Znojmo – Mníchov 3:4 (kon.) | Junosť Minsk – Växjö 4:3 (po pr.) | Linz – Košice sk 3:4 (kon.)
Lugano – Tappara 1:3 (kon.)
koniec
HC Lugano
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Tappara Tampere
cz Utorok 23.08.2016, 19:45Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:56 HAAPALA - 1:3
     
    47:56
    Tappara právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvougólového vedení a vypadá to s nimi hodně nadějně! HENRIK HAAPALA se dostal v útočném pásmu ke kotouči a střelou z pravého kruhu přidává další přesný zásah Tappary. Manzato v bráně Lugana byl bezmocný. Asistence: Jukka Peltola.
    41:00 ILOMÄKI - 1:2
     
    41:00
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tampere otáčí skóre zápasu a ujímají se vedení! Finský celek bleskurychle vpadl do útočné třetiny, kde přenechal puk ARTTU ILOMÄKIMU, který přesnou ranou nad levý beton prostřeluje Manzata v bráně domácích. Asistence: Teemu Nurmi.
    24:57 RANTAKARI - 1:1
     
    24:57
    Tappara právě vstřelila branku!
    A hosté trestají pasivitu domácích a zaslouženě vyrovnávají! Rychlý kontr podnikli hráči Tampere. Střelu Teemu Nurmiho vyrazil Manzato přímo do jízdy OTSO RANTAKARIMU, který kus černé gumy nasměroval do brány Lugana. Asistence: Teemu Nurmi.
    05:37 BÜRGLER - 1:0
     
    05:37
    Lugano vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a jdou do vedení. Střelu Linuse Klasena od modré čáry Hrachovina pouze vyrazil před sebe. V mezikruží již však stál připravený DARIO BÜRGLER, který neměl problém trefit odkyrtou svatyni Tappary. Asistence: Linus Klasen, Damien Brunner.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 6. Bürgler (Klasen, Brunner) – 25. Rantakari (Nurmi), 41. Ilomäki (Nurmi), 48. Haapala (Peltola)


    HC Lugano: Manzato (Merzlikinš) – Sondell, Chiesa (C), Hirschi, Vauclair (A), Ulmer, Ronchetti, Reuille, Sartori – Brunner, Klasen, Martensson – Bürgler, Zacrkrisson, Hofmann – Romanenghi, Gardner, Bertaggia – Walker, Sannitz (A)
    Tappara Tampere: Hrachovina (Lassila) – Elorinne, Kemiläinen, Rantakari, Saravo, Sammalkangas, Salonen, Honkanen, Rouhiainen – Peltola (C), Haapala, Lajunen (A) – Ilomäki, Savinainen, Nurmi – Järvinen (A), Roymark, Karjalainen – Jasu, Rauhala

    Rozhodca: Sjöberg, Sticker – Bürgi, Espinoza