára Ukrajiny a odrazenú loptu už do bránky neusmernil!
    30. Harag vyrazil loptu na rohový kop
     
    30
    Na druhej strane sme sledovali rýchly protiútok Ukrajiny, Hrečka sa dostal ku lopte a nebezpečne vystrelil, Harag však dokázal vyraziť loptu z pod brvna na rohový kop!
     
    24
    Prvá veľká šanca v druhom polčase pre Slovensko! Bednár sa dostal ku odrazenej lopte, ocitol sa sám pred bránkou Ukrajiny, ale zakončil len tesne vedľa!
     
    17
    Skvelý zákrok brankára Ukrajiny Lavrenčuka! Vengel sa dostal ku lopte a svoju strelu mieril pod brvno, brankár nášho dnešného súpera však loptu výborne vyrazil na rohový kop!
    13. Milota zakončil tesne vedľa brány
     
    13
    Milota sa teraz ocitol v nádejnej pozícii! Získal loptu pred bránkou Ukrajiny, ale nepodarilo sa mu z mierneho uhla presne zakončiť a lopta tesne minula pravú tyč bránky Ukrajiny!
    9. Vangel pred bránkou nepochodil
     
    9
    Prvá veľká príležitosť v tomto zápase aj pre Slovensko! Vangel si prebral loptu sám pred bránkou Ukrajiny, avšak Lavrenčuk mu skvelým zákrokom zabránil v otvorení skóre zápasu!
     
    7
    Na druhej strane sme sledovali rýchly protiútok Ukrajiny, následne na našu bránku pálil Gordienko, ale Harag dokázal lopty skvelo vyraziť na rohový kop!
    3. Haragov výborný zákrok
     
    3
    Avšak prvá vážnejšia šanca v zápase patrí Ukrajine! Najprv sa našim chlapcom podarilo odpratať do bezpečia nebezpečnú prihrávku, následne však smerom na našu bránku pálil Gordienko, brankár Harag však výborne zasiahol!

    Miroslav Revaj

    Góly: 36. Krempaský


    Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik
    Ukrajina: Lavrenčuk (Kravčuk) – Gordienko, Kladov, Hrečka, Nesteruk, Melnyk, Šendera, Gerasimčuk, Doncov